Maxi Svensson – konstnär i gåvokalendern 2022

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 0 Kronor
Insamlingsmål: 10 000 Kr
0%

Om insamlingen

Jag är mycket stolt över att ha blivit utvald som konstnär till Hjärt-Lungfondens gåvokalender 2022. Som ambassadör för Hjärt-Lungfonden startar jag nu också min egen insamling. Du som ger minst 300 kronor här får gåvokalendern med min konst som tack.

Trots att jag själv är ung och frisk har jag förstått hur viktig forskningen är. Min farfar fick nämligen pacemaker för några år sedan och mår mycket bättre sedan dess. Jag tänker att nya upptäckter kan rädda fler liv, därför vill jag att så många som möjligt ska stödja forskningen.

Ge gärna en gåva genom att trycka på den röda knappen uppe till vänster. Glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter ordentligt, för att Hjärt-Lungfonden ska kunna skicka gåvokalendern till dig.

OBS! Erbjudandet om gåvokalender gäller så långt lagret räcker. Så vänta inte med att ge 300 kronor – eller mer. Stort tack!

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7 och ange 492136 som meddelande. Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Hjälp Maxi samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

Inga gåvor än

Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till förstasidan