Din minnesgåva ger hopp

Vi är många som mist en anhörig eller vän i en hjärt- eller lungsjukdom. Att ge en minnesgåva vid en begravning är ett fint sätt att hedra minnet av den som stått dig nära. Den för oss också närmare målet att besegra hjärt-lungsjukdom.

Ge din minnesgåva här
Minnesblad
  • Leveranstid
    Minnesbladet går med A-post och levereras 2-3 dagar efter beställning.
  • Betalsätt
    Du kan betala via Swish, betalkort, internetbank eller inbetalningskort.
  • Mottagare
    Du kan skicka kortet till de närstående eller begravningsbyrå.

Minnesgåva

Din minnesgåva hjälper forskningen mot nya genombrott. Det är en gåva som finns kvar och gör skillnad när blommor och kransar blommat ut. 

En vanlig fråga till oss handlar om storleken på minnesgåvan. Alla minnesgåvor är betydelsefulla, men det är vanligt att man likställer gåvobeloppet med vad en blombukett eller en krans kostar.

Minnesblad

När du ger en minnesgåva skickar vi ett vackert minnesblad med din personliga hälsning till de närstående. När du har fyllt i uppgifterna får du möjlighet att förhandsgranska hur det kommer att se ut. 

Här har vi skapat ett exempel och använt oss av en minnesvers
Minnesblad Hjärt-Lungfonden

Ute i sista sekund?

I den bekräftelse vi skickar till dig via e-post bifogas ett tomt minnesblad. Det kan du skriva ut och fylla i själv och ta med till begravningen/minnesstunden. Det "riktiga" minnesbladet skickas med A-post till den adress du angivit.

Egen insamling

Ett annat sätt att hedra en närstående är att starta en digital insamling. Det blir en plats för att minnas och en plats för hopp och omtanke. Både nu och så långt fram i tiden som du önskar. Varje gåva ger forskarna ökade resurser och hopp för alla hjärt- och lungsjuka i Sverige.