Vår älskade ängel - Kevin.

Mål: 20 000 krUppnått 01 dec 2010
Insamlat totalt hitills: 27 450 kr
Minnesfondens inriktning: BarnkardiologiMål: 20 000 kr

Lo-Lo 23 jun 2019

Lo-Lo

Finaste ni! Vart finns ni nu? Tänker på er så ofta, så ofta. Tänker på hur stora ni skulle ha varit, på vilka personligheter ni skulle haft om ni fått vara kvar här hos oss. Tänker även på hur ni har det på den plats där ni är just nu. Ni är snälla mot Håkan va? Saknar er! Längtar efter er! Älskar er!

Mamma 12 aug 2018

Kevin 10år

Idag skulle du fylla 10 år..... Min älskade kille, vart finns du? Känner din närvaro så klar idag, men kan inte se dig. Saknar dig så, älskar dig så!

Mamma 30 apr 2018

Mina killar

Saknar er så, saknar, saknar, saknar.... Ont...

Mamma 01 jan 2018

Mitt hjärta blöder - För alltid

Kevin... Lillebror..... Hur ska jag klara detta? Hur ska jag orka leva utan er? Jag saknar er! Jag älskar er! Jag vill inte mer! Men Adrian, älskade Adrian - Min Adrian! Du är mitt enda själ till att jag andas. Mina killar - önskar så att ni kunde vara tillsammans här hos oss.

Lo-Lo 31 dec 2017

Finaste pojkar

Nu är din bror hos dig, älskade Kevin. Jag vet att ni kommer ta hand om varandra och hålla ett vakande öga över mamma, pappa och Adrian. Du och Lillebror har en egen plats i mitt hjärta, en plats där minnet av er bor tills vi åter kan vara tillsammans igen. Forever in my heart. Always on my mind.

Mamma 23 jan 2017

8 år av olidlig saknad

Ingen förstår vart du blev av Men fast din vagga är en grav Tror jag du fann en öppen dörr som barnen gör Till rum med änglar att få se De lär dig leka, ser dig le Åh, om jag kunde vara med! Det är dig jag älskar.... KEVIN!

Mamma 08 nov 2016

Så saknad...

Du saknas mig! Ibland blir det så svårt att andas.... Åh Kevin!

Lo-Lo 12 aug 2016

Lo-Lo

Då är vi här igen. Ett år har passerat, ännu ett år utan dig. Känslan av att något saknas gör sig ofta påmind, men idag är den som alldra störst. Tänk om du kunde komma tillbaka, vilken glädje. Älskar och saknar dig, Basketbollen!

Mamma 09 jul 2016

Saknad

Åh Kevin, du är saknad så saknad. Din födelsedag är snart här, 8 år! Vart tog tiden vägen? Det känns som det var igår men ändå alldeles för längesen jag fick krama dig och känna din lukt. Älskar dig så mycket min finaste!

Lo-Lo 27 dec 2015

Vännen

Ännu en jul utan dig har passerat. Det är så orättvist! Du borde varit här, öppnat dina presenter, retats med din bror, myst med dina föräldrar och spridit din kärlek och glädje till oss alla runt dig. Always on my mind, forever in my heart.

Mamma Malin 11 aug 2015

Min vackra pojk

Kevin, imorgon skulle du fyllt 7 år..... Ikväll hade jag förberett morgondagens sång! Men jag får inte göra det, inte på det sättet en mamma ska få göra! Du togs ifrån mig, varför, varför?! Du saknas mig, det gör fortfarande lika ont och det kommer det alltid att göra. Åh Kevin, jag är så ensam i mina tankar och känslor. Jag saknar dig oändligt! Jag älskar dig oändligt! Mammas kille, du gör mig stolt.

Lo-Lo 02 aug 2015

Åh vännen!

Min vän, Hur har du det? Jag måste tro att du har det bra. Jag tänker på dig och hur livet hade varit om du fått stanna. Men det är omöjligt att föreställa mig en sådan lycka. Always on my mind, forever in my heart!

Mamma Malin 27 jan 2015

6 år....

Det har gått 6 år sedan du lämnade mig.... Ångesten kryper fram, tårarna och trycket över bröstet, gör det svårt att andas. Det gör så ont.... Man vill vara stark, hålla huvudet över ytan - Men egentligen vill jag bara skrika och gråta. Jag saknar dig! Och du kommer aldrig tillbaka till mig.... Älskar dig så oerhört mycket!

Mormor 24 jan 2015

Ängel

Min ängel, för alltid i mitt hjärta...

Mormor 24 jan 2015

Ängel

Min ängel, för alltid i mitt hjärta...

Lo-Lo 30 dec 2014

Jul igen...

Ännu en jul har passerat utan dig, fina pojk. Du är så otroligt saknad! Men jag vet, måste tro, måste veta, att du har det bra där du är tillsammans med Håkan. Och vi kommer att ses när det är min tid. Du kommer väl och möter mig då, älskade basketboll?

Mamma 12 aug 2014

6 år

Min fina kille! Idag skulle du ha fyllt 6 år.... Vart tar tiden vägen...? Vart är du...? Åh om jag bara kunde hålla dig i min famn igen. Bara få se dig i dina underbara ögon och se hur du har det. Jag saknar dig! Jag älskar dig! Varför blev det så här.....?

Mormor 12 aug 2014

Ängel

Grattis älskade ängel, för alltid i våra hjärtan.

Lo-Lo 12 aug 2014

Ännu ett år...

Grattis finast pojken! Ännu ett år har gått och saknaden gör fortfarande lika ont. Jag letar i blindo efter svar jag vet att jag aldrig kommer hitta. Men jag kommer heller aldrig sluta leta. Älskar dig så mycket!!

Mamma 23 apr 2014

Älsakde barn

Tiden går... Hjärtat gråter... Vart tog du vägen? Har du det bra? Kommer jag få träffa dig igen? Det gör så ont, Kevin! Mamma saknar dig! Du saknas mig! Jag älskar dig så mycket... För alltid!

Lo-Lo 24 jan 2014

Lo-Lo

Kan fortfarande inte förstå varför du behövde lämna oss. Det finns ett tomrum som ekar efter dig. Det kommer aldrig att kunna fyllas. Saknade efter dig är enorm och kommer aldrig att bli mindre. Varje dag av varje vecka, varje timme av varje dag, varje minut av varje timme, varje sekund av varje minut tänker jag på dig, älskade Basketboll. Always on my mind, forever in my heart!

Lo-Lo 24 dec 2013

God Jul älskade ängel

Saknar dig otroligt mycket, fina fina pojk.

Mamma 21 aug 2013

Älskade Kevin

"Vem kan segla förutan vind? Vem kan ro utan åror? Vem kan skiljas från Kevin min utan att fälla tårar? Jag kan segla förutan vind! Jag kan ro utan åror! Men ej skiljas från Kevin min, utan att fälla tårar!" Mamma sjunger alltid för dig, älskar dig SÅ mycket, mina fina ängel

Mamma 12 aug 2013

Älskade Kevin

Älskade Kevin, du är SÅ saknad! Det gör så ont att du inte är här hos mig! Varför är du inte här?! 5 år skulle du bli idag och här finns bara tomhet! Du saknas mig

Mormor 12 aug 2013

Mormor

Grattis älskade ängel, vi saknar dej men du är ändå alltid här....

Lo-Lo 12 aug 2013

Lo-Lo

Idag är din dag, vackra pojk! Idag finns du lite tydligare i mina tankar och jag kan känna din närvaro mycket bättre i mitt hjärta. Älskar och saknar dig oändligt!

Lo-Lo 11 aug 2013

Basketbollen

Tänk att du blir fem imorgon! Så stor du har hunnit bli! Leker du som andra barn? Sparkar boll och busar? Jag drömmer om den dag vi ses igen. Hur gammal kommer du att vara då tro? Kommer du och möter mig vid Pärlemoporten? Jag hoppas det, för jag kommer behöva en vän som håller min hand och visar mig allt det vackra. Och du är den jag längtar efter allra mest! Varje minut av varje timma, av varje dag, av varje vecka, av varje månad, av varje år, ropar mitt hjärta efter dig. Hör du det?

Mamma 24 jan 2013

4 år har gått....

Har knappt fått någon sömn inatt... Tänkte bara på dig!

mormor 24 jan 2013

ängel

Lilla älskade ängel, för alltid i mitt hjärta...

Mamma 24 dec 2012

God Jul min ängel

God Jul min fina ängel! För fyra år sedan myste vi framför Kalle Anka. Åh min Kevin, jag saknar dig så mycket och kärleken för dig, går inte att beskriva ❤️

Lo-Lo 24 dec 2012

Lo-Lo

Saknar och älskar dig så mycket!

Mamma 01 nov 2012

Vart är du?

Kevin, vart är du? Varför är du inte hos mig? Är Håkan med dig? Har du det bra? Men varför är du inte hos mig.... Jag ställer mig den frågan varje dag! Mamma älskar dig, jag är inte hel utan dig

Lo-Lo 12 aug 2012

Basketbollen

Tårar av saknad rinner nerför mina kinder idag, denna stora dag, din 4 årsdag. Tänk vad stor du har hunnit bli! Det är fortfarande svårt att förstå att du var tvungen att lämna oss. Känslan av orättvisa blir så mycket större viktiga dagar som idag. Saknar och älskar dig av hela min själ och med hela min kropp!

Mamma 12 aug 2012

Kevin 4 år

Idag skulle du fyllt 4 år! Min fina kille, jag kan se framför mig hur du och Adrian busar & leker med varandra! Saknaden är enorm och mitt hjärta kommer aldrig bli helt igen. Älskar dig så otroligt mycket Kevin!

Mamma 30 jul 2012

Ängeln min....

Älskar dig så mycket min prins! Snart skulle du fylla 4 år..... Vart tar tiden vägen? Alltid saknad och otroligt älskad!

Lo-Lo 30 jul 2012

Lo-Lo

"Minuter, timmar och dagar blir till år Men tomheten och saknaden består" Älskar dig min vän!

Mamma 20 feb 2012

Min ängel!

Åh Kevin.....
Saknaden är så stor! Älskar dig lika mycket som alltid om inte mer....
3 år har gått sedan din begravning.... Vart tog tiden vägen?
Om du bara var här med oss!
Saknar din lukt, ditt mjuka ansikte, ditt leende, sakanr hela dig!
Varje dag är fortfarande en kamp, jag gråter inombords hela tiden och väldigt ofta utombords oxå...
Varför blev det så här? Varför du Kevin?
Mamma blir aldrig hel utan dig....

Älskar dig mitt underbara barn!

Lo-Lo 21 jan 2012

Saknar dig!

Kan omöjligt förstå att det snart är tre år sedan du behövde lämna oss. Tiden går så fort.
Jag väljer att tro att du ser ner på oss med ett leende och att du vakar över din lillebror och dina föräldrar.
Du är så otroligt saknad lilla vän. Tanken på att inte kunna krama dig eller få leka med dig gör fortfarande fruktansvärt ont.
Tills vi ses igen bär jag med mig dig i mitt hjärta. Älskar dig!

mormor 27 sep 2011

Lille ängel

För alltid älskad och saknad.

Bea gudmor 28 aug 2011

Du är saknad

Kevin min underbar ängel som jag älskar och saknar dig. Du är med mig varje dag och natt,sek. Många pussar o kramar.

Mamma Malin 12 aug 2011

Kevin 3 år!

Idag är ingen vanlig dag, det är min ängel Kevins födelsedag. Idag skulle du fylla 3 år....
Vart är du? Det gör så ont! Du saknas mig så otroligt mycket...
Idag har tårarna fallit igen.
Mamma älskar dig Kevin!

Varför är du inte här...?
Varför får jag inte krama dig...?
Varför får jag inte hålla dig tätt intill mig...?
Varför får jag inte känna din lukt...?
Varför får jag bara se dig via ett foto?!

Varför Kevin....?
Min fina kille, varför?

Mamma 28 jul 2011

Min fina!

Åh, Kevin....
Jag älskar dig SÅ MYCKET!
Jag saknar dig SÅ MYCKET....
Min fina son, mitt allt. Mamma bär alltid med dig....

bea gudmor 03 jun 2011

Ängel

Du vackra skinande ängel,
varför fäller du tårar av glas?
Dina ögon är bleka och matta,
och de har förlorat sina färger.

Du sångens klingande ängel,
varför sjunger du klagosånger?
Din röst är sprucken och dödligt tyst,
och har förlorat sinnet för lyckan.

Du livets glada ängel,
varför är dina vingar sårade?
De har förlorat sina fjädrar och glans,
och ligger om dig som ett skyddande hölje från omvärlden.

Du lyckans fallna ängel,
vad har hänt med din livs törst?
Du sitter som förlorad i regnet,
har du nu fallit för evigt ner i mörkret?

bea gudmor 31 maj 2011

tänker på dig

Tänker på dig min sötnos Varje dag och varje sek.
Du är vid min sida varje dag som går.
Du finns hos mig vart jag än går.
Du finns i mitt hjärta.
Älskar dig.

Lo-Lo 06 maj 2011

Fina pojk

Jag tänker på dig när..

..stjärnorna på himlen lyser,
..solen skiner,
..regnet faller,
..en ekorre klättrar upp i ett träd,
..en fjäril flyger förbi,
..lampan släcks för natten,
..väckarklockan ringer på morgonen,
..ett barn leker i en park.

Jag tänker på dig hela tiden och jag saknar dig av hela mitt hjärta.

Mamma & Lillebror 07 apr 2011

Fina, fina ängel...

Fina fina ängel!
Du är så saknad...
Varför finns du inte hos oss? Det gör så ont! Saknaden är enorm och livet är orättvist!
Jag berättar hela tiden för Lillebror - Adrian att han har världens finaste storebror, men att du är en ängel och bor i himlen med Håkan!

Åh, Kevin!
Vi älskar dig så

Mamma & Lillebror 07 apr 2011

Saknad & Älskad!

Borta men ej glömd!

Vi älskar dig så mycket, Kevin!

Linda, Daniel & Stella 18 jan 2011

Linda, Daniel & Stella

Kevin, nu har du fått en alldeles egen liten lillebror! Som den ängel du är vet vi att du kommer att vaka över din bror som ingen annan. Om du varit här nu hade du också fått träffa Stella som kommit till oss. Hon är en stjärna här på jorden som hade älskat att krama dig och hålla dig i handen. Stella föddes med ett litet hjärtfel och är precis som du ett underbart hjärtebarn.

Mamma Malin 24 dec 2010

Ännu en jul....

Älskade Kevin, ännu en jul utan dig!
Jag saknar dig så mycket, det gör så ont!
Julen är inte något viktigt längre, det påminner bara om det man inte har...

Jag älskar dig så mycket, Kevin min. Tänk om man kunde fira jul med dig & Håkan...

Mitt allt, Kevin. Det är du!

Lo-Lo 24 dec 2010

Sötnos

Älskade pojk, vad jag saknar dig.
Du finns alltid i mina tankar och för evigt i mitt hjärta kommer du bo.

mormor 01 dec 2010

Ängel

Aldrig ska jag sluta älska dej.

gud mor bea 26 nov 2010

Saknad

Sakna dig och dina bruna ögon
när du log mot mig. sakna att få krama dig och pussa på dig. Kommer sakna och tänker på dig i evighet. Love u

Mamma 13 nov 2010

Saknar dig!

Jag saknar dig så som jag saknar solen skina mot min hud.
Jag saknar dig så som längtan att återvända till vattenytan på väg upp från botten av den djupaste sjö.
Jag saknar dig för att du är den jag älskar.
Du är den jag ser när allt känns mörkt.

Min älskade Kevin, du är mitt allt!

Lo-Lo 06 nov 2010

Tänker på dig

Jag blundar och ser dig
Jag tystnar och hör ditt namn
Jag stannar och känner din närhet

Vart jag än går är du med mig
Du är över allt, i min själ och tanke
Du finns i allt fint och gott
Du gör världen vackerare än nånsin
Och en dag ska jag få vara med dig igen

Älskar dig, Kevin!

gud mor bea 27 okt 2010

saknad

Sakna dig varje dag
sakna dig varje sekund Kommer alltid göra det. Älska dig.

mormor 19 okt 2010

Lilla hjärtat

För alltid i mormors hjärta, älskar dej.

Mamma 18 okt 2010

Mitt allt!

Mitt allt...
Jag saknar dig & Håkan så mycket!
Hoppas att Ni har det bra...

Mamma 09 sep 2010

Älskar dig så mycket!

Mamma älsakr dig så mycket Kevin!
Det gör så ont att vara borta från dig, jag saknar dig så mycket!
Varje natt går man och lägger sig med en sån enorm saknad & varje morgon vaknar man bara helt tom, med ett enormt hål i hjärtat & själen....

Lo-Lo 21 aug 2010

Bebisen

Lilla bebisen, fast du är ingen bebis längre. Du är ju hela två år nu. Vart tog tiden vägen?

Saknar dig så det gör ont i hela den fysiska kroppen.
Älskar dig med hela hjärtat.
Vill ha dig tillbaka med hela själen.

mormor 12 aug 2010

min älskade unge

Kevin, mitt älskade barnbarn! Har tänkt på dej hela dan. Som jag alltid gör. Men idag extra mycket. Du finns i mitt hjärta, nu och för alltid. Aldrig ska jag sluta älska dej..........

Mamm & Pappa 12 aug 2010

2 år.

Älskade kille, idag skulle du blivit 2 år! Tiden rinner iväg, men smärtan & sorgen består!
Vi älskar dig Kevin, mer än allt annat & saknaden är stor!
Din Mamma & Pappa

Mamma 05 aug 2010

Min lilla ängel.

Mitt allt...
Saknaden är så stor, att vakna upp varje morgon med denna saknad gör så ont!
Du saknas mig!
Älskar dig mest av allt, Kevin.
Puss din mamma.

gudmor bea 27 jul 2010

Rapporterat inlägg

gudmor bea

Det finns ingen sten

så tung

som sorgen

vi känner

Det finns, ingen ros

så vacker

som minnena

av dig

gudmor bea 27 jul 2010

Rapporterat inlägg

gudmor bea

Du finns i mitt hjärta varje sek och du finns nära mig vart än jag går. Älska dig

mormor 19 jul 2010

Vår ängel

För alltid i mitt hjärta, min älskade unge.

Mamma 09 jul 2010

Det gör så ont!

Min fina kille...
Vart tog du vägen?
Varför är du inte hemma?
Det gör så ont att vara utan dig, Kevin!
Du är mitt allt...
Mamma älskar dig så mycket.

Lo-Lo 25 jun 2010

Älskade Kevin.

Det är helt omöjligt att förstå varför just du behövde gå. Tomrummet efter dig blir bara större och större. Vaje gång jag ser en liten pojke i din ålder med sina föräldrar eller någon annan som uppenbarligen älskar honom känner jag ett stick av avund. Känslan av att det borde vara du med någon av alla dessa människor som älskar dig och är kvar här blir så påtaglig. Smärtan av att det aldrig kommer vara vi som leker i parken blir svårare och svårare att hantera för varje dag som går. Men även vetskapen av att du har det bra växer med varje dag. Det är en konstig känsla som jag aldrig vill ska försvinna.
Jag älskar och saknar dig så fantastiskt mycket!

mormor 22 jun 2010

Älskade unge

Idag tänkte jag på Dej! Igen! Som alla andra dagar! Och vet Du? Jag log. Undrade vad Du och Håkan har för er? Nåt bus är det säkert. Älskade lilla unge, för alltid i mitt hjärta. Vad som än händer. Aldrig ska jag sluta älska dej.........

Mamma Malin 21 jun 2010

Tack för alla bidrag!

Mamma, Lo-Lo, Jessica tack för era bidrag!
Hoppas verkligen att vi kan hjälpa andra barn, så att de kan få stanna kvar hos sina familjer!
Tack!!!!!!!

Mamma Malin 21 jun 2010

Min älskade kille

Det finns inga ord, som kan förklara hur jag känner mig, utan dig Kevin!
Jag saknar dig så otroligt mycket & min kärlek till dig gör så ont, för att jag inte kan krama & pussa på dig längre!

Mamma längtar tills vi ses igen, då släpper jag dig aldrig!
Älskar dig så mycket, killen min!

Jessica 13 jun 2010

Malin.

Mitt eget Mammahjärta värker så fruktansvärt för er när jag läser om er fina Kevin.
Hoppas ingen tar illa upp,men jag ville ge en gåva.

Ni har fått uppleva / går fortfarande igenom det värsta man kan föreställa sig som förälder.
Det är fasen inte rättvist någonstans.

Stora kramar

Jessica

Gudmor bea 11 maj 2010

känsla

Jag går bland träden för att söka frid.
Jag vet att Kevin är brevid.
Han är allt enkelt, lyckligt, starkt, som finns.
Jag strycker, öm och vek,
barken på en valing ek.
En vårbäck porlar tyst, dess röst är hans.
Torvröken ringlar lätt i lek.
Jag ler mot alla vivors gyllne glans.
Han är allt enkelt, lyckligt, stark, som fanns.
Och över hela skogen, där jag gick lyste hans blick.

Mamma 02 maj 2010

Blir aldrig hel igen...

Min underbara fina kille, mamma blir aldrig hel utan dig.....!
Älskar dig så mycket

Lo-Lo 01 maj 2010

Älskade unge!

Älskade unge, du är så otroligt saknad.
Alltid i mitt hjärta, evigt i mina tankar.
Puss på dig, gullunge.

mormor 19 apr 2010

Pussar

Älskar, saknar och tänker på Dej! För alltid i mormors hjärta!

Mamma 31 mar 2010

Mamma älskar dig Kevin

Min lilla ängel!
Jag saknar dig så mycket...
Jag älskar dig så mycket...

Mitt allt!
Mamma är inte hel utan dig...

Mamma 06 mar 2010

Om du bara var här...

Min älskade, underbara, fina son varför är du inte här hos mig?
En födelsedag utan dig, känns bara jobbigt! Vad har jag att fira? Att jag lever och fyller år, utan dig?! Nej tack!!!!!!!!!!
Mamma saknar dig så, det gör så otroligt ont. Det var så fint hos dig idag, solen lyste och jag sjöng dina sånger för dig. Skulle kunna sitta hos dig hela dagen och bara få vara dig nära...
Du finns alltid i mina tankar, du är det bästa jag vet.
Puss Mamma

Lo-Lo 05 mar 2010

Basketbollen.

Saknar dig så...
Älskar dig så...

...mycket att hela min själ värker.

Mormor 23 feb 2010

Mormor

Så många tårar. Mitt älskade barnbarn! Tror inte att du vill se din mormor gråta så mycket. Så nu ska jag se dej med ett leende, minnas dom fina stunderna. Vill inte släcka ditt ljus med alla tårar. När mina tårar blir lyckotårar, då vet jag att du ler i din himmel. Älskade barn, kommer alltid att minnas dej med ett leende, mormor och du, vi ler mot varandra. Ditt underbara leende som jag bevarar i mitt hjärta. Jag älskar dej, du finns för alltid i mitt hjärta. Och jag vet, du ler när jag minns dej utan tårar, bara lycka. Med all min kärlek, mormor.

bea gudmor 21 feb 2010

Min älskade gudson

Många ljus tända i mitt hus för dig min lilla vän. Ett minne av dig är att när jag va oss dig så log du mot mig och titta på mig med dina bruna ögon. Kommer aldrig glömma dig. <3<3<3

Många kramar.

alexandra 17 feb 2010

alexandra

finaste lilla hjärteprinsen! är så glad att jag fick äran att träffa dig! du finns alltid i våra hjärtan! vaka över din fantastiska mamma och pappa! tiden kommer när ni ses igen... kram

Lo-Lo 14 feb 2010

Lilla hjärtat

Always in my heart and forever on my mind.

Älskar och saknar dig så otroligt mycket. Ibland så mycket att jag glömmer bort att leva mitt eget liv.
Kommer aldrig kunna förstå varför du togs ifrån oss, men vill aldrig ge upp att försöka förstå.

Puss på dig Basketbollen

Mamma 11 feb 2010

Min älskade Kevin

Mitt allt, jag tänker på dig jämt!
Imorgon skulle du ha blivit 1 1/2 år. Min stora kille!
Saknar dig så, Kevin!
Mamma älskar dig, du har alltid den bästa och största platsen i mitt hjärta.
Att lämna den här världen och få vara med dig... Åh Kevin jag längtar!

Mamma 24 jan 2010

Ett år av saknad!

Mitt allt, idag är det ett år sedan du somnade in i min famn. Har det redan gått ett år?! vart tog tiden vägen. För ett år sedan låg du och kämpade i min famn, du hade inte ont, men envis som du är ville du inte släppa taget! Jag sjöng dina sånger för dig och då kände du dig tryggare och somnade in i min famn!
Åh Kevin, jag saknar dig så! Änglarna tog din utan att fråga om lov....

Mamma 24 jan 2010

Ett år sedan du tittade på mig, med dina stora fina ögon!

Min älskade son, jag kan inte fatta att det är ett år sedan, du tittade på mig med dína stora ögon. Idag är det ett år sedan som du följde mamma med blicken och vägrade att släppa den.
För ett år sedan log du för sista gången till mig och den värmen och kärleken du gav mig, är oslagbar!
Min fina son, jag älskar dig över allt annat och jag längtar tills den dagen jag får vara dig nära igen.
Din Mamma

Mormor 23 jan 2010

En ängel

Ett år av sorg och saknad. Men du lever för alltid i mormors hjärta lille ängel.

bea gudmor 21 jan 2010

Min älskade gudson

Drömmer om dig ofta Kevin. Du va så vacker med din stora ögon, din händer va så mjuka och lena. Sakna dig så mycket. Är så glad att jag fick säga dom orden som jag ville säga till dig och är glad att jag fick krama dig. älska dig.

Lo-Lo 20 jan 2010

Älskar dig, saknar dig.

Vad allt blev fel. Du skulle ju vara här. Leka med oss, tindra med dina stora fina ögon och le varje dag. Du är den finaste och livet efter dig känns ofta som ett tomt skal.
Men jag vet att du har det bra med Håkan. Tillsammans vakar ni över mamma och pappa och alla andra som älskar dig.
Även om jag vet detta så saknar jag dig. Ibland så mycket att hela min kropp ömar.
Älskar dig!

Marie 19 jan 2010

Lilla gubben...

Kevin, ja du lilla plutt... Åh vad vi saknar dig här hemma! Angelica undrar vart du är och då svarar jag henne att du är en ängel. Hon säger att hon vet att du tittade på henne idag bakom ett moln och att bara hon kunde se dig. Jag önskar att jag också kan få göra det, bara få se dig lite... Jag älskar dig och dina underbara föräldrar. Många varma kramar från eran "Snucke"

Mamma 13 jan 2010

Min Kevin

Kevin, om du bara kunde komma hem!
Vill inget annat än att bara få kram, pussa och lukta på dig. Att se dig le, ditt leende Kevin!
Åh, mamma saknar dig så.
Älskar dig.

Rebecca 10 jan 2010

Rapporterat inlägg

Blomstrand

Saknar dig Kevin. Är glad att jag fick äran att träffa dig! Kramar

Linda & Daniel 09 jan 2010

Linda & Daniel

Lilla Kevin.
Tänk att du som så liten kan göra sådant intryck på oss stora. Vi har inte hunnit träffa dig. Men fotografierna på dig säger mer än tusen ord. Du är en sann liten ängel.

Mamma 03 jan 2010

Min Kevin

Min underbara son!
Jag älskar och saknar dig så mycket!
Vart tog du vägen?
Jag fattar fortfarande ingenting... Vad hände?
Alla tror att det blir bättre med tiden, tiden läker alla sår!? Vem har hittat på något så dumt?! Tiden läker inte sår, med tiden saknar jag dig ännu mera och det gör bara ondare. Det man lär sig däremot, är att "så här" kommer det alltid att vara. Tiden blir förändrad, men det läker inga sår. Inte dettta sår, som jag har i hjärtat och tomrummet efter dig...
Vi ses i drömmarnas land, Kevin

Mamma är inte hel utan dig!

Farmor & Farfar 02 jan 2010

Farmor & Farfar

Ojoj Kevin vad vi saknar dig!!!!! Vi är tacksamma för att vi lärde känna dig den korta tiden du gav oss!! Älskar dig & puss på dig våran Kevin!!!

Faster 02 jan 2010

Min ängel

Saknar dig massor min älskade Kevin!! Drömmer om dig ofta, du går, springer och busar runt med dina stora mörka Gilani ögon!! Du vakar över oss alla, varje gång jag känner mig rädd eller orolig ropar jag på dig, tar bara några sekunder så känner jag mig lugn igen!! Puss & saknar dig massor!!!

Mormor 23 dec 2009

Vår ängel

Mormors lille ängel! Saknar dej så otroligt mycket. Men du finns hos oss, i våra hjärtan, för alltid.

bea gudmor 23 dec 2009

Min älskade gudson

Du ska veta att du finns i mitt hjärta varje sekund och älska dig över hela mitt hjärta. Sakna dig så mycket. ----(---(--@

Lo-Lo 23 dec 2009

Söta sötnos.

Saknar dig så otroligt mycket. Det finns ett tomrum hos mig. Det är det rum som alltid kommer att vara ditt. Älskar dig så mycket, lilla sötnos.

Mamma 16 dec 2009

Åh, min Kevin.

Kevin, jag saknar dig så! Vill inte vara utan dig, det gör så ont. Du fattas mig!
Saknar & Älskar dig otroligt mycket.
Längtar tills den dag vi ses igen & då kommer jag aldrig att släppa dig, ur min famn.
Puss din mamma.

Kerstin 08 dec 2009

Din mormor

Min ängel, du och jag, vi står över allt som är falskt. Älskar dej för alltid.

Din mamma 04 dec 2009

Saknar dig så!

Åh, Kevin, jag saknar dig så! Vill bara få krama dig, lukta och pussa på dig!
Älskar dig så mycket, det är så tomt utan dig.
Min lilla skatt och mitt allt.

Sophie 02 dec 2009

Sophie

Du va så Vacker,fina Kevin...stolt att jag fick träffa dig & hålla dig
Saknar dig.

"Snucke" 30 nov 2009

Lille plutt...

Ja du lille plutt... Det finns inte så många ord men otroligt mycket känslor. Jag tänker på dig varje kväll när jag tänder det lilla korset i Jossans rum. Vet att om du kunde skulle du blåsa ut det bara för att... Jag saknar dig så otroligt mycket! Älskar dig vår lilla ängel. Puss o kram er "Snucke"

Malin 29 nov 2009

Tack

Ni är så underbara!
Tack för att Ni finns och hjälper oss att bekämpa hjärt & lungsjukdomar.
Kramar Malin

Kerstin Lundberg 29 nov 2009

Mormors älskling

Mormors lille ängel, älskar dej så otroligt mycket. Nu och för alltid i mitt hjärta.

Maria Silva 29 nov 2009

Maria Silva

Vila i frid lilla ängeln.

bea gudmor 29 nov 2009

bea gudmor

kommer alltid att sakna dig och älska dig kevin. Jag ta hand om din Kära mamma och pappa. Du finns i mitt hjärta varje dag och varje sekund. puss <3

Rebecca Bjarneskog 29 nov 2009

Rebecca Bjarneskog

Usch det är så fruktansvärt orättvist. Jag önskar att er lilla kille hade fått stannat hos er! Men kanske leker er Kevin och vår Freja tillsammans nu.

En jättestor kram till hela familjen.
Ps.Jag hoppas innerligt att vi tillsammans med våra fonder ska kunna göra en stor skillnad för andra små barn!!!.ds

Lo-Lo 28 nov 2009

Lo-Lo

Lilla älskade basketboll. Saknar dig så otroligt mycket.

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)