Till minne av Tobias Pettersson

Insamlat totalt hitills: 35 700 kr
Mål: 50 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 50 000 kr

Tobias Pettersson (1989-08-03 - 2011-09-23)

Till minne av Tobias!

Åsa (mamma) och jag startar härmed en minnesfond i syfte att bidra till Hjärt- och Lungforskning i framtiden.

Tobias avled den 23 september 2011 efter att personalen på THIVA, Karolinska sjukhuset, kämpat i en dryg vecka. Trots att man gjorde allt - och lite till - kunde man inte rädda Tobias. Med nya forskningsrön, praktiska erfarenheter, ny teknologi mm. kan kanske räddningsprocenten av människor med liknande skador ökas i framtiden.

I det korta perspektivet känns detta så meningslöst. Men det behöver ju inte vara så i ett längre. Tobias var en ung frisk människa och donerade sin bukspottkörtel, sina njurar och sin lever. Dessa friska organ har nu kommit andra behövande människor till nytta. Antagligen har de varit helt livsavgörande för mottagarna. Det ger mening!

Om vi tillsammans kan bygga upp denna fond kanske vi gör skillnad för många andra människor. Det är meningsfullt!

Vi kommer löpande att hålla dig som givare uppdaterad via e-mail om hur minnesfonden utvecklas. Du ger efter förmåga!

Hälsar Åsa och Björn

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 1 ljus brinner just nu till minnet av Tobias Pettersson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Claes-Åke Pettersson 14 sep 2019

14:e September 2011 kl. 20.25

Exit light Enter night Take my hand We're off to never never-land // Pappa

DIN 03 aug 2019

Rapporterat inlägg

DIN

Stort grattis på din 30årsdag Topp3. Känns konstigt att du inte kan fira den som jag gjorde i juni. På ett sätt slutade vår tid tillsammans dåligt men det går inte en dag utan att jag tänker på dig. du var trots allt min balcavalier och vän. Fly freebird. Du vet vad jag menar. ❤🌺

Mamma 03 aug 2019

Grattis på 30:års dagen

Önskar vi hade fått vara med och fira dej idag! Vilken härlig fest vi skulle haft. Hoppas du har det bra där uppe i himlen. Idag åt vi födelsedagsmiddag, oxfile provencale. Krama Vilse från oss. Älskar dej från himlen och tillbaka (Juni :))