Starta en egen insamling

Engagera dig i forskningen mot våra största folksjukdomar.

Två personer kramas på en äng
Två personer kramas på en äng

Kom igång med din insamling

Starta en egen insamling och involvera flera i kampen mot hjärt- och lungsjukdom. Du kan enkelt dela insamlingen med vänner och bekanta.

Starta din insamling här

Starta en insamling på Facebook

På Facebook kan du starta en egen insamling och ta hjälp av nära och kära för att samla in pengar till hjärt-lungforskningen.

Starta en insamling på Facebook
Ikon av ett hjärta som symboliserar medlem

Fem tips på hur du lyckas med din insamling

1. Utgå från ditt intresse: Är du intresserad av musik kan du anordna en stödkonsert. Gillar du sport kan du dra igång en turnering. Bara fantasin sätter gränser! 

2. Sätt upp ett mål: Om du sätter upp ett mål blir det lättare att få med dina vänner och bekanta på din idé och gemensamt peppa alla att jobba vidare.

3. Sprid budskapet: Ett enkelt sätt att sprida information om din insamling är via sociala medier. Bjud in alla du känner och be dina vänner att sprida informationen. Kontakta bloggare, influencers, tidningar och radio och tipsa din insamling.

4. Utnyttja andra evenemang: Passa på att utnyttja tillfället när det redan anordnas t.ex. en marknad eller en idrottstävling där folk möts.

5. Ha kul: Att ha roligt är viktigt, det ska inte kännas som ett tvång. Om du gör något du brinner för och tycker är kul blir resultatet garanterat bättre.

Målning av Jenny Nyström och hennes son

Gåvokalendern 2024

Vi är väldigt stolta över att visa upp konstnären Jenny Nyströms vackra bildkonst i årets gåvokalender.

Ge en gåva och få kalendern

Inspireras av andra insamlare

Material att använda till din insamling

Här hittar du logotyper, bilder, affischer och annat material som du kan använda för att sprida din insamling. Ladda enkelt ned de filer som du vill använda.

Ladda ner material