Till minne av Sonja Gullberg

Mål: 20 001 krUppnått 12 okt 2017
Insamlat totalt hitills: 24 470 kr
Mål: 25 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 25 000 kr

Sonja Gullberg (1928-06-24 - 2012-03-22)

Sonja fick flera extraår genom att hon fick inopererat en pacemaker. Hon var omtänksam, generös och mycket älskad. Dessutom var hon en stor kämpe som lyckades resa sig efter sin mans tidiga bortgång där hon lämnades ensam med 4 små barn.
Sonja fick uppleva sorgen av att mista två av sina döttrar, för ett antal år sedan ,vilket tog henne hårt. Det var så hjärt och lungfonden blev viktig för henne.
Födelsedag: 24 juni.

Sonja ville inte ha blommor efter sin död. Pengarna sätts istället in på hjärt och lungfonden och det kan man göra här på denna sida. Då tänds ett ljus för Sonja.

Fredag: 13:e april 2012: Ett stort tack till alla som tänkt på Sonja och skänkt pengar till hjärt och lungfonden. Tack till alla som deltog vid begravningscermonin och minnesstunden.

De som ville hedra Sonja genom att skänka till hjärt o lungfonden framgår om man klickar på gåvor. Förutom dessa så har Maj-Britt o Kjell-Åke Nilsson samt Anita o Gert-Inge Hägg satt in pengar till Sonjas minne genom att ringa till hjärt o lungfonden. Minneskort har kommit. Tack.

Den 13:e April 2012 så fanns det 50 ljus tända här för Sonja. På begravningen tändes ca 3o st som sen ställdes på ett glasfat på kistan. Detta gjordes av var och en när vi tog avsked vid kistan.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Sonja Gullberg. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Gun 01 jul 2019

Sommar

Det finns så många som minns Sonja och hennes underbara trädgård med alla blommor. Det blev lite missnöje när trädgården förändrades när huset bytte ägare. Men var och en vill ju sätta sin prägel på bostad och trädgård. Alla minns Sonja med värme. Hon stretade på in i det sista.

gun 15 apr 2018

Sonja älskade blommor

och i hennes trädgård fanns åtskilliga perenner och lökväxter. Men det inköptes flera sommarblommor för att förgylla ytterligare. För henne var det skön avkoppling att pyssla i trädgården.

gun 20 dec 2017

Så har åren fortsatt

och minnena från Sonja finns kvar och dessutom minnen av djuren. Kattungen som lämnade rivna spår då den inte alls ville bli så ompysslad och buren av barnhänder. Vattensköldpaddorna som var små och bodde i en skål. Undulaterna som inte ville lära sig prata. Jakthunden som skulle skydda. Terriern som bet. För att nu inte tala om myrorna som tyckte att de kunde flytta in men som blev bryskt besprutade. Sen var det alla flugor som det fanns många av på grund av ängen som då fanns utanför och där det betade kor och ibland någon häst.