Duka upp till buffé! Servera nära och kära god plockmat som ofta fungerar utmärkt både varm och kall.
Buffémat
![Apelsin- och rosegravad lax]()
Apelsin- och roségravad lax
![Grynsallad med granatäpple och fetaost]()
Grynsallad med granatäpple och fetaost
![Sallad med snabbgravad och stekt lax]()
Sallad med snabbgravad och stekt lax
![Bönsallad med varm fetaost]()
Bönsallad med varm fetaost
![Picklad rödlök i en burk.]()
Picklad rödlök
![Bröd på en skärbräda.]()
Grytbröd
![Baguetter på en plåt.]()
Olivbaguetter
![Focaccia med oliver och rosmarin på en plåt.]()
Focaccia med oliver och rosmarin
![Påskgodis i en skål och på ett bord.]()
Påskgodis
![Sallad och lax i respektive skålar.]()
Potatis-ärt-sparrissallad med ugnsstekt lax
![Lammstek på en skärbräda.]()
Lammstek kryddad med rosmarin serverad med fullkornsbulgursallad med mycket färg
![Bakad potatis med lättstekt tomat, spenat och fetaost]()
Bakad potatis med lättstekt tomat, spenat och fetaost
![Varm caprese]()
Varm caprese

Fler goda recept
Vill du laga något helt annat? På vår receptsida har vi ännu fler maträtter med stor variation.
Se alla recept












