Vi erbjuder dig

Fler människor lider och dör av hjärt- och lungsjukdomar än av något annat, i Sverige och i världen. Gammal eller ung, rik eller fattig - vem som helst kan drabbas. Det gäller dig, dem du bryr dig om och varje människa du möter. Det gäller oss alla.

Hos oss på Hjärt-Lungfonden kommer du vara del att ett lojalt, engagerat team som brinner för en värld fri från hjärt- och lungsjukdomar. Här gör ditt arbete verkligen skillnad och du kommer att få vara del av en platt, vänlig och värderingsdriven organisation. Vår arbetsplats helt tobaksfri och vi har förmånliga arbetsvillkor.

Vår vision är en värld fri från hjärt- och kärlsjukdom. Ingen ska bli lämnad ensam med saknaden efter en mamma, en pappa, ett barn eller en partner. Det är den drömmen vi på Hjärt-Lungfonden kämpar för varje dag. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. 2022 delade fonden ut ca 359 miljoner kronor till vinnande forskning.

Parisa och Linda på event med Hjärt-Lungfonden

Mer om att jobba hos oss

Vi är en vanlig arbetsplats, men med ett ovanligt viktigt uppdrag – Att ge människor fler friska år. Ta reda på mer om hur det är att vara en av oss.

Om att jobba hos oss