Äggsallad till knäckebröd

Knäckebröd med äggsallad på.

Perfekt stadigt mellanmål eller frukost. Gott på knäcke eller grovt osötad bröd. Ät gärna en frukt efteråt.

2 st
10 min

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 1 msk majonäs
  • 1 tsk kapris
  • ½ tsk fransk senap
  • nymald svartpeppar

Till servering

  • sallatsblad, t ex rucola
  • 2 knäckebröd

Gör så här

  1. Hårdkoka ägget, skala och hacka det.
  2. Blanda med majonnäs, kapris och senap. Smaka av med peppar.
  3. Lägg rucolan på knäckebröden och fördela äggsalladen ovanpå.
  4. Dra ett par varv med pepparkvarnen.

Tips!

Du kan använda några hackade oliver istället för kapris om du vill.

Nyttig pizza - recept på hälsosam mat

Recept för alla tillfällen

Varierande, inspirerande recept baserade på den samlade forskningen om vad som är bra för hälsan.

Se alla recept
Nyttig pizza - recept på hälsosam mat

Recept för alla tillfällen

Varierande, inspirerande recept baserade på den samlade forskningen om vad som är bra för hälsan.

Se alla recept