Tjänsten är tillsatt, augusti 2023

Produktionsledare för insamlingsbrev

(visstidsanställning alt. bemanningsuppdrag 6 mån)

Rollen

Vi söker nu en insamlare, en projektledare, med erfarenhet av DM samt Digital marknadsföring. Tjänsten är en visstidsanställning eller bemanningsuppdrag med möjlighet till förlängning, start i slutet på augusti 2023 och t.o.m. januari 2024. Låter det intressant?

Din profil

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och genomföra kostnadseffektiva och framgångsrika givaraktiviteter både analogt och digitalt. Du kommer att utveckla och operativt ansvara för lojalitetsfrämjande åtgärder mot givare samt medlemmar. Du tycker om att vidareutveckla verksamheten med fokus på affärsnytta och arbetar med kontinuerlig uppföljning i syfte att skapa effektivitet i arbetet.

Arbetet innebär att du tillsammans med arbetsgruppen och affärsutvecklare lägger upp en taktisk plan samt att du operativt genomför dessa aktiviteter.

Du kan rådande tekniker och administrations verktyg, du har övergripande kunskap om hur kampanjer byggs upp samt hur dessa skall följas upp.

För att trivas i rollen krävs att du är social och tycker om att arbeta i team. Har du dessutom känsla för form och tidigare erfarenhet att arbeta med eller mot en insamlingsorganisation är detta ett plus.

Arbetsuppgifter

– Ansvara för att planerade aktiviteter mot givare.

– Ansvara för koordinering och sammanställning av aktiviteterna.

– Ansvara för upphandling/inköp samt respektive kampanjbudget.

– Ansvara för löpande uppföljning, analys och rapportering.

– Ansvara för tackrutiner samt givarresor.

– Göra målbeskrivning, budget, resultatuppföljning och analys för projekt och aktiviteter.

– Göra upphandlingar inom ramen för budget som är nödvändiga för att genomföra ovan beskrivna projekt.

– Ansvara för att välja rätt kanal för respektive målgrupp.

Kvalifikationer

– Flerårig erfarenhet av arbete inom DM, på byrå eller företag samt mycket god kunskap inom DR och mekanisk DM/DR bearbetning.

– Kunskap inom målgruppsanalyser, målgruppsuttag etc.

– Digital kompetens kring effektiv annonsering.

– Kunskap kring hur olika kanaler kan samverka (även sociala plattformar).

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning alt. ett bemanningsuppdrag med start 28 augusti 2023 och t.o.m. 31 januari 2024, med möjlighet till ev. förlängning. Kontoret ligger i centrala Stockholm.

Ansökan

Du ansöker genom att mejla ditt CV till zuzanna.slotwinska@hjart-lungfonden.se.
Ansök gärna direkt då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig

Hos oss på Hjärt-Lungfonden kommer du vara del att ett lojalt, engagerat team som brinner för en värld fri från hjärt- och lungsjukdomar. Här gör ditt arbete verkligen skillnad och du kommer att få vara del av en platt, vänlig och värderingsdriven organisation.

Hjärt-Lungfonden är en tobaksfri arbetsplats!

Om Hjärt-Lungfonden

Fler människor lider och dör av hjärt- och lungsjukdomar än av något annat, i Sverige och i världen. Gammal eller ung, rik eller fattig - vem som helst kan drabbas. Det gäller dig, dem du bryr dig om och varje människa du möter. Det gäller oss alla.

Vår vision är en värld fri från hjärt- och kärlsjukdom. Ingen ska bli lämnad ensam med saknaden efter en mamma, en pappa, ett barn eller en partner. Det är den drömmen vi på Hjärt-Lungfonden kämpar för varje dag. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. 2022 delade fonden ut ca 359 miljoner kronor till vinnande forskning.