Gå till hjart-lungfonden.se

Yoga & SkrattaPausa för hjärta & lunga

Bidra till insamlingen
Insamlat hittills: 600 kronor
Insamlingsmål: 15 000 kr
4%

Om insamlingen

Rädda liv! Tanja Dyredand heter jag och samlar nu bidrag till förmån för Hjärt-Lungfonden. Pengar går oavkortat till forskning som räddar liv. "Yoga, och skrattet räddade mitt liv efter utbrändhet, hjärtflimmer och stroke. Nu är min högsta önskan att hjälpa andra". Yoga och SkrattYoga kan alla vara med på, övningarna är enkla och hela familjen kan vara med, oavsett ålder, stel som ett kylskåp eller andra fysiska/mentala hinder. Var med och ta fram glädjen och rörelserna guidar jag!

Skratt tillsammans med djupandning och enkla övningar inspirerade från yoga är medicin för kropp och sinne. Det stärker hjärta, kärl och ökar blodcirkulation, välmående, minskar stress och ökar syreupptaget i lungor. Du kan vara med och bidra direkt här i insamlingen, eller komma på yogaklasser som jag kommer att hålla lite överallt i Sverige under 2020.

Jag kommer också under 2020 lotta ut "Skratto-GRAM" med mig, där du kan vinna ett "SkrattYoga-pass" till din organisation, företag, till barnsjukhus, äldreboende eller privatperson som behöver muntras upp.

Alla klasser med YOGA, SKRATTYOGA & SKRATTOGRAM utannonseras på min blogg: www.skrattapausa.se så håll utkik.

Hjärt-Lungfonden är en ideell organisation som samlar in pengar till forskning om hjärt- och lungsjukdom. Deras verksamhet är helt beroende av gåvor eftersom fonden inte får något statligt stöd. Varenda krona gör skillnad och bidrar till att fler människor kan få ett längre och friskare liv.

Tack för ditt stöd - nu räddar vi liv ihop!

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7 ange enbart siffrorna 085909 som meddelande.

Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Gåvor

Birgitta Ernedotter 100 kr 2020-02-12
Stressav 500 kr 2020-01-19
Bidra till insamlingen

Fler insamlingar

Tillbaka till förstasidan

INSAMLINGSKONTO

  • Plusgiro 90 91 92-7

  • Bankgiro 909-1927

  • Swish 90 91 92 7

GÅVOSERVICE

KANSLI