Till minnet av Frank Dömötöri

Insamlat totalt hitills: 400 kr
Mål: 1 500 kr
Minnesfondens inriktning: KOL

Ferenc Dömötöri (1960-08-21 - 2015-02-08)

Franks kamp mot kol. Frank var en man som alltid ställde upp för alla även då han var som sjukast. Han kämpade in i det sista han kämpade för sitt liv men alla lugnande morfin mediciner gjorde han okontaktbar och hjälplös sista dagarna i livet. Han kunde inte kämpa mer och lämnade oss 9 barn och fru i stor sorg och saknad. Vi älskar dig Frank. Till minnet av Frank Dömötöri hoppas vi att ett bidrag kan hjälpa andra kolpatienter med ångest att få rätt medicinering och förbättrad levnads standard och bättre sjukvård.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till KOL forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Ferenc Dömötöri. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Therese 17 jan 2016

Pappa

Pappa du var en stark man trots dina svåra hinder här i livet. Du var en hjälpsam människa som tog hand om oss alla trots allt. Du var inte bara en underbar pappa utan du var en underbar vän som ställde upp för oss alla. Du är världens bästa Pappa! Vila i frid❤️ Från din dotter Therese

Wiveka Ek 11 mar 2015

Du är så saknad min kära svärson.

Vår släkt blir aldrig densamma sen du försvann. Du kommer alltid att finnas i våran hjärtan så länge vi lever. Mvh din Svärmor och Mats.

Gert-Eve Magnusson 10 mar 2015

Min vän Frank Dömötöri du är saknad

Min vän Frank varför skulle det vara du som fick lämna oss på denna jord, Jag hoppas nu du får det bättre där du är idag vi kommer att träffas en dag igen din vän Gert-Eve , Vila i Frid