Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv

Information om konferensen

När: 22-23 januari 2021

Var: Clarion Sign Hotel, Stockholm

I januari är det dags för den 19:e upplagan av den årliga konferensen för läkare inom hjärt-kärlområdet - nu med Hjärt-Lungfonden som arrangör. Anmälan sker på denna sida fr.o.m. den 26 augusti 2020.

”Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv” är en av landets mest omfattande utbildningsaktiviteter. Under två dagar får du möta forskare vars resultat ligger bakom behandlingsriktlinjer och lyssna till föreläsningar om viktiga nyheter av praktisk och klinisk betydelse.

Vår programkommitté har bjudit in en rad mycket kunniga föreläsare som kommer att uppdatera dig på ny och kliniskt användbar forskning. Som alltid får du möjlighet att mingla med föreläsarna innan kvällens middag, ta informella kontakter för fördjupad diskussion, få tips och råd och kunna lyfta egna funderingar. Detaljerat program kommer att publiceras på denna sida så fort det är fastslaget.

Mötet stöds av Svenska Kardiologföreningen och Svensk förening för allmänmedicin (SFAM), är LIPUS-certifierad och ger CME-poäng för den som önskar. Eftersom dessa möten de senaste åren har varit fullsatta tillämpar vi principen först till kvarn.

I skrivande stund vet vi inte om eventuella restriktioner för folksamlingar fortfarande kommer gälla i januari. Men självklart kommer vi att genomföra mötet i någon form – fysiskt eller digitalt.

Väl mött den 2223 januari 2021!