Bästaelcykeln.nu - Insamling för Hjärt- Lungfonden

Ge en gåva
Insamlat hittills: 90 Kronor
Insamlingsmål: 1 000 Kr
9%

Om insamlingen

Vi vill med vår insamling uppmana alla våra besökare och samarbetspartners att stötta Hjärt- och Lungfondens livsviktiga arbete. Hjärt- Lungfonden stödjer just nu över 250 olika forskningsprojekt inom kärl, hjärta och lungor. Av dessa projekt vill vi lyfta fram "Uppdrag: Besegra Stroke" - ett forskningsprojekt som har målet att dramatiskt förbättre prognosen för alla som drabbas av stroke.

Då Hjärt- Lungfondens arbete drivs helt ideellt är dem helt beroende av stöd. Vi hoppas därför att så många som möjligt vill vara med och stötta deras arbete genom vår insamling.

Vi som har startat denna insamling driver hemsidan Bästaelcykeln.nu där vi hjälper konsumenter att hitta en bäst i test elcykel av högsta kvalité. Då antalet elcykel-märken och modeller har exploderat på den svenska marknaden under de senaste åren kan det vara svårt som konsument att veta vilka elcyklar som är prisvärda och som håller hög kvalité. Vårt mål är att guida konsumenter rätt i elcykel-djungeln genom att skriva informativa artiklar om hur elcyklar fungerar och vad som är viktigt att tänka på inför ett köp.

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7 ange enbart siffrorna 403159 som meddelande.

Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Hjälp Bästa samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

Anonym givare 50 kr 2022-06-14
Bästa elcykeln.nu 40 kr 2018-10-10
Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till förstasidan

INSAMLINGSKONTO

  • Plusgiro 90 91 92-7

  • Bankgiro 909-1927

  • Swish 90 91 92 7

GÅVOSERVICE

KANSLI