Stekt torsk med rödbets- och kaprishack

Stekt torsk på fat.

Så ljuvligt god och lättlagad rätt. Servera med mycket grönsaker.

4 st
25 min

Ingredienser

  • 700g torskfilé
  • 1 dl grovt rågmjöl
  • 1 tsk salt och nymald svartpeppar
  • rapsolja till stekning
  • 1 ½ dl hackade inlagda rödbetor
  • 1 dl kapris

Till servering

  • kokt potatis
  • sallad
  • gröna grönsaker

Gör så här

  1. Vänd fiskfiléerna i mjöl, salta och peppra.
  2. Stek dem hastigt i olja på båda sidor, cirka en till två minuter på varje sida.
  3. Ta upp fisken och rengör stekpannan eller ta en ny.
  4. Blanda rödbetor och kapris.
  5. Hetta upp lite mer olja och stek rödbets- och kaprishacket hastigt.
  6. Servera till fisken med potatis, sallad och grönsaker.

Recept för alla tillfällen

Varierande, inspirerande recept baserade på den samlade forskningen om vad som är bra för hälsan.

Se alla recept