Till minne av Tobias Pettersson

Insamlat totalt hitills: 31 600 kr
Mål: 50 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskning

Tobias Pettersson (1989-08-03 - 2011-09-23)

Till minne av Tobias!

Åsa (mamma) och jag startar härmed en minnesfond i syfte att bidra till Hjärt- och Lungforskning i framtiden.

Tobias avled den 23 september 2011 efter att personalen på THIVA, Karolinska sjukhuset, kämpat i en dryg vecka. Trots att man gjorde allt - och lite till - kunde man inte rädda Tobias. Med nya forskningsrön, praktiska erfarenheter, ny teknologi mm. kan kanske räddningsprocenten av människor med liknande skador ökas i framtiden.

I det korta perspektivet känns detta så meningslöst. Men det behöver ju inte vara så i ett längre. Tobias var en ung frisk människa och donerade sin bukspottkörtel, sina njurar och sin lever. Dessa friska organ har nu kommit andra behövande människor till nytta. Antagligen har de varit helt livsavgörande för mottagarna. Det ger mening!

Om vi tillsammans kan bygga upp denna fond kanske vi gör skillnad för många andra människor. Det är meningsfullt!

Vi kommer löpande att hålla dig som givare uppdaterad via e-mail om hur minnesfonden utvecklas. Du ger efter förmåga!

Hälsar Åsa och Björn

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 2 ljus brinner just nu till minnet av Tobias Pettersson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Lillasyster 03 aug 2017

Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen älskade storebror. Saknar dig obeskrivligt mycket och tänker på dig varje dag. ❤️

Familjen Colling 03 aug 2017

Familjen Colling

Grattis på födelsedagen morbror, lillebror, svåger ❤️

Familjen Colling 15 jul 2017

Lii's födelsedag !

Det var ett tag sen jag var här inne. Det har varit mycket i mitt liv. Från och med nu ger jag inte bara pengar i minne av dig utan även till framtida forskning för min Lii. Att vi har fått glädjen att vara på andra sidan i donationsprocessen. Att du donerade dina organ var en självklarhet, att hjälpa andra. Nu har jag fått uppleva glädjen och tacksamheten att någon annan familj tog ett, för oss livsavgörande beslut i deras största sorg och donerade ett hjärta till Lii. Jag och Oscar vet att du fanns där, vakade och skyddade henne på sjukhuset. Vi var trygga med att skulle utgången inte bli som vi önskade så hade du varit där och tagit emot henne på andra sidan, på regnbågsbron. Tack för att du skyddade henne ! Vi alla älskar dig och saknar dig. Idag fyller Lii 1 år. Det kommer bli donationer på din födelsedag, din dödsdag, hennes födelsedag och hennes hjärtfödelsedag. Du finns alltid i mitt hjärta.