Performance Marketeer

Rollen

Som Performance Marketeer hos oss kommer du att vara en nyckelspelare på vår pågående digitala resa.

I den här rollen ser vi gärna att du har en bred erfarenhet av konverteringsdriven marknadsföring och har vana av att jobba med alla delar från att skapa leads till att konvertera. Du kommer att analysera data, både köpt och organisk, A/B testa kampanjer och följa upp resultat. Den här rollen innebär både strategiskt arbete och att kunna vara hands on och utföra projekt. Du kommer agera huvudbeställare och kravställare mot vår digitala byrå och tillsammans med dem, sätta upp, följa och utvärdera alla performance-kampanjer. Därför är det viktigt att du har en bred erfarenhet av att driva arbetet på eller mot en digital byrå.

Arbetsuppgifter 

– Leda arbetet med externa digitala byråer

– Se över performance aktiviteter och ta fram “best practice” samt förbättringsåtgärder

– Utforska, testa nya möjligheter att få kampanjer att växa och bli bättre

– Utföra analyser för att optimera investeringar över hela mediamixen

Din profil

Vi tror att du är en positiv och opretentiös lagspelare som vill bidra till en vänlig, professionell och inkluderande miljö. Du har erfarenhet av att arbeta krossfunktionellt och du uppskattar att dela din kunskap med andra och göra ditt arbete lättförståeligt. Du är strategisk och analytiskt lagd och älskar att få saker att hända och driva förändring. Du är resultatdriven och lämnar ingenting åt slumpen.  

Övrig information

– Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

– Typ av anställning: Tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning

– Omfattning: Heltid, 35 h/v

– Placering: Gamla Stan, Stockholm

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med företaget Trib. Låter rollen intressant så skicka in din ansökan via Tribs ansökningsformulär på länken nedan.

Ansök här >

Du är även varmt välkommen att höra av dig till vår rekryteringspartner Elise Tjernqvist, elise@trib.se, +46676 856 48 88

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder dig

Hos oss på Hjärt-Lungfonden kommer du vara del att ett lojalt, engagerat team som brinner för en värld fri från hjärt- och lungsjukdomar. Här gör ditt arbete verkligen skillnad och du kommer att få vara del av en platt, vänlig och värderingsdriven organisation. Vår arbetsplats helt tobaksfri och vi har förmånliga arbetsvillkor.

Om Hjärt-Lungfonden

Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt- och lungsjukdom. Ingen ska bli lämnad ensam med saknaden efter en mamma, en pappa, ett barn eller en partner. Det är den drömmen vi på Hjärt-Lungfonden kämpar för varje dag. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. 2022 delade Hjärt-Lungfonden ut 359 miljoner kronor till vinnande forskning.

Vår organisation grundades redan 1904 under namnet Svenska Nationalföreningen mot Tuberkulos. Då var målet att bekämpa den stora folksjukdomen tuberkulos. Idag arbetar vi för att besegra vår tids största folksjukdomar, hjärt- och lungsjukdomar. År 2024 firar vi 120 år och har satt höga mål. Var med oss och förverkliga vårt jubileumsmål!

Lediga jobb

Vi är en vanlig arbetsplats, men med ett ovanligt viktigt uppdrag – Att ge människor fler friska år. Kom och jobba med oss!

Jobba hos oss