Trampa för Igge

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 6 450 Kronor
Insamlingsmål: 2 000 Kr
323%

Om insamlingen

Trampa för Igge, och för alla de som gått bort eller lider av en hjärt- och lungsjukdom. Trampa för ditt och andras hjärta. Hjärt-Lungfonden uppmanar till rörelse genom deras satsning cykelmiljonen och jag vill vara en del av den satsningen. Jag kan inte forska, men jag kan cykla.

Istället för att ta bilen, välj cykeln och skänk bensinpengarna till min insamling för Hjärt-Lungfonden. Min pappa, Igge, älskade cykling och cyklade bland annat Vättern ett flertal gånger, på galna tider! Nu får han inte cykla mer, hans hjärta orkade inte fortsätta slå. Genom cykelmiljonen kan vi ge fler möjligheten att fortsätta leva, att fortsätta cykla. Tillsammans räddar vi liv. Jag vill cykla för honom, hoppas ni vill cykla med mig.

Hjärt-Lungfonden är en ideell organisation som samlar in pengar till forskning om hjärt- och lungsjukdom. Deras verksamhet är helt beroende av gåvor eftersom fonden inte får något statligt stöd. Varenda krona gör skillnad och bidrar till att fler människor kan få ett längre och friskare liv.

Tack för ditt stöd!

Tillägg med nytt insamlingsmål då vi nådde 2000 kr snabbare än jag någonsin kunnat ana! Klarar vi 5000 kr så ska jag cykla Vätternrundan igen, för min, för forskningen och för pappas skull.

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7 och ange 167750 som meddelande. Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Hjälp Jessica samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

Lena Söderlund 500 kr 2020-02-05
Agneta Svensson 100 kr 2020-02-05
Marja Petrén 200 kr 2020-02-04
Visa fler
Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till Cykelmiljonen