För företag – Stöd livsviktig forskning

Tack vare gåvor från företag och privatpersoner har den forskning vi finansierat lett till livsavgörande framsteg. Bara på de senaste tio åren har vi lyckats halvera antalet hjärtinfarkter med dödlig utgång. Men hjärt- och lungsjukdomar är fortfarande det som flest människor lider och dör av. Det vill vi ändra på. Har ni möjlighet att hjälpa till?

Stöd livsviktig forskning - ge en företagsgåva

Med mer forskning kan människor få ett längre och friskare liv. Visa personal och kunder att ni stödjer livsviktig forskning. Er gåva gör skillnad.

Ge en företagsgåva

Regeringen har förlängt möjligheten att ge anställda en skattefri gåva under 2021. Gåvans värde får inte överstiga 2000 kronor per anställd.

Låt årstiden bestämma maten

När sommar blir höst ändras även utbudet i grönsaksdisken. På Sundkurs – en faktabas och inspirationskälla baserad på den samlade vetenskapen om hur livsstilen kan förbättra vår hälsa – hittar du råd, tips och recept som är både goda och bra för hjärtat.

Se alla recept på sundkurs.se

Material som visar ert engagemang

När ni blir ett hjärtvänligt företag får ni, oavsett val av paket, banners och mailsignatur för att sprida ert engagemang för forskningen.

Läs mer

Bli företagspartner

Vi vet hur man omsätter CSR-arbete i praktisk handling och är vana att arbeta med företag på ett affärsmässigt sätt. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar för er verksamhet.

Mer om samarbetet

Tack alla hjärtvänliga företag

De företag som samarbetar med oss delar vårt engagemang för att ge fler ett längre och friskare liv.

Se hjärtvänliga företag