Du kan också vara med!

Människor sträcker sig upp för att nå hjärt-lungfonden hjärtat
Människor sträcker sig upp för att nå hjärt-lungfonden hjärtat

Visa ditt engagemang

Det finns många sätt att stödja forskningen mot våra största folksjukdomar. Vissa väljer att ge en gåva, andra sprider kunskap om hjärt- och lungsjukdomarna. Alla sätt att öka medvetenheten om problemet är välkomna. Ditt stöd betyder allt!

Kvinna med läkarrock håller i block

Bli månadsgivare

Som månadsgivare är du med och stödjer över 250 forskningsprojekt, och möjliggör långsiktig forskning som leder till bättre vård. Du får också vår tidning Forskning för hälsa.

Bli månadsgivare här
Två kvinnor skrattar

Dela din historia

Vad är din erfarenhet av hjärt- och lungsjukdomar? Berätta din historia på sociala medier, under hashtaggen #detgällerossalla.

Så gör du
Flera personer står i en klunga

Starta en insamling

Starta en egen insamling och ta hjälp av släkt och vänner för att samla in pengar till hjärt-lungforskningen. Det är superenkelt och du bestämmer själv vad just din insamling handlar om.

Börja här
Två kvinnor pratar med varandra

Träffa andra drabbade

I våra olika sjukdomsgrupper på Facebook kan drabbade och anhöriga dela med sig av sin historia, dela information kring sjukdomen och ge varandra råd och stöd.

Hitta din grupp
Man och kvinna joggar

Gör en insats för forskningen

Vill du och dina vänner göra en egen aktivitet till förmån för forskningen? Spring, golfa, anordna en konsert.

Anmäl dig här
Hand håller i hjärt-lungfondenhjärta

Ge en gåva

Vi behöver bli fler som ger. Varje gåva till forskningen för oss ett steg närmare vårt gemensamma mål – att besegra hjärt- och lungsjukdomar.

Ge direkt
Man tittar i broschyr

Sprid budskapet

Ladda ner Hjärt-Lungfondens infografik om hjärt-lungsjukdomar och forskning. Pedagogiskt paketerat och lätt att dela på sociala medier.

Ladda ner och dela
Två händer håller i ett paket

Säg grattis med en gåva

Gratulera nära och kära med en gåva till forskningen. Den du uppvaktar får ett fint gratulationskort med en hälsning från dig.

Ge gratulationsgåva