Till minne av pappa Hasse

Mål: 10 000 krUppnått 25 dec 2015
Insamlat totalt hitills: 14 511 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskning

Hasse Svensson (1952-07-29 - 2013-09-24)

Hasse älskade livet! Att lämna oss hastigt och chockartat var det sista han ville. Han ville alla gott och har under sitt liv uppfostrat mig och min bror på ett kärleksfullt och respektfullt sätt. Hasse startade ett företag den 1 januari 1981 vilket blommar än idag. Jag är oerhört stolt över min pappa och vad han åstadkom i livet. Jag lever och lär av min pappa, Hasse.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Hasse Svensson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Camilla 13 okt 2017

Tack

Stort varmt Tack, Gun, för din gåva och dina fina ord! Att jag med mina ord och berättelse om vår stora sorg och förlust ha berört en annan människa till att ge en gåva till forskningen gör mig oerhört glad och rörd. Framförallt vet jag att pappa hade blivit fantastisk glad och stolt!

gun 12 okt 2017

En önskepappa

En sådan pappa önskar jag att alla barn fått växa upp med. Jag berördes av den kärlek som strålade ut av inläggen och kände därför att jag ville tala om att blev mycket berörd. Det är en stor smärta att mista någon som man älskar. Men att kunna se tillbaka och glädjas över de fina stunderna är en stor vinst.

Camilla Högling 29 jul 2017

65 år!

Idag, 29 juli 2017, skulle pappa fyllt pensionär! Han skulle säkerligen ha jobbat x antal år till men troligtvis tagit sig mer tid till att umgås med familjen samt att resa och upptäcka världen tillsammans med mamma. Grattis på födelsedagen pappa! Hoppas du firar med en bananbakelse! Det gör vi :-) Puss!