Till minne av vår Mats

Insamlat totalt hitills: 411 kr
Mål: 10 000 kr
Minnesfondens inriktning: HjärtinfarktMål: 10 000 kr

Mats Tuwezén (1973-09-11 - 2008-01-05)

Jag startar denna fonden för att hedra min bror Mats Tuwezén. Jag vill också att vi skall försöka bekämpa hjärt- och lungsjukdomarna. Mats drabbades av en propp i kransartären utan någon som helst anledning. Han var 34 år gammal och fullt frisk. Han har en liten dotter på 5 år som aldrig mer får träffa sin pappa.

Varför händer det bara så plötsligt utan någon anledning? Detta vill jag och förhoppningsvis fler kunna få ett svar på. Därför bidrar jag med en summa till fonden som hedrar vår Mats och alla andra som har drabbats.

Jag vet att han hade gjort detsamma om det hade varit jag som hade blivit drabbad. Det finns runt omkring oss närmare än vi tror.

Skänk ett litet bidrag både för att hedra Mats och att hedra alla andra människor som har drabbats av en hjärtinfarkt.

Med vänlig hälsning,

Emelie Tuwezén

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärtinfarkt forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Mats Tuwezén. Ett ljus brinner i 3 veckor.

gun 20 dec 2017

Det sägs

att det är de goda som lämnar först. Att vi som är kvar måste lära mer innan det blir vår tur. Det är ändå mycket svårt när någon som står nära lämnar oss. Saknaden och tomheten känns länge och kanske för alltid.

Emelie 03 nov 2010

Rapporterat inlägg

Mats

Saknar dig så ofantligt mycket Mats! Nu träffar du pappa också...saknar er så.