Cykelmiljonen

625 371 Kronor

63%
Mål: 1 000 000 Kronor

Var med i Cykelmiljonen!

Cykelmiljonen är insamlingen där alla kan vara med och cykla ihop pengar till hjärt- och lungforskningen. Målet är att vi tillsammans ska samla ihop en miljon kronor. Bilda gärna ett eget cykellag och cykla tillsammans!

Hjärt-Lungfonden vill med hjälp av hela cykelsverige, samla ihop en miljon kronor till hjärt- och lungforskningen. Idag dör fler människor av hjärt-kärlsjukdom än av något annat, så forskningen behöver allt stöd den kan få. Tillsammans kan vi både cykla för vår egen hälsa och även bidra till att forskningen kan gå framåt. 

Att vara med i Cykelmiljonen är enkelt. Allt du behöver göra är att starta en egen insamling genom att registrera dig via knappen nedan, personalisera din insamling med text och bild – och sedan dela med vänner och bekanta.

Om du vill ha information om Hjärt-Lungfonden eller material så kan du beställa det här.

Nu kör vi!

Samarbete med Vätternrundan

Hjärt-Lungfonden hjärtsäkrar Vätternrundan tillsammans med hjärtstartarfirmorna Dahl Medical och ViTri Medical. Det gör vi med hjälp av 60 stycken hjärtstartare längs banan, genom vår information om hjärt-lungräddning och genom att vi inför loppen erbjuder alla deltagare ett självtest kring sin egen hälsa.

Hjälp oss nå målet. Dela detta evenemang med dina vänner!

INSAMLINGSKONTO

  • Plusgiro 90 91 92-7

  • Bankgiro 909-1927

  • Swish 90 91 92 7

GÅVOSERVICE

KANSLI