Till minne av pappa Hasse

Mål: 10 000 krUppnått 25 dec 2015
Insamlat totalt hitills: 12 700 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskning

Hasse Svensson (1952-07-29 - 2013-09-24)

Hasse älskade livet! Att lämna oss hastigt och chockartat var det sista han ville. Han ville alla gott och har under sitt liv uppfostrat mig och min bror på ett kärleksfullt och respektfullt sätt. Hasse startade ett företag den 1 januari 1981 vilket blommar än idag. Jag är oerhört stolt över min pappa och vad han åstadkom i livet. Jag lever och lär av min pappa, Hasse.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Hasse Svensson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Camilla Högling 29 jul 2017

65 år!

Idag, 29 juli 2017, skulle pappa fyllt pensionär! Han skulle säkerligen ha jobbat x antal år till men troligtvis tagit sig mer tid till att umgås med familjen samt att resa och upptäcka världen tillsammans med mamma. Grattis på födelsedagen pappa! Hoppas du firar med en bananbakelse! Det gör vi :-) Puss!

Camilla Högling 24 sep 2015

2 år

och inte en dag utan att saknad, kärlek och tanke går till dig pappa! Vet att du är stolt över oss alla. Snart är gåvomålet nått men självklart fortsätter vi att ge till de som behöver. Samma sak som du gjorde när du hjälpte och räddade livet på fyra personer med din organdonation. Vår hjälte!! Älskar dig.

Camilla 25 sep 2014

1 år...

Ett år har gått. Fortfarande svårt att förstå vad som har hänt, att du inte kommer komma tillbaka. Men i våra hjärtan, tankar och drömmar är du med oss, levande och full av glädje, så som du alltid var. Nyfiken, frågvis, omtänksam och givmild. Saknar dig pappa!