För företag – Stöd livsviktig forskning

För företag

Stöd forskningen som kan ge människor ett längre och friskare liv.

Läkare med visir

Med mer forskning kan människor få ett längre och friskare liv. Visa personal och kunder att ni stödjer livsviktig forskning med något av våra företagspaket. Er gåva gör skillnad.

Bronspaketet

För gåvor över 5000 kr får ni som tack för ert stöd ett diplom, banners och HLR-instruktion att sätta upp på jobbet.

Det här ingår i bronspaketet

Silverpaketet

För gåvor över 20 000 kr får ni som tack för ert stöd ett diplom, banners, ert företagsnamn i tackannons, tidningen Forskning för hälsa. HLR-instruktion att sätta upp på jobbet.

Det här ingår i silverpaketet

Guldpaketet

För gåvor över 50 000 kr får ni som tack för ert stöd ett diplom, banners, er företagslogo i tackannons, tidningen Forskning för hälsa. HLR-instruktion att sätta upp på jobbet

Det här ingår i guldpaketet

Material som visar engagemanget

När ni blir ett hjärtvänligt företag får ni, oavsett val av paket, banners och mejlsignatur för att sprida ert engagemang för forskningen.

Visa ert engagemang

Bli företagspartner

Tillsammans kan vi ge människor ett längre och friskare liv! Vi blir alltid glada när företag kontaktar oss för samarbete.

Samarbeta med oss

Tack alla hjärtvänliga företag!

Vi vill stolt presentera de företag som delar vårt engagemang och gör skillnad för att ge fler ett längre och friskare liv.

Se alla hjärtvänliga företag

Starta egen insamling som företag eller organisation

Varje år startar många företag och föreningar insamlingar till forskningen. Det är ett smidigt sätt att vara med i kampen mot hjärt-kärlsjukdomar.

Starta en insamling

Ung företagsamhet

Vi välkomnar alla UF-företag som vill samla in pengar till forskningen. Här finns råd och tips för dig som vill starta UF-företag i samarbete med oss.

Råd och tips för UF-företag