Esa Pruikkonen vill bidra till Hjärt och lungfondens arbete

INSAMLAT HITTILLS: 0 kronor

GE EN GÅVA

Om insamlingen

Vi vill hjälpa till och bidra till Hjärt och lungfondens viktiga arbete, var med du också och dela gärna i sociala medier.

Vi kommer själva att bidra och hoppas att du gör detsamma.

Esa Pruikkonen Kungsvägen 6 E 196 41 Kungsängen https://esapruikkonen.se

Hjälp Esa samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Givare

Inga gåvor än

Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Vi vill bidra till Hjärt och Lungfondens arbete

Vi vill vara med och stötta Hjärt och Lungfondens arbete, var med du också och bidra, dela och engagera människor i detta viktiga uppdrag. Om företaget: Minds Unlimited Varje år startas mängder av företag. De flesta har grandiosa visioner om hur de ska ta över sin respektive marknad med hjälp av en revolutionerande affärsidé, eller en stor förbättring av en befintlig affärsidé. I början går det ofta bra, när man är ett litet och kompakt team. I takt med att företaget växer märker man ofta växtvärk i form av interna konflikter. Om man ej har den interna ledarskapskompetensen som krävs kan denna växtvärk komma att bli företagets stagnation. Det är därför Minds Unlimited finns. Läs mer på: https://www.mindsunlimited.se Minds Unlimited är en resurs för dig eller er som vill utöka era kunskaper inom ledarskap. Med ett fokus på sinnet så resulterar ledarskapsutbildningen inte bara i en ökad kompetens för dig som chef, utan du kommer även att lämna utbildningen gladare och mer mentalt tillfreds. I dagens pressade och stressade klimat är det inte lätt att plötsligt finna sig i en ledarroll. Med tajta deadlines, press uppifrån och höga förväntningar kan vem som helst känna sig oroligt nära sammanbrott. Eftersom vår ledarskapsutbildning fokuserar även på det mentala välbefinnandet kommer du känna dig betydligt lugnare efter en avklarad utbildning. Ledarskapsutbildningen har sin bas i omkring 30 års forskning kring hjärnan och huruvida den går att träna på olika sätt. Nyckeln i varje verksamhet är människorna den bygger på, och för att dessa människor skall kunna arbeta vid toppen av sin förmåga behövs personer i ledarställningar som förstår deras emotionella behov. Minds Unlimited finns till för att möjliggöra för varje organisation, eller varje individ, att erhålla den typen av ledaregenskaper med emotionellt fokus som krävs för att klara sig på den moderna marknaden. Förutom våra öppna ledarskapsutbildningar erbjuder vi även företagsanpassade utbildningar, som är perfekt utritade för att du som ledare och ditt företag skall dra så mycket nytta av utbildningen som möjligt. Verksamheten är inte endast limiterad till de som är i en chefsposition. Minds Unlimited tillhandahåller även utbildningar för medarbetare på ditt företag. I syfte att bidra till en mer mentalt stabil arbetsplats, med färre konflikter och mer strukturerat ledarskap, så fokuserar även utbildningen för medarbetare på mindfulness. Att träna hjärnan har bevisad positiv effekt, och det är därför i våra ögon självklart att ert företag och era medarbetare kommer att dra nytta av träningen. Det är dags att ta steget in i den moderna tiden. Att driva ett företag handlar inte bara om siffror på ett papper, utan även om emotionellt välbefinnande för långsiktig succé. Boka en ledarskapsutbildning eller medarbetarutbildning hos Minds Unlimited idag och se själv.

Evéns insamling

Insamling att stödja hjärt-lungforskning genom Hjärt-Lungfonden.

TandblekningDirekt Personaltävling

Hjälp oss på TandblekningDirekt att stötta hjärt-lungfonden! Vi tävlar fram till Jul med att samla in så mycket som möjligt genom att tävlingar och bidrag från personal och kunder. Vi hoppas att du vill vara med i denna viktiga sak! Frågor på hur mycket vi hittills samlat in från vår personalinsamling? Släng iväg ett mejl till oss https://tandblekningdirekt.se Hälsningar, Calle

Insamlingskonto

SWISH
90 91 92 7
PLUSGIRO
90 91 92 7
BANKGIRO
90 91 92 7

Kontakta

TELEFON
08-566 24 200
POSTADRESS
Box 5413
114 84 Stockholm
GÅVOSERVICE
Öppet: helgfria vardagar 08.00 - 18.00
Telefon: 0200-88 24 00

Beställ nyhetsbrev

Anmäl olagligt eller olämpligt innehåll tilldataskydd@hjart-lungfonden.se. Vi tar bort olagligt eller olämpligt innehåll.

FÖLJ HJÄRT-LUNGFONDEN I SOCIALA MEDIER