Stark hela livet

Bli månadsgivare och få välkomstpaketet med boken "Stark hela livet"

Bli månadsgivare
Människor sträcker sig upp för att nå hjärt-lungfonden hjärtat

Bromsa åldrandet med fysisk aktivitet. Forskningen visar att regelbunden träning är en mirakelmedicin.

När du rör på dig får du bättre flås, starkare kropp och blir smartare, gladare och håller vikten bättre. Du får ett friskare hjärta, starkare skelett och jämnare blodsocker. På köpet gör träningen att du känner dig lugnare och får en bättre sömn.

Du som blir månadsgivare får just nu ett välkomstpaket med en bärkasse, ett armband och boken ”Stark hela livet" (värde cirka 210 kronor inklusive moms).

Boken är skriven av forskarna Carl Johan Sundberg och Jessica Norrbom och är fylld med intressanta fakta och studier, kryddat med smarta tips och råd. Allt för att du ska kunna leva ett friskt liv med en rolig, framgångsrik och varaktig träning. Kom ihåg att åldern är mycket mer än en siffra!

Bli månadsgivare idag

Vi är många som stödjer forskningen, men behöver bli fler. Var med och stöd livsviktig forskning och få boken "Stark hela livet".

Bli månadsgivare

Vi kan erbjuda nya månadsgivare detta välkomstpaket tack vare generösa samarbetspartners. Erbjudandet är framtaget för att öka kännedomen om vårt arbete, sprida kunskap om forskningens betydelse och inspirera till ett längre och friskare liv. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, som längst till och med den 15 november 2022.