Till minne av vår älskade pappa Lennart Andersson

Mål: 5 000 krUppnått 19 aug 2015
Insamlat totalt hitills: 11 500 kr
Minnesfondens inriktning: HjärtinfarktMål: 5 000 kr

Lennart Andersson (1944-04-14 - 2013-01-19)

Älskade fina pappa! Att livet kan vända så snabbt, från en sekund till en annan och sen är du för evigt borta från oss. Pappa finns inte längre hos oss men vi hoppas genom denna minnesfond att forskningen ska kunna rädda andra liv. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi bidra till att hjälpa forskningen framåt om varför liv kan släckas så snabbt. Känns fint att hedra pappas minne och samtidigt medverka till livsviktig forskning!

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärtinfarkt forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Lennart Andersson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Maria med familj 19 jan 2018

5 år

I minnet Du lever, Du finns alltid kvar. I minnet vi ser Dig, precis som Du var. Hoppas du har det bra pappa och är med oss när du kan, en glimt då och då för att se vad som står på. Kram vi saknar dig!

Runa m fam Rune m fam 19 jan 2018

5 år av saknad

Kära Lennart och bror, I våra hjärtan finns du evigt I våra minnen finns du kvar där slocknar aldrig livet där finns du osårbar. Vi är säker på att du vakar över oss. Vi är säker på att du vet vad som händer. KRAM älskade broder. Runa och Rune med familjer

Ulrica m fam 19 jan 2018

5 år!

Tiden går så fort ändå.. 5 år käraste lilla pappa/morfar. Ikväll är vi vaken en liten stund extra och ligger tillsammans å kikar på lite bilder ❤️. Lea undrar vad du brukade göra och Leo berättar några fina minnen 🙏. Du är saknad pappa. Jag brukar tänka du missar så mkt... 😢. Men du ser oss från din himmel 🙌🌙💫 och är med oss på ditt sätt. Vi saknar dig. Goda minnen stannar alltid kvar. Varma kramar.