För livet cyklar jag till Norge 🇸🇪 🚴‍♂️ 🇧🇻

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 37 550 Kronor
Insamlingsmål: 25 820 Kr
145%

Om insamlingen

🇸🇪🚴‍♂️🇧🇻 Norge her kommer jeg 🇸🇪🚴‍♂️🇧🇻 Efter 2 försök att cykla i 24 timmar där kroppen gav upp första gången efter 16h och cykeln den andra gången efter 12h. Så blir det nu ett tredje försök 😃.

Men denna gång kommer jag att lämna 70-skyltarna här hemma i Alunda och försöka cykla dom 460 km till Norge istället 😊. Samtidigt ska jag samla in pengar till Hjärt-Lungfonden ❤ och målet är att slå förra årets insamling som inbringade otroliga 25 820:- 💰💰.

För att minska chansen till missöden kommer jag iår att ha med en följebil med reservcykel och proviant 😃.

I samband med försöket kommer jag som tidigare år att anordna en kostnadsfri tävling. Där kommer man ha chansen att vinna flera fina priser 🎁 som företag har skänkt. (Mer info om tävlingen kommer på min facebooksida).

Varför gör jag det här? 🤔

Det är av flera anledningar, En av dom är för att se vad jag klarar av trots mitt handikapp (född med klumpfot på båda fötterna) och samtidigt vill jag visa - fast jag har misslyckas 2 gånger - så ger jag inte upp. Jag tar nya tag och siktar ännu högre och så får jag se hur långt det räcker 👊🏻. Förhoppningsvis ända till Norge och slutdestination Gränsbo 🇧🇻.

Jag gör det även för att hedra min mor som tyvärr lämnade mig alldeles för tidigt 🕊❤. Men även för er alla andra där ute som har förlorat en mor, en far, en fru, en man, en dotter, en son, en farmor, en morfar, en farbror, en kusin, eller en vän. Ja vi är många som har förlorat någon vi älskar. Om man frågar vad man saknar mest är svaret oftast detsamma. Ett sista samtal, Ett samtal där man få höra din röst igen, Ett samtal att få säga hur mycket jag älskar dig, Ett samtal att få säga förlåt. Ett samtal där du säger allt kommer ordna sig. Ett sådant samtal skulle jag vilja ha.

Vi kommer inte kunna få tillbaka dom vi har förlorat. Men tillsammans kanske vi kan ge någon annan det där extra samtalet som vi alla andra skulle göra vad som helst för att få ❤.

Så nu kör vi! och tillsammans ska vi nu se till att slå förra årets insamling ❤.

Ni kan följa mitt försök via Instagram Cyklarforlivet eller min facebooksida där jag kommer uppdatera före, under och efter resans gång 🚴‍♂️👍🏻

Hjärt-Lungfondens verksamhet är helt beroende av gåvor och eftersom fonden inte får något statligt stöd. Så gör verkligen varenda krona skillnad och bidrar till att fler människor kan få ett längre och friskare liv.

#ronnytillnorge

Tack för erat stöd ❤

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7. Ange enbart siffrorna 865391 som meddelande. Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Hjälp Ronny samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

Salomonsson Peter 200 kr 2022-09-01
Annika Lindell 100 kr 2022-08-31
Saga Myrefalk 50 kr 2022-08-31
Visa fler
Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till förstasidan

INSAMLINGSKONTO

  • Plusgiro 90 91 92-7

  • Bankgiro 909-1927

  • Swish 90 91 92 7

GÅVOSERVICE

KANSLI