Cykelmiljonen

484 686 Kronor

48%
Mål: 1 000 000 Kronor

Var med i Cykelmiljonen!

Nu drar vi igång Cykelmiljonen igen, insamlingen där alla kan vara med och cykla ihop pengar till hjärtforskningen. Målet är att vi tillsammans ska samla ihop en miljon kronor under 2021. Bilda gärna ett eget cykellag och cykla tillsammans!

Hjärt-Lungfonden är sedan tidigare med och hjärtsäkrar Vätternrundan, men nu vill vi ta vårt engagemang ett steg längre. Vi vill, med hjälp av hela Cykelsverige, samla ihop en miljon kronor till hjärtforskningen. Idag dör fler människor av hjärt-kärlsjukdom än av något annat, så forskningen behöver allt stöd den kan få.

Att vara med i Cykelmiljonen är enkelt. Allt du behöver göra är att starta en egen insamling genom att registrera dig via knappen nedan, personalisera din insamling med text och bild - och sedan dela med vänner och bekanta. Då är du med i tävlingen om den unika och ultralätta cykeln Merida Scultura Superlite LTD, till ett värde av 129 999 kr.

Cykeln är den enda i sitt slag, det finns bara ett exemplar. Modellen togs fram 2016 som ett visningsexemplar. Den väger bara 4,5 kg och kommer i storlek S/M 52 cm.

Vill du titta och känna på cykeln? Då kan du besöka Bike Fixx - Cykelservice och butik. Du hittar butiken på Övre Husargatan 32 i Göteborg.

Merida Scultura Superlite LTD

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Hjälp oss nå målet. Dela detta evenemang med dina vänner!