Till minne av Torbjörn Karlsson

Mål: 35 000 krUppnått 28 feb 2013
Insamlat totalt hitills: 35 000 kr
Minnesfondens inriktning: Plötsligt hjärtstoppMål: 35 000 kr

Torbjörn Karlsson (1958-12-25 - 2008-06-06)

Torbjörn som lämnade oss mitt i livet, är mitt livs stora kärlek. Han hade en otrolig värme och generositet och var älskad av många. Full av humor och livsglädje njöt han av allt det goda i livet. På toppen av sin karriär ledde han framgångsrikt sitt företag med så många planer och idéer. Att han var världsvan, berest och mycket allmänbildad gjorde det till ett nöje att utbyta tankar med honom. Livet med Torbjörn var ett äventyr fyllt med kärlek, glädje, omtanke och många vänner.
Att hans liv fick ett så plötsligt och oväntat slut var en mycket svår chock, men vi får aldrig glömma att han var mycket lycklig när han dog. Jag känner en stor tacksamhet för att jag var vid hans sida när hans hjärta stannade, jag vet hur fort det gick och att han inte hade ont eller hann få någon dödsångest. Det är också en tröst att han visste hur älskad han var.
Saknaden är bottenlös och jag kommer alltid att älska denna fantastiska man. Därför vill jag nu att vi på detta sätt hedrar Torbjörn och hjälper forskningen så att fler liv inte behöver sluta alldeles för tidigt. Plötsligt hjärtstopp drabbar 10 000 personer i Sverige varje år. Bara 300 överlever.

Tack för ditt bidrag!

Hälsar Lena

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Plötsligt hjärtstopp forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Torbjörn Karlsson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Margit 07 mar 2013

Margit

03febr 2013 Till minne av vår son Torbjörn och till hjälp för andra som också drabbas av plötsligt hjärtstopp

Lena 06 jun 2012

4 år

Torbjörn, nu har det gått 4 år sedan ditt hjärta slutade att slå. Du kommer alltid att vara min glädje och du får mig att le varje dag. <3>

Lena 06 jun 2011

Rapporterat inlägg

3 år

Älskade, idag har det gått ofattbara 3 år sedan ditt hjärta slutade slå. Men du är med mig varje steg jag tar och slutar aldrig att vara min styrka i livet. Jag älskar dig!