Matjessill i glasburk

Matjessill i glasburk

Det ser fint ut att servera majtessillen i små burkar.

4 st
15 min

Ingredienser

  • 1 burk hela matjesfiléer (200 g), skurna i strimlor
  • 12 små färskpotatisar, kokta
  • 8 rädisor, i skivor
  • 1 ägg, kokt, skalat och skuret i klyftor
  • 4 msk mini fraiche, 5%
  • dillkvistar eller gräslök

Dessutom

  • 4 små glasburkar, som rymmer ca 2 dl

Gör så här

  1. Dela eventuellt potatisarna och fördela dem i burkarna.
  2. Lägg över matjessillen, rädisorna och äggklyftorna.
  3. Toppa med lite mini fraiche och dill eller gräslök vid servering.

Recept för alla tillfällen

Varierande, inspirerande recept baserade på den samlade forskningen om vad som är bra för hälsan.

Se alla recept