Mirakelmässans Insamling till Hjärt-Lungfonden

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 100 Kronor
Insamlingsmål: 1 Kr
0%

Om insamlingen

STÖD HJÄRT-LUNGFONDEN VIA MIRAKELMÄSSAN

ZEURORA som mässarrangör i Norrland arrangerar MIRAKELMÄSSAN i Umeå och vill göra skillnad med att samarbetar med olika hjälporganisationer. Vi känner även starkt för Hjärt-Lungfonden och dess fantastiska verksamhet. 

Hjärt-Lungfonden bekämpar varje år vår tids stora folksjukdomar som hjärt-, kärl- och lungsjukdomar. Med forskningens hjälp kan vi rädda liv och ge människor fler friska år.

Kanske har Du någon i din närhet som drabbats precis som vi och funderar på hur Du kan göra skillnad. Med ett bidrag till Hjärt-Lungfonden så kan vi tillsammans hjälpa de som drabbas.

Vår folkkäre artist Mojje Milacki drabbades även själv år 2009 av hjärtinfarkt, då endast 36 år gammal. Mojje har skrivit en stark och underbart vacker låt för Hjärt-Lungfonden. I samband med hans engagemang att hjälpa, har han lyssnat till många familjer med hjärtsjuka barn och låten är skriven för alla dom drabbade. Lyssna gärna här nedan på låten via länken eller via Spotify där Ni bara genom att lyssna automatiskt stödjer Hjärt-Lungfonden.

Mojje Milacki - Låt ditt Hjärta slå

Lyssna även på Mojjes berättelse i programmet Malou efter tio om det han fick uppleva i samband med sin hjärtinfarkt och vägen tillbaka.

Mojje Milacki berättar om sin resa via Malou Efter Tio år 2014

Besök även Mojjes hemsida

STÖD HJÄRT-LUNGFONDEN  -  TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD !

Varmt välkommen att också besöka Mirakelmässans Hemsida

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7. Ange enbart siffrorna 356091 som meddelande. Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Hjälp ZEURORA samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

ZEURORA Din Mässarrangör i Norrland 100 kr 2017-06-07
Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till förstasidan

INSAMLINGSKONTO

  • Plusgiro 90 91 92-7

  • Bankgiro 909-1927

  • Swish 90 91 92 7

GÅVOSERVICE

KANSLI