Börja samarbeta med oss

Tips och råd – plus en del viktiga riktlinjer som är bra att känna till.

Ung kvinna
Ung kvinna

Ung Företagsamhet är en rikstäckande organisation som utbildar unga i entreprenörskap. På den här sidan har vi samlat råd och tips för dig som vill starta ett UF-företag i samarbete med Hjärt-Lungfonden.

Vi välkomnar alla UF-företag som vill hjälpa oss att sprida vårt budskap och samla in pengar till svensk hjärt-lungforskning i världsklass. Här följer några tips och råd, samt en del viktiga riktlinjer som är bra att känna till innan du drar igång.

Ikon för Hjärt-Lungfondens roll

Samarbete med UF-företag

Meddela oss om du planerar att starta en insamling genom att fylla i vårt samarbetsavtal och mejla det till: Therese Bissmark Jannerbrink

UF-företag som vill sälja egna produkter

Har du en egen produkt som du vill sälja till förmån för Hjärt-Lungfonden? Det uppskattar vi!

  • När du hänvisar till oss vill vi att du skriver ut organisationens namn, till exempel så här: ”10 kronor per såld t-shirt går till Hjärt-Lungfonden”.

  • Om du vill använda en logotyp så får du endast använda vår särskilda ”Vi stödjer forskningen”-logo som du kan ladda ner här.

Ladda ner .jpg | Ladda ner frilagd .png

Sprid information om Hjärt-Lungfonden

Vi har ett tjugotal skrifter, flera rapporter samt information på vår hemsida som du gärna får använda och hjälpa oss att sprida via mässor, sociala medier och i andra relevanta sammanhang. Det mesta av vårt material finns att ladda ner eller beställa hem helt kostnadsfritt.

Sätt in gåvor till Hjärt-Lungfonden

Gåvor från UF-företag kan sättas in på PlusGiro 90 91 92-7 eller Bankgiro 909-1927. Glöm inte att uppge ditt företagsnamn. Om du även uppger din mejladress skickar vi ett tack-brev och en bekräftelse på att vi har tagit emot din gåva.

Tack för att du stödjer livsviktig hjärt- och lungforskning!