För företag

Stöd forskningen som kan ge människor ett längre och friskare liv.

Läkare med visir

Med mer forskning kan människor få ett längre och friskare liv. Visa personal och kunder att ni stödjer livsviktig forskning.

Bli företagspartner

Tillsammans kan vi ge människor ett längre och friskare liv. Vill ert företag medverka till att forskningen går framåt för att rädda liv och bidra till mer kunskap både för anställda och omvärlden? Kontakta oss så pratar vi vidare om hur ni kan bidra.

Samarbeta med oss

Bli ett hjärtvänligt företag

Välj något av våra tre företagspaket och bli ett hjärtvänligt företag. När ni blir ett hjärtvänligt företag får ni – oavsett val av paket – banners och mejlsignatur för att visa och sprida ert engagemang för forskningen. Er gåva gör skillnad!

Starta egen insamling som företag eller organisation

Varje år startar många företag och föreningar insamlingar till forskningen. Det är ett smidigt sätt att vara med i kampen mot hjärt-kärlsjukdomar.

Starta en insamling

Ung företagsamhet

Vi välkomnar alla UF-företag som vill samla in pengar till forskningen. Här finns råd och tips för dig som vill starta UF-företag i samarbete med oss.

Råd och tips för UF-företag

Tack alla hjärtvänliga företag!

Vi vill stolt presentera de företag som delar vårt engagemang och gör skillnad för att ge fler ett längre och friskare liv.

Se alla hjärtvänliga företag