Kundprojektledare företagspartners till Insamlingsavdelningen (tillsatt)

Rollen

Hjärt-Lungfonden står inför en spännande och viktig resa: att öka intäkterna till forskningen. En del av den tillväxten ser vi i företags- och partnersamarbeten.

På vår kommande resa framåt, med ökat antal företagspartners, behöver vi en kundprojektledare som ansvarar för att vårda och utveckla befintliga och kommande företagspartners under en hel avtalsperiod, d.v.s. från uppstart, vid genomförande och fram till och med avslut.

Arbetsuppgifter 

– Vara kundprojektledare under hela avtalsperioden

– Ansvara för uppstart och onboarding av kund enligt avtal

– Optimera leveransen inom avtalet i samarbete med nyckelpersoner hos partnern och inom Hjärt-Lungfondens organisation

– Säkerställa en proaktiv kundsupport inom ramarna för erbjudandet

– Utveckla samarbetet med företagspartners och vara lyhörd för merförsäljning

Din profil

Vi söker dig med god känsla för att vårda och utveckla kundrelationer liksom förmåga att balansera kundförväntan med affär. Som person är du affärsmässig med siffersinne liksom strukturerad och ansvarsfull. Att vara lyhörd, kommunikativ och proaktiv är bra egenskaper för relationsbygge. Du gillar att samarbete liksom att hitta lösningar.

Din bakgrund 

– Gedigen erfarenhet av projektledning i kommersiella verksamheter

– Gedigen erfarenhet av merförsäljning B2B

– Erfarenhet av företags- och partnersamarbeten

– Erfarenhet av att ha utvecklat kundlojaliseringsprogram

– Van vid digitalt arbetssätt, digitala kommunikationskanaler och digital marknadsföring

Övrig information

– Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

– Typ av anställning: Tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning

– Omfattning: Heltid, 35 h/v

– Placering: Gamla Stan, Stockholm

Vi erbjuder dig

Hos oss på Hjärt-Lungfonden kommer du vara del att ett lojalt, engagerat team som brinner för en värld fri från hjärt- och lungsjukdomar. Vi har ett starkt renommé internationellt och är backade av en stark styrelse som tror på vårt arbete. Vår arbetsplats helt tobaksfri och vi har förmånliga arbetsvillkor.

Om Hjärt-Lungfonden

Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt- och lungsjukdom. Ingen ska bli lämnad ensam med saknaden efter en mamma, en pappa, ett barn eller en partner. Det är den drömmen vi på Hjärt-Lungfonden kämpar för varje dag. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. 2022 delade Hjärt-Lungfonden ut 359 miljoner kronor till vinnande forskning.

Vår organisation grundades redan 1904 under namnet Svenska Nationalföreningen mot Tuberkulos. Då var målet att bekämpa den stora folksjukdomen tuberkulos. Idag arbetar vi för att besegra vår tids största folksjukdomar, hjärt- och lungsjukdomar. År 2024 firar vi 120 år och har satt höga mål. Var med oss och förverkliga vårt jubileumsmål!

Lediga jobb

Vi är en vanlig arbetsplats, men med ett ovanligt viktigt uppdrag – Att ge människor fler friska år. Kom och jobba med oss!

Jobba hos oss