Jobba hos Hjärt-Lungfonden

Jobba hos oss 

Hjärt-Lungfonden är en vanlig arbetsplats, men med ett ovanligt viktigt uppdrag. Att ge människor fler friska år. 

Vi medarbetare arrangerar regelbundet seminarier över hela landet om forskningens betydelse för hälsan.

Vårt överordnade mål handlar om att samla in pengar till livsviktig forskning. År 2018 delade vi ut 351 miljoner kronor till mer än 250 olika projekt. 

Tre skäl att jobba hos Hjärt-Lungfonden

1. Meningsfullt arbete 

Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt-lungsjukdom. Tänk dig att ägna dina arbetsdagar till något välgörande som ALLA människor vill ha: fler friska år. Vägen dit är framför allt finansiering av patientnära forskning, men också genom att aktivt bilda opinion i frågor som förbättrar folkhälsan. 

2. Fantastiska kollegor 

Att ”på riktigt” jobba för bra saker i världen kan få vem som helst att känna utomordentlig arbetslust. Kompetens, engagemang och teamwork lyfter alla organisationer. Och faktum är att vi på Hjärt-Lungfonden har ökat utdelningen till forskning i stort sett varje år under mycket lång tid. Heja oss! 

3. Hälsosamma förmåner

Självklart vill vi leva som vi lär. Hälsan är viktig, och för det behövs balans i livet, fysisk aktivitet och regelbundna hälsoundersökningar. Hjärt-Lungfonden främjar detta genom särskilda förmåner för sina anställda. Personalansvariga berättar gärna mer under en rekrytering! 

Lediga jobb

På vårt kansli samspelar många roller inom bland annat IT, kommunikation, ekonomi och forskning i syfte att nå våra insamlingsmål.

Du som tror att just din kompetens kan bli användbar för Hjärt-Lungfonden i framtiden får gärna mejla en intresseanmälan till HR.