Compliance och efterlevnadsansvarig

Rollen

Du kommer att ansvara för att Hjärt-Lungfonden har nya uppdaterade policys, rutiner och regelverk samt en struktur för hur vi systematiskt dokumenterar, uppdaterar och följer upp dessa. Målsättningen är att effektivisera och kontrollera efterlevnad av olika interna processer och rutiner. Du kommer att samarbeta tätt med relevanta processägare och ledningsgruppen.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du vara drivande, lösningsorienterad och innovativ. Du har ett helikopterperspektiv men samtidigt ett sinne för detaljer. För att passa i rollen är det även viktigt att du har hög integritet, samtidigt som du är prestigelös och omtänksam. Du är flexibel, har en utpräglad samarbetsförmåga och trivs i dynamiska miljöer.

  • Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller annat relaterat område.

  • Du har minst tre års erfarenhet av riskhantering, regelefterlevnad, internrevision och/eller internkontroll.

  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

  • Vi ser gärna att har IT-kompetens och är systemintresserad.

  • Erfarenhet av IT-revisioner är meriterande.

Frågor och ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Länk Recruitment.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta gärna Zerin Baran på tel. 072 032 87 86; zerin.baran@lankrecruitment.se eller Linda Sjöhagen på 073 641 88 81; linda.sjohagen@lankrecruitment.se.

Om Hjärt-Lungfonden

Fler människor lider och dör av hjärt- och lungsjukdomar än av något annat, i Sverige och i världen. Gammal eller ung, rik eller fattig - vem som helst kan drabbas. Det gäller dig, dem du bryr dig om och varje människa du möter. Det gäller oss alla.

Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt- och kärlsjukdom. Ingen ska bli lämnad ensam med saknaden efter en mamma, en pappa, ett barn eller en partner. Det är den drömmen vi på Hjärt-Lungfonden kämpar för varje dag. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. 2022 delade fonden ut ca 359 miljoner kronor till vinnande forskning. Hjärt-Lungfonden är en tobaksfri arbetsplats!

Parisa och Linda på event med Hjärt-Lungfonden

Mer om att jobba hos oss

Vi är en vanlig arbetsplats, men med ett ovanligt viktigt uppdrag – Att ge människor fler friska år. Ta reda på mer om hur det är att vara en av oss.

Om att jobba hos oss