Äggsallad med spenat

Äggsallad med spenat

Du kan servera äggsalladen på knäckebröd eller varför inte i en avokadohalva? Perfekt stadigt mellanmål eller frukost.

4 st
15 min

Ingredienser

  • 2 ägg, hårdkokta
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 dl mycket finstrimlad färsk spenat
  • 1 krm salt och nymald svartpeppar efter smak

Till servering

  • 4 knäckebröd eller 4 avokadohalvor

Gör så här

  1. Skala och hacka äggen fint.
  2. Blanda med majonnäs och senap.
  3. Rör i spenaten och saltet. Smaka av med peppar.
  4. Servera på knäckebröd eller i avokado.

Recept för alla tillfällen

Varierande, inspirerande recept baserade på den samlade forskningen om vad som är bra för hälsan.

Se alla recept