Till minne av vår älskade pappa Lennart Andersson

Mål: 5 000 krUppnått 19 aug 2015
Insamlat totalt hitills: 10 400 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärtinfarkt

Lennart Andersson (1944-04-14 - 2013-01-19)

Älskade fina pappa! Att livet kan vända så snabbt, från en sekund till en annan och sen är du för evigt borta från oss. Pappa finns inte längre hos oss men vi hoppas genom denna minnesfond att forskningen ska kunna rädda andra liv. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi bidra till att hjälpa forskningen framåt om varför liv kan släckas så snabbt. Känns fint att hedra pappas minne och samtidigt medverka till livsviktig forskning!

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärtinfarkt forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Lennart Andersson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Ulrica m fam 14 apr 2016

Grattis älskade pappa och morfar på födelsedagen idag!

Stort Grattis på din födelsedag idag - även om du inte gillade att fylla år och bli "gammal" som du sa. Men du var ung i sinnet och fin pappa och morfar. Vill ha en stege upp till dig idag och bara ge en kram och säga Grattis älskade pappa! Hoppas du har en bra dag däruppe! En kopp kaffe å tårta kanske du får. Kramar och längtar och saknar efter dig.

Kristina med familj 15 feb 2016

3 år av stor saknad

Pappa, morfar, svärfar - nu har 3 år gått sedan vi, dina käresta, bar dig till din sista vila. Väldigt tungt att lämna dig för alltid....så overkligt....Har många gånger tänkt att du ute på en lång, skön, efterlängtad och välbehövlig världsresa och att du snart kommer hem... att du kommer hit och berättar om allt du varit med om. Tänk om det ändå varit så! Men nu är det vi som får berätta för dig om vad som händer oss alla här ...för livet fortsätter ju trots allt men jag tror med säkerhet att du med glädje och stolthet följer oss där du nu är. Kram från oss i Bergvik

Ulrica 15 feb 2016

3 år

Pappa, otroligt vad tiden går - ändå. Denna dag (datum) för 3 år sen känns så nära men ändå långt bort. En dag som än idag känns alldeles konstig på nåt vis. För jag förstår nog inte än idag att du lämnade oss för gott då - iaf där i kyrkan. En helt kall hemsk dag som inte går att beskriva - men vi lyckades på nåt sätt "få till" så att det blev "din" dag med allt vad det innebar. Du är med oss varje dag och du ser nog efter oss lite då och då, det är jag säker på. För du vill ju "kolla läget" ibland, som du alltid varit. Kram pappa - saknar dig väldigt mkt