Save the date!

Varmt välkommen till det 23:e utbildningsmötet, det som tidigare hette Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv men som numera går under namnet Hjärt-Lungdagarna.

Programkommittén arbetar i skrivande stund med att bjuda in ett trettiotal mycket kunniga föreläsare som kommer att uppdatera dig på ny och kliniskt användbar forskning. Som vanligt finns det gott om tid att ställa dina egna frågor till föreläsarna, både under mötet när diskussionerna sker och i pauserna. Du kan även umgås med kollegor, föreläsare och forskare – dels under utbildningen, fikapauser och luncher, men framför allt under vår trevliga trerättersmiddag som även den äger rum på Sergel Hub.

Utbildningsmötet riktar sig till dig som är läkare eller yrkesverksam inom hjärt-, kärl- och lungområdet. På anmälningssidan kommer du så småningom se ett utkast av programmet som löpande kompletteras.

Välkommen med din anmälan

Anmälan är bindande vid bekräftelse men kan överlåtas till en kollega för en administrationsavgift på 100 kronor. Som vanligt erbjuder vi både fysiskt och digitalt möte där den digitala inspelningen finns att tillgå en längre tid efter mötet.

Bra att veta om Hjärt-Lungdagarna 2025

START: Torsdag 23:e januari ca 08.30 (avslutas med trerätters middag på kvällen)

SLUT: Fredag 24:e januari ca 15.30

MÖTESPLATS: Sergel Hub, Stockholm

KURSAVGIFT ”TIDIG BOKNING” FYSIKST MÖTE före 1:a oktober: 1 950 kr (inkl. måltider, middag) 

KURSAVGIFT FYSISKT MÖTE: 2 700 kr (inkl. måltider, middag)

KURSAVGIFT DIGITALT MÖTE: 1 450 kr

ANMÄLAN: Vid eventuella frågor, vänligen mejla till caroline.cederroth.nylander@hjart-lungfonden.se