Snabb mangoglass med kokos-limeströssel och hallon

Den här lyxiga glassen gör du i ett nafs. Den ska serveras omedelbart för konsistensen blir som mjukglass.

4 st
10 min

Ingredienser

  • 1 ekologisk lime, rivet skal och saft
  • ½ dl riven kokos, lätt rostad i torr panna
  • 1 paket fryst, tärnad mango, (250 g)
  • 1 burk kesella, (250 g), 10 %
  • 4 msk florsocker
  • 2 dl hallon

Gör så här

  1. Blanda limeskal och kokos, ställ åt sidan.
  2. Lägg fryst, tärnad mango, kesella, saften av limen samt florsocker i en matberedare och kör tills det blir slätt.
  3. Lägg genast upp i glas eller skålar.
  4. Toppa med kokosströsslet och hallonen och servera genast.

Se recept för avokadoglass

Recept för alla tillfällen

Varierande, inspirerande recept baserade på den samlade forskningen om vad som är bra för hälsan.

Se alla recept