Berättelser om våra älskade mammor


Alla kan drabbas av hjärt- och lungsjukdomar. Män som kvinnor, ung som gammal. Möt några drabbade mammor och hör deras berättelser.

Gåvobevis i morsdagspresent

Letar du efter en fin present till mamma på mors dag? Ett presenttips är att skänka en valfri gåva till den livsviktiga forskningen så att fler mammor överlever hjärt- och lungsjukdomar. Du får då ett fint gåvobevis som du kan ge till din mamma.

När du ger din mamma ett gåvobevis i present, bidrar du till den livsviktiga forskningen för att fler människor kan leva ett friskare och längre liv. Med hjälp av din gåva kan Hjärt-Lungfonden stötta forskning för sjukdomar kring hjärta, kärl och lungor. Faktum är att fler människor lider och dör av denna typ av sjukdomar än något annat i världen. Varje gåva räknas.

Hur gör jag för att ge en gåva i morsdag present?

Skänk en valfri gåva och få ett fint gåvobevis att ge till din mamma. Du kan välja att skriva ut gåvobeviset och överlämna det i ett fint kuvert. Har du inte möjlighet att träffa din mamma går det även bra att ladda ner och skicka presenten digitalt via mejl. 

Tips morsdagspresent - Skänk en gåva till forskningen

Här kan du skänka din gåva

En morsdagpresent som stöttar välgörenhet är alltid uppskattat. Det är ett fint sätt att visa din mamma omtanke.

Skänk en gåva