StrokeRide cyklar för strokeforskningen

När Kenneth Wilsons pappa drabbades av en hjärnblödning startade han upp StrokeRide som ett projekt för att samla in pengar till strokeforskningen. Fram till idag har det gett över 200 000 fantastiska kronor till forskningen.

Följ StrokeRides insamling på deras egna insamlingssida här

Startade StrokeRide för sin pappa

– 2012 fick min pappa, Leif, en hjärnblödning. Efter det följde någon månad som var en orolig och jobbig tid för honom även om han hela tiden hade gott mod om att bli bra igen.
Under våren/sommaren 2012 så gick återhämtningen ganska snabbt framåt men möttes av något bakslag under hösten. Idag är Leif pensionär och har sedan stroken 2012 genomfört några motionslopp på sin mountainbike. Leif är även med i olika insamlingsaktiviteter vi gör och är dessutom en stor resurs vid bygget av Grästorps Mountainbikespår.

Företag har engagerat sig

Tack vare ett antal företag som engagerat sig genom att köpa reklamplats på våra cykelkläder kan vi skänka 200 kronor per såld cykeltröja eller cykelbyxa till Hjärt-Lungfondens strokeinsamling! På www.StrokeRide.se hittar du fler cykelkläder och andra saker som du kan köpa och samtidigt vara med och bidra till strokeforskningen.

Hjart-Lungfonden_Kenneth_StrokeRide

StrokeRide cyklar till förmån för strokeforskningen

Fram till idag har StrokeRide samlat ihop över 200 000 kronor till forskningen. Insamlingen görs framförallt genom cyklingen som är ett stort intresse, därav namnet StrokeRide.

Alla kan bli en StrokeRide-cyklist! Som medlem får du möjlighet att cykla med mycket trevliga människor, samtidigt som du stödjer forskningen, läs mer på www. strokeride.se/forening/medlem/ , du behöver dock inte vara en cykeltok för att bidra till denna insamling.

Alla kan bli en StrokeRide-cyklist! Som medlem får du möjlighet att cykla med mycket trevliga människor, samtidigt som du stödjer forskningen, läs mer på www. strokeride.se/forening/medlem/ Du behöver dock inte vara en cykeltok för att bidra till denna insamling.