Äggsallad till knäckebröd
Perfekt stadigt mellanmål eller frukost. Gott på knäcke eller grovt osötad bröd. Ät gärna en frukt efteråt.
2 st
10 min
Ingredienser
- 1 ägg
- 1 msk majonäs
- 1 tsk kapris
- ½ tsk fransk senap
- nymald svartpeppar
Till servering
- sallatsblad, t ex rucola
- 2 knäckebröd
Gör så här
- Hårdkoka ägget, skala och hacka det.
- Blanda med majonnäs, kapris och senap. Smaka av med peppar.
- Lägg rucolan på knäckebröden och fördela äggsalladen ovanpå.
- Dra ett par varv med pepparkvarnen.
Tips!
Du kan använda några hackade oliver istället för kapris om du vill.
Recept för alla tillfällen
Varierande, inspirerande recept baserade på den samlade forskningen om vad som är bra för hälsan.
Se alla receptRecept för alla tillfällen
Varierande, inspirerande recept baserade på den samlade forskningen om vad som är bra för hälsan.
Se alla recept