Till minne av Tobias Pettersson

Insamlat totalt hitills: 30 800 kr
Mål: 50 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskning

Tobias Pettersson (1989-08-03 - 2011-09-23)

Till minne av Tobias!

Åsa (mamma) och jag startar härmed en minnesfond i syfte att bidra till Hjärt- och Lungforskning i framtiden.

Tobias avled den 23 september 2011 efter att personalen på THIVA, Karolinska sjukhuset, kämpat i en dryg vecka. Trots att man gjorde allt - och lite till - kunde man inte rädda Tobias. Med nya forskningsrön, praktiska erfarenheter, ny teknologi mm. kan kanske räddningsprocenten av människor med liknande skador ökas i framtiden.

I det korta perspektivet känns detta så meningslöst. Men det behöver ju inte vara så i ett längre. Tobias var en ung frisk människa och donerade sin bukspottkörtel, sina njurar och sin lever. Dessa friska organ har nu kommit andra behövande människor till nytta. Antagligen har de varit helt livsavgörande för mottagarna. Det ger mening!

Om vi tillsammans kan bygga upp denna fond kanske vi gör skillnad för många andra människor. Det är meningsfullt!

Vi kommer löpande att hålla dig som givare uppdaterad via e-mail om hur minnesfonden utvecklas. Du ger efter förmåga!

Hälsar Åsa och Björn

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Tobias Pettersson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Sara 23 sep 2016

Rapporterat inlägg

Sara

Saknaden är stor efter dig min lillebror saknaden är större än vad någon tror. Vi trodde inte det var din tid än att du skulle försvinna vår kära vän men tyvärr så var din tid inne men du bor alltid kvar i vårat minne. Du finns alltid i våra tankar då tiden går du finns i våra hjärtan då dagar blir år vi ser dig i drömmar, så verklig som förr kanske ser du ner på oss från himlens dörr? Vi ska dig alltid vara nära även om du inte är här vår kära Så ja även om saknaden är stor så är du föralltid min lillebror ❤️

Familjen Colling 23 sep 2016

Rapporterat inlägg

Saknad.

Idag är våra tankar hos dig lite mer än vanligt ❤️ Vi saknar dig. Med massa kärlek Sara, Oscar, Juni & Lii

Claes-Åke Pettersson 03 aug 2016

Rapporterat inlägg

Claes-Åke Pettersson

Ett stort GRATTIS på födelsedagen pojken min....... Nu blir det fest, ingen SA men andra fina sorter ska det bli ;-) .... Vi hörs under eftermiddagen