Till minne av vår älskade mamma, mormor och svärmor

Mål: 7 000 krUppnått 10 maj 2014
Insamlat totalt hitills: 8 200 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 7 000 kr

Jessica 04 nov 2019

Jessica

Nu blommar din novemberkaktus igen, tänker på dig mormor!♥️

Jessica 13 dec 2017

Jessica

Grattis på födelsedagen mormor! Saknar dig så mycket!! Hoppas du har haft en fin dag ❤

Pia 13 dec 2016

Pia

Vi kommer alltid vara tillsammans, jag känner att du är med mig och jag är så glad för det, älskar dig mer än jag kan beskriv❤️ Grattis på födelsedagen mamma❤️

Ewa 14 feb 2016

Rapporterat inlägg

Alla hjärtans dag

Tänder ett ljus för dig på alla hjärtans dag, saknar dig 💞

Pia 16 dec 2015

Pia

Saknar dig massor mamma ❤

Jessica 13 dec 2015

Jessica

Grattis på födelsedagen mormor! Nu blommar din novemberkaktus igen, massor med blommor på den i år! Jag saknar dig massor.. Jag älskar dig! Puss och kram från fin lilla gumma

Ewa 13 dec 2015

Ewa

Grattis på 73 årsdagen mamma, saknar dig.

Ewa 10 maj 2015

2 år

2 år har gått sedan du lämnade oss och nu har vår älskade Jimmy kommit till dig. Det känns skönt att veta att ni har varandra nu, älskar er.

Jessica 10 maj 2015

Jimmy

Jimmy försvann från oss och kom till dig! Jag saknar er båda.. Ni fattas mig så. Jag vill inte komma till er än, men jag längtar tills jag får träffa er igen! Ta hand om Jimmy och ta hand om mormor! Jag älskar er!

Ewa 14 feb 2015

Thailand

Alla hjärtans dag, saknar dig ❤️

Pia 02 nov 2014

Pia

Går du med mig än, Fast jag inte längre ser dig? Är du kvar här Så som du är kvar i mitt hjärta? Det är ödsligt tyst runt om mig. Tårar bryter ut och faller, I tanken på dig. Var du nu än är, Lova att du väntar där, Tills jag möter dig. Saknar dig så

Ewa 01 nov 2014

Alla helgons dag

Har tänt ett ljus för dig mamma. Jag tror och hoppas att du ser din minnesplats där du är nu och är glad för den. Saknar dig.

Pia 25 maj 2014

Morsdag

Det finns en saknad som alltid stannar Det finns en saknad som aldrig ger sig av Det finns en saknad som alltid blommar En sån saknad har jag Saknar dig så mycket mamma

Ewa 09 maj 2014

Ett år

Nu har ett år förflutit sedan du lämnade oss och tomrummet är fortfarande lika stort. Idag har jag tänt ett ljus bredvid fotot på dig och ett ljus här på din minnesfond, du fattas oss och jag skulle så oerhört gärna vilja prata med dig en gång till.

Jessica 04 dec 2013

Min mormor

Grattis på namnsdagen mormor! Din novemberkaktus blommar så fint och jag vet att du är stolt över att jag inte fått den att vissna =) Jag saknar dig här på jorden men jag vet att du hälsar på mig då och då vilket får mig att känna mig trygg. Jag längtar efter den dagen då jag får krama dig igen!

Ewa 04 dec 2013

Namnsdag

Idag är första "Barbro dagen" i mitt liv utan dig. Jag saknar dig så mycket men livet går vidare. Jag hoppas och tror att du ser att vi alltid håller ett ljus brinnande på din fond för att hedra ditt minne. Du brann för hjärt-lungfonden därför känns det så bra att ha denna minnesplats att vårda.

Jimmy 02 dec 2013

Pia 09 nov 2013

Pia

Saknar dig så...men det vet du

Jimmy 09 nov 2013

Sex månader

Ett halvt år sedan

Jimmy 09 sep 2013

Fyra månader

Nu har det gått fyra månader och semestrar/sommarlov har återgått i vardag - en vardag som jag aldrig tidigare upplevt, då Du alltid funnits - och dessutom velat finnas - tillgänglig under alla mina tidigare vardagar. Satt igår och tittade igenom lite dagboksanteckningar och kom fram till att sist vi sågs var fredagen den 26 april; fyra månader och 13 dagar sedan, och tomrummet har inte blivit något mindre. Nog pratat om mig. Jag hoppas att Du hunnit boa in Dig på det nya ställe där Du nu befinner Dig och att Du trivs där. Har Du tid till övers någon gång får Du gärna komma förbi och hälsa på - Du kan ju gå någon kurs i spökning eller liknande och Du vet ju var vi finns. Du är älskad och saknad!

Ewa 09 aug 2013

3 Månader

Idag är det 3 månader sedan du somnade in och livet går vidare. Börjar vänja mig vid att du inte finns längre, både på gott och ont. Det är skönt att slippa den konstanta oron för att det ska hända något men tomrummet att inte ha dig längre är oerhört stort. Fortfarande är jag på väg att ringa dig när jag är ute och går, fortfarande tänker jag att det här ska jag berätta för dig när något hänt, fortfarande kommer tårarna när jag hör en låt på radion som jag associerar till dig.Så kommer det säkert att vara en lång tid framåt eftersom att du är ju min mamma som inte finns längre. Älskar och saknar dig.

Mara Heindahl 23 jun 2013

Moster

Saknar dig väldigt mycket! Du var en så varm, positiv och stark person. Jag beundrade dig enormt för att du kämpade så tappert trots din sjukdom. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och även om vi inte pratades vid så ofta så kändes det som att tiden stått stilla när vi väl träffades! Många kramar från Maria med familj du är saknad........

Lars-Åke Heindal 20 jun 2013

Saknar dig moster

Du var en ödmjuk, snäll och omtänksam person. Jag minns hur mycket jag som barn såg fram emot att komma och hälsa på er i Rimbo. Få bo hos dej i bananhusen. Det finns många härliga minnen, minnen av värme och skratt. Vi kommer sakna dig Barbro. Du kommer för alltid finnas i våra hjärtan. /Kram Lars-Åke med familj

Ewa 18 jun 2013

Ewa

Saknar dig enormt mamma, skulle så gärna vilja komma ut till dig med tidningen och höra dig säga hallå hallå från sängen och se din glädje när Siri gav dig tidningen. Vill gå in till dig och säga godnatt på kvällen. Vill gå på långpromenad med dig i din elrullstol. Vill åka med dig till Öregrund i sommar. Vill sitta och titta på TV med dig på kvällarna. Vill fika med dig på altanen fina sommardagar. Vill ha en sommar till tillsammans med dig. Hela livet har ändrats sedan du försvann och det är så tomt. Samtidigt känns det skönt att du slipper lida och jag tror att du har det bättre där du är nu. Älskar dig.

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)