StrokeRide cyklar för strokeforskningen

När Kenneth Wilsons pappa drabbades av en hjärnblödning startade han upp StrokeRide som ett projekt för att samla in pengar till strokeforskningen. Fram till idag har det gett över 200 000 fantastiska kronor till forskningen.

Startade StrokeRide för sin pappa

Den 27 februari 2012 fick min pappa, Leif, en hjärnblödning. Efter det följde en månad som var en orolig och jobbig tid för honom även om han hela tiden hade gott mod om att bli bra igen. Under våren/sommaren 2012 gick återhämtningen ganska snabbt framåt men möttes av något bakslag under hösten. Leif är fortfarande inte återställd men han kom igång med arbetet under hösten 2012 och arbetar just nu 25 procent.

Företag har engagerat sig

Tack vare ett antal företag som engagerat sig genom att köpa reklamplats på våra cykelkläder kan vi skänka 200 kronor per såld cykeltröja eller cykelbyxa till Hjärt-Lungfondens strokeinsamling! På www.StrokeRide.se hittar du fler cykelkläder och andra saker som du kan köpa och samtidigt vara med och bidra till strokeforskningen.

Hjart-Lungfonden_Kenneth_StrokeRide

StrokeRide cyklar till förmån för strokeforskningen

Fram till idag har StrokeRide samlat ihop över 200 000 kronor till forskningen. Insamlingen görs framförallt genom cyklingen som är ett stort intresse, därav namnet StrokeRide.

Alla kan bli en StrokeRide-cyklist! Som medlem får du möjlighet att cykla med mycket trevliga människor, samtidigt som du stödjer forskningen, läs mer på www. strokeride.se/forening/medlem/ , du behöver dock inte vara en cykeltok för att bidra till denna insamling.

Alla kan bli en StrokeRide-cyklist! Som medlem får du möjlighet att cykla med mycket trevliga människor, samtidigt som du stödjer forskningen, läs mer på www. strokeride.se/forening/medlem/ Du behöver dock inte vara en cykeltok för att bidra till denna insamling.