Vår saknade Kristina Eriksson

Insamlat totalt hitills: 900 kr
Mål: 4 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 4 000 kr

Kristina Eriksson (1963-07-05 - 2015-04-01)

Det är tanken som räknas inte summan, min mamma Tinas hjärta slutade att slå efter en hjärtsvikt och blev 51 år vilket är alldeles för tidigt. Vi måste vara rädda om våra fina hjärtan som är nyckeln till livet. Stöd hjärtforskningen genom att bidra ett ett valfritt belopp. Stort tack på förhand för ditt bidrag!

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Kristina Eriksson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Son Niklas Guennoun 16 apr 2015

Min älskade saknade mor

Jag har försökt att uppfylla dina önskningar och saknar dig så mycket att det saknas ord för att beskriva. Jag lovar dig mamma att du ska få en fin begravning och jag ska skriva och hålla ett tal för dig. Det sista minnet ifrån barnbarnen och dig var att dem kramade om dig båda två så att du log med ett sånt där stolt vackert kärleksfullt leende som får en att börja gråta över hur fin du var som farmor, mor, syster, moster, dotter till pappa Bertil som du alltid kallade honom för inför mig. Mamma.... Du är älskad och saknad! Din son Niklas med familj