Till minne av pappa Hasse

Mål: 10 000 krUppnått 25 dec 2015
Insamlat totalt hitills: 12 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskning

Hasse Svensson (1952-07-29 - 2013-09-24)

Hasse älskade livet! Att lämna oss hastigt och chockartat var det sista han ville. Han ville alla gott och har under sitt liv uppfostrat mig och min bror på ett kärleksfullt och respektfullt sätt. Hasse startade ett företag den 1 januari 1981 vilket blommar än idag. Jag är oerhört stolt över min pappa och vad han åstadkom i livet. Jag lever och lär av min pappa, Hasse.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Hasse Svensson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Camilla Högling 24 sep 2015

2 år

och inte en dag utan att saknad, kärlek och tanke går till dig pappa! Vet att du är stolt över oss alla. Snart är gåvomålet nått men självklart fortsätter vi att ge till de som behöver. Samma sak som du gjorde när du hjälpte och räddade livet på fyra personer med din organdonation. Vår hjälte!! Älskar dig.

Camilla 25 sep 2014

1 år...

Ett år har gått. Fortfarande svårt att förstå vad som har hänt, att du inte kommer komma tillbaka. Men i våra hjärtan, tankar och drömmar är du med oss, levande och full av glädje, så som du alltid var. Nyfiken, frågvis, omtänksam och givmild. Saknar dig pappa!

Camilla Högling 24 mar 2014

6 månader har gått

Ett halvår har gått sen pappa väldigt plötsligt och chockerande gick bort och lämnade en bedövande smärta och saknad. Tiden läker sår på det sätt att man lär sig leva med smärtan och saknaden, vissa dagar bättre än andra. Sista gången jag såg och rörde min pappa var när vi dansade min bröllopsvals. Min pappa hade ett hål i hjärtat, på grund av en hjärtinfarkt han fått några dagar innan. Mamma övertalade pappa att åka in till sjukhuset, dagen efter bröllopet, där de konstaterade att han hade haft en hjärtinfarkt. Pappa var förvånad eftersom han inte känt själva infarkten. Han skickades med ambulans till närmsta universitetssjukhus där han opererades akut. Pappa dödförklarades två dagar senare på grund av syrebrist i hjärnan. Extrema komplikationer skedde under operationen vilket ledde till att pappa förlorade sitt liv. Livet är ibland orättvist och det blir sällan som man tänkt sig. Vi har varandra, vi är en stark familj och vi tar en dag i taget