Hjärt-Lungfondens minnesfonder

Ett meningsfullt sätt att bevara minnet av en bortgången

Minnesfonder

Hjärt-Lungfondens minnesfonder är en plats för sorgearbete men också för hopp. Genom att starta en minnesfond hedrar du minnet av någon som stått dig nära. Du ger samtidigt andra människor möjlighet att hedra personens minne genom att skänka pengar till minnesfonden. För varje gåva som skänks får forskarna mer resurser till att rädda liv och minska lidande.

Starta minnesfond

Minnesfonder

Till minne av Lars Eriksson

Till minne av vår finaste pappa som fick ro den 5 januari 2021. Han jobbade mycket för hjärt och lungsjuka i Katrineholm. Så skänk ett bidrag och bidra till mer forskning. Maria och Marielle

☁️❤️💌❤️☁️Hjärtan i vår himmel! ☁️❤️💌❤️☁️

Jag har startat en minnesfond till förmån för Hjärt-Lungfonden och hoppas att du vill vara med och bidra. Hjärt-Lungfonden är en ideell organisation som samlar in pengar till forskning om hjärt- och lungsjukdom. Deras verksamhet är helt beroende av gåvor eftersom fonden inte får något statligt stöd. Varenda krona gör skillnad och bidrar till att fler människor kan få ett längre och friskare liv. Tack för ditt stöd!

Till minne av Kajsa Erlandsson

Vi har startat en minnesfond i Kajsas namn till förmån för Hjärt-Lungfonden och hoppas att du vill vara med och bidra. Hjärt-Lungfonden är en ideell organisation som samlar in pengar till forskning om hjärt- och lungsjukdom. Deras verksamhet är helt beroende av gåvor eftersom fonden inte får något statligt stöd. Varenda krona gör skillnad och bidrar till att fler människor kan få ett längre och friskare liv. Kajsa skrev själv i en krönika 2017 efter att hon fått sina nya lungor: ” Utan mina nya lungor hade jag varit död nu. Vad ska jag göra av min nya chans? Jag börjar med en soppa från barndomen och fortsätter att hitta tillbaka till ett liv som var. Det kommer inte att bli sig riktigt likt. Ändringar är på gång och det känns skönt. Jag är enormt tacksam att jag lever och det känns som om jag vill göra något för att hjälpa andra. Jag kommer aldrig bli riktigt som den jag var förut. Det behöver inte innebära att livet blir sämre. Tvärtom. Livet är skört och måste levas. Nästan som om varje dag vore den sista. Tänk på det.” Tack för ditt stöd!

Se fler minnesfonder