Till minne av Roger Johansson

Mål: 10 000 krUppnått 22 jun 2012
Insamlat totalt hitills: 13 400 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 10 000 kr

Annika 19 aug 2017

Älskade storebror

Saknar dej fina storebror.

Marita 31 jul 2016

Marita

6 år har gått sedan du rycktes bort. Alldeles för tidigt. Tänker på dig ofta.

Marita 19 aug 2015

Marita

Tänker på dig extra idag.

Marita 31 jul 2015

saknad

5 år Så saknad av många Tänker på dig

Lisbeth J H 31 jul 2015

En minnesdag

I dag har det gått 5 år sedan du somnade in och visst du fortfarande i mina tankar ganska ofta tänker på olika episoder i livet, du och jag levde ju ganska intensivt tillsammans vi delade ju både privat och arbetslivet dygnets alla timmar. Hade gärna haft kvar dig här med mig men tyvärr blev det ju inte så. 5 år känns trots allt lite speciellt med en sådan här speciell minnesdag. Alla våra år tillsammans var speciella, saknar dig!

Lisbeth J H 28 maj 2015

Bröllopsdag

I dag skulle vi firat vår 10-åriga bröllopsdag men vi fick nästan 25 år tillsammans. Snart är det 5 år sedan du somnade in men du finns ofta i mina tankar ännu. Minnena dör aldrig

Lisbeth 01 nov 2014

Allhelgonadagen

Tänder ett ljus för dig här i dag och sänder en extra tanke till dig och våra minnen tillsammans. Kram

Lisbeth 19 aug 2014

DiIN DAG!

I dag skulle du fyllt 66 år, så du ska veta att jag inte glömt dig. Vad som än händer i livet står du mitt hjärta väldigt nära med alla våra härliga minnen! Varma kramar!

Marita 19 aug 2014

Marita

Tänker på dig storebror Framför allt idag på din födelsedag.

Lisbeth 31 jul 2014

Årsdagen

Idag är det fyra år sedan du somnade in vid min sida och du finns fortfarande ofta i mina tankar. Är glad att jag kan prata om dig med andra. Livet har ju förändrats efter detta men är ändå nyfiken vad som händer i ens liv. I dag blir det ändå att man går fyra år tillbaka i tiden! MASSA KRAMAR!

Lisbeth 29 jul 2014

LURAD

Hade hoppats få se ett ljus tänt här nu av pengar jag satte in 2 juni. Något hände i överföringen så pengarna kom inte fram men från banken var det ok. Har ringt flera gånger men man verkar totalt ointresserad att få det att funka. Kommer att tända ett ljus för dig på den tragiska årsdagen när jag miste dig men vill inte skänka mer pengar hit, det känns så fel. Får bli diabetesfonden i stället, tankarna finns ju hos dig ändå!

Lisbeth 02 jun 2014

Grattis

I dag är det din namnsdag, missade ju att skriva några rader på vår nioåriga bröllopsdag, tänker på dig! Puss o kram!

Lisbeth 23 mar 2014

Lisbeth

Mina tankar finns fortfarande ofta hos dig!

Lina 21 dec 2013

Lina

Jag älskar dig!

Lisbeth 21 nov 2013

En minnesdag

Kajsa, i dag skulle du fyllt tre år men det var inte meningen att du skulle få se dagens ljus. Några månader innan slutade din farfars hjärta slå så man får tänka att du sitter i din farfars knä på ett moln och kollar ner på oss vi blickar upp med ett leende i våra hjärtan! Tankar!

Lisbeth 10 nov 2013

Fars Dag

Tänder ett ljus för dig men tänker även på våra fäder som inte heller finns kvar hos oss. Tankarna finns där än!

Lisbeth 02 nov 2013

En dag till eftertanke

I dag tänder jag ett ljus för dig hemma men även för mina andra nära och kära som inte finns längre. Har varit på minneslunden tidigare med din dotter och tre av dina barnbarn tror att dom får en särskild känsla för sin morfar som dom inte får växa upp med! Mina tankar till dig!

Lisbeth 19 aug 2013

GRATTIS

Tyvärr fick vi aldrig firat våra 65-årsdagar med att vara tillsammans, Denna sommar skulle vi firat med att vara pensionärer och göra saker vi tyckte fria med att styra vår tid, men ödet ville något annat. Får väl hälla upp något i glaset och skåla med ditt foto och du vet att du alltid finns i mina tankar. Du är du och därför säger jag skäl o grattis! DIN!!

Lisbeth 31 jul 2013

TÄNKER PÅ DIG

I dag är det 3 år sedan du somnade in vid min sida, sorgen och saknaden finns kvar men är tack o lov hanterbart. Tomheten efter dig är fortfarande ganska stor, men har många år av härliga minnen och dom kan ju aldrig någon ta ifrån en, tack o lov. Tankar från mig med värme

Marita 31 jul 2013

3 ÅR

3 år av saknad Tänker på dig

Lisbeth 28 maj 2013

Bröllopsdag

Roger, i dag skulle vi firat 8-årig bröllopsdag så det blir en liten extra tanke av värme till dig, för visst är du saknad fortfarande!

Lisbeth 30 mar 2013

PÅSKAFTON

Nu är det åter en påsk utan dig, men man vänjer sig att leva ensam även om saknaden eter dig dyker upp då o då, särskilt vid storhelger, Det var denna månad vi hade planerat att vi skulle gått i pension samtidigt, men man ser vad fort livet kan förändras men det har aldrig gjort mig rädd att fortsätta o planera, i lagom mängd. Tänkt åka till dina barn i helgen! TÄNKER PÅ DIG!

Lisbeth 10 jan 2013

VÅR ÅRSDAG!

27 år sedan vi hade vår första träff så detta datum var alltid vår minnesdag och viktigast för oss, tänker på dig!

Lisbeth 24 dec 2012

JULAFTON

Min tredje jul utan dig och även om jag klarar mig bra själv så är saknaden efter dig stor. Särskilt märkbar blir den vid storhelger och liksom förra veckans lilla jul, den blir aldrig densamma utan dig för det var DU som var LILLA JUL, du var mittpunkten i våra liv. Har tänt ett ljus vid ditt foto här hemma så du finns i mina tankar! SAKNAD!

Lisbeth 21 nov 2012

Kajsas årsdag

I dag skulle du fyllt två år om allt hade gått vägen den dagen, vilket det tyvärr inte gjorde. Dina föräldrar och syskon fick uppleva en stor sorg åter en gång bara några månader efter det att din farfar dött. I dag tänder jag var sitt ljus för er och mina tankar finns hos er extra mycket i dag, kanske finns du i din farfars stora o trygga famn. Med saknad!

Barbro 01 nov 2012

Tänker på Dig

Tänker på dig Roger, tänker på allt roligt vi hade tillsammans i Danmark bland annat. Mats o jag pratar ofta om dig och vi ler åt minnena. Hoppas du har det bra däruppe. Du skall veta att det är många på jobbet som minns och saknar dig.......

Lisbeth 21 okt 2012

Ännu en dag

Har varit i Vargön och grattat ett av dina barnbarn, den tredje i skaran denna höst. Du finns ofta i mina tankar, saknar dig!

Lisbeth 19 aug 2012

Födelsedag

I dag skulle du fyllt 64 år och har tänt 2 ljus framför ditt foto, glömde inte av din dag fast det är så tidigt på morgonen. Tänker på hur du retades med mig för att jag inte kom ihäg det förrän senare på eftermiddagen. I DAG ÄR MINA TANKAR X-TRA HOS DIG!!

Marita 31 jul 2012

Saknad

Förstår inte att du ej finns ibland oss. Saknar dig

Lisbeth 31 jul 2012

EN MINNESDAG

I dag är det två år sedan du somnade in för alltid. Du är ofta i mina tankar och idag kom jag hem från en resa till Malmö/Köpenhamn, precis en sådan resa vi var på två veckor innann du dog. Det gav positiva minnen.

Lisbeth 22 jun 2012

Rapporterat inlägg

Midsmmarafton

Mitt hjärta är ditt ditt hjärta är mitt!!

Lisbeth 28 maj 2012

Bröllopsdag

I dag är det vår sjuåriga bröllopsdag och jag har tänt ett ljus för oss o tänker på dig.
MINNET FINNS KVAR

Lisbeth 08 maj 2012

Tankar!

Du är en del av mig!

Bettan 18 mar 2012

SAKNAR DIG SÅ

Nu är jag på väg att gå vidare men du har den största platsen i mitt hjärta och då glömmer man aldrig. Du var min största kärlek.
Du finns inom mig, MEN JAG LEVER I NUET

Lisbeth 26 feb 2012

Min resa

Mina tankar var x-tra mycket hos dig denna helg. Inte för något särskilt mer än att jag o en av dina bästa vänner Anita varit på båtresa till Kiel, något som du tyckte mycket om. Du var med mig i tanken när jag spelade, vann några kronor och därför tänder jag ett ljus för dig som en symbol för det vi tyckte om. Du har ju den största platsen i mitt hjärta.

Lisbeth 08 feb 2012

I mina tankar

För alltid i mitt hjärta

Bettan 11 jan 2012

En årsdag för oss

I går den 10/1 var det 27 år sedan vi hade vår första träff och det är viktigt för mig att känna och minnas tillbaka. Det är med värme jag har dig i mina tankar.
Du finns alltid i mitt hjärta!

Lisbeth 18 dec 2011

Lilla Julafton

Åter en lilla jul utan dig och med en alldeles speciell saknad. Detta var ju en av dina bästa dagar under året. Dina barn och nu även dina barnbarn gör att jag vill fortsätta vår tradition vi haft sen julen 1986, vår första jul tillsammans. Och så länge alla vill att vi fortsätter!
Du fattas oss!

Lisbeth 21 nov 2011

Kajsa 1 år

I dag är det 1 år sedan beskedet kom att Johan o Anna-Karins väntade barn hade dött i magen, hon fick aldrig se dagens ljus. På något sätt känns det skönt att du hennes farfar finns där för henne. Tanken känns fint på något sätt att ni har varandra att krama, att Kajsa finns i din stora varma famn. Tänder ett ljus för den lilla vi aldrig fick se!

Lina 13 nov 2011

Farsdag

Ännu en farsdag utan dig....

Ella undrade vad du hade önskat dig i dag om du inte varit i himlen!

De små saknar dig också......

Lisbeth 05 nov 2011

En känslosam dag

Har ställt fram ditt foto och tänt ett ljus för dig och har dig i mina tankar. Har fortfarande svårt att gå till minneslunden. Molly var här idag, hon tog ditt foto tittade på mig med ett litet leende o sa, mojmoj sakna du joger, han är i himlen. Mitt älskade kramgoa barnbarn allt är så naturligt för dom.

Lisbeth 23 okt 2011

Födelsedag

I dag ska jag återigen till Vargön för att hälsa på dina barnbarn. Denna gång är det Jennifer som fyller 9 år, för två veckor sedan var det Ella som blev 5 år. Du är extra mycket i mina tankar i dag eftersom jag vet hur glad du var i dina barnbarn.
Kärlek med mycket värme till dig!

Lisbeth 02 okt 2011

En ny höst

utan dig men nu kan jag tänka på dig och allt roligt vi haft. Nu är det mer värme i mina tankar och med alla de härliga minnen ihop med dig. Tittar på foton på dig med ett leende, även om tårarna finns där ibland min älskade kramgoa "gubbe". 1000 kramar till dig!

Lisbeth 26 aug 2011

Åter igen en särskild dag

I dag den 26/8 är det ett år sen jag tog ett sista farväl av dig i Lundby nya kyrka. Det finns forfarande inom mig som ett vackert minne. Mina tankar finns av dig inom mig varje dag, saknar dig så Roger mitt allt.

Bettan 19 aug 2011

I dag den19/8

är det din födelsedag. Anita, Anita och jag ska till Puben pch äta middag och en öl. Vi ska skåla för dig på din dag idag och minnas för det hade du gillat.
Tänker på dig och saknar dig så mycket!

Sara 03 aug 2011

Saknaden

Tycker fortfarande det är så svårt att förstå att man inte kommer få träffa dig igen.. Inte får höra din röst, höra dig sjunga, få en hårdkram eller se dig somna på en stol med armarna i kors efter lite för mycket drickat..ler Fast det har gått över ett år nu sen man fick det hemska, hemska beskedet. Tog ett tag innan det sjönk in ens, för det kändes så overkligt. Det var inte dags än!! En dag jag minns så väl. Vi var hos faster, där alla var förenade i sorgen. Fast det var även en del skratt mellan varven över dina galna upptåg.
Saknar dig så mycket min älskade farbror! <3>

Lisbeth 31 jul 2011

Ett år av sorg och saknad

Du har för alltid en stor plats i mitt hjärta och saknaden kommer alltid att finnas där. Tänker på en låt som vi brukade lyssna på i bilen och tycker den passar in så mycket på oss:

Varje morgon när jag vaknar är jag ensam
men kan jag känna att du finns där nära mig
kanske vet du att det är dig jag saknar
att de tårar som jag gråter är för dig
Det fanns så mycket kärlek kvar att dela
men ödet skulle skilja på oss två
men inom mig finns en vind av dig
en kärlek lika stark som vår!
http://youtu.be/ZqH7PD3yANc

Barbro o Mats 31 jul 2011

1 år har gått

Roger vår vän, nu har det redan gått ett helt år, sedan dagen du lämnade jorden. Vi saknar dig och pratar mycket om dig ännu både här hemma och på jobbet. Hoppas du har det bra i din himmel och att vi får träffas igen där uppe. Ha det bra så länge och vet att du är saknad.

kramar från Barbro o Mats

Marie 31 jul 2011

1 år

Ett helt år har gått och ändå känns det som igår det hemskaste telefonsamtalet,jag någonsin fått, kom :(
Min älskade farbror hade somnat. Hur e det möjligt? Det kan inte vara sant, det får det inte vara tänkte jag. Men det var det!
Fortfarande har jag svårt att tänka på dig eller titta på foton utan att falla i gråt.
Saknaden är så stor och jag önskar att allt bara var en ond elak dröm som vi snart kommer att vakna upp ifrån. Men det är det inte!
Jag har den tanken att man en gång kommer att ses igen, så jag säger på återseende farbror Roger.
Vi saknar dig och du fattas oss <3><3><3>
Mina finaste och varmaste tankar går idag till din älskade fru Lisbeth! <3>

Angelica 31 jul 2011

1 år

Idag är det ett helt år sedan telefonen ringde. Jag visste att något var fel direkt innan jag svarat för det var så tidigt på morgonen. Ett år går så fort. Det känns fortfarande overkligt...

Bettan 22 jul 2011

Tänker på dig!

Snart har det gått ett år!

Lisbeth 04 jul 2011

Med saknad!!

Nu är kvällen snart slut på den första semesterdagen (inget är sig likt.)
Sitter och kollar foton från Lina o Alfs bröllop i lördags. Som vanligt var du väldigt saknad och har inte vant mig vid tanken att du inte finns med framför allt när det gäller dina nära o kära. Kommer väl aldrig att helt vänja sig vid det. Det var ett väldigt fint och lyckat bröllop.
DU VAR MED OSS I VÅRA HJÄRTAN!

Lisbeth 30 jun 2011

Rapporterat inlägg

Ännu en speciell dag

I år blir en annorlunda semester, det känns så tomt när det du inte finns med mig. Vi älskade att planera och i år var det tänkt att åka till Stockholm/Helsingfors. Under alla våra år var vi oftast i Danmark och just i dag är det 15 år sedan vi förlovade oss på Nordstrands Camping. Men det är ju inget man firar ensam, men mina tankar har varit lite extra hos dig idag.
DU MITT ALLT OCH VÅRA FINA MINNEN!!

Barbro 10 jun 2011

Mamma

Nu Roger har du fått sällskap i himlen av min mamma. Man tror man är förberedd när någon som är så gammal som mamma ändå var ( hon skulle blivit 92 år idag 10 juni), men man vänjer sig aldrig vid tomheten som uppstår när någon som "alltid funnits" plötsligt är borta för alltid.När man är ledsen så tänker man ännu mer på alla som har lämnat jorden de sista åren och saknaden efter dig Roger och de andra är fortfarande stor. Hoppas att du träffar mamma och att ni kan prat om oss som är kvar på jorden och tänker på er och pratar om er vaje dag. Ni finns för alltid hos oss.

Lisbeth 28 maj 2011

Bröllopsdag

I dag skulle vi firat våra 6 år som gifta, om vi kommit ihåg det. Nu när jag är ensam blir minnena mer påtagliga och saknaden känns. Men tänker också med värme på hur mycket roligt vi haft tillsammans min "store, goe" och bullriga man.
DU LÄMNADE INGEN OBERÖRD!!

Lisbeth 22 maj 2011

Åter igen

en händelse där du inte var med. Var nere vid Eriksberg och kollade Göteborgsvarvet som VI brukade göra tillsammans. Saknar ditt skratt och den livsglädjen du alltid hade när vi hittade på något.
Du är saknad!

Lisbeth 01 maj 2011

Valborg o 1: Maj

Ännu en helg och har varit på samma platser vi brukade vara på dessa dagar. Klarar mig bra men saknaden är ändå så påtaglig när du inte finns hos mig.
Du är ändå alltid med mig!

Lina 29 apr 2011

Pappa

Saknar dig så pappa, de går inte längre ringa och berätta om årets första grillning, barnens framsteg eller bara tjata. Gör så ont att du aldrig fick träffa min Liam och att du inte kan vara med mig på min bröllopsdag i sommar. Älskar dig pappa. Önskar jag kunde ge dig en sista kram.

Monica 27 apr 2011

Rapporterat inlägg

Var är du Roger???????????????

Nu är det snart sommar och vem skall då komma ut och slänga sig i bassängen när inte du finns.
Yngve pratar om dej varje dag han kan inte fatta att du är borta. Första maj närmar sig och vi skall följa traditionen i din anda
SAKNAR DEJ JÄTTEMYCKET

Barbro 23 apr 2011

snart 1:a Maj

Nu är det snart 1:a maj som är en dag som man alltid kommer att tänka på dig Roger. En dag fylld av gemenskap och glädje, men också lite allvar, för vi vet ju vad dagen 1:a Maj står för. Har många både roliga och fina minnen av dig just denna dag, hoppas att de dina fortsätter att fira dagen i din anda med allt vad det betyder. Känns fortfarande overkligt att du inte finns på jobbet och hos min bästa vän Lisbeth. Varför är livet så orättvist ibland.

Lisbeth 23 apr 2011

Rapporterat inlägg

Påskafton

Åter en dag som saknaden blir mer märkbar även om vi inte firade påsken så mycket dom sista åren så var det ändå en speciell dag för oss. Frågan är fortfarande
VARFÖR??

Angelica 06 apr 2011

Overkligt...

Det känns så overkligt att någon som på ett självklart sätt funnits hela ens liv bara är borta. Inte finns mer. Jag kan inte förstå det och blir chockad varje gång jag tänker på det. Det är så här skört livet är, tydligen. Människor vi älskar kan ryckas ifrån oss utan förvarning. Man tror det är något som drabbar andra, och när det händer en själv så känns det så himla overkligt...Roger borde ha fått leva minst 20 år till... Kram Angelica

Lisbeth 31 mar 2011

Våren är på väg

I dag är det 8 månader sen du somnade in. Ingen kramig och bullrig "gubbe" att prata och planera semester med. Vet att detta året blir annorlunda och tiden hjälper till att läka sorgen efter dig. Du finns för alltid inom mig, mitt allt!

Lisbeth 08 mar 2011

En bukett!

I dag är det internationella kvinnodagen men detta året kan jag inte få blommor av dig. Tänker på dig med en symbolisk bukett, kanske finns Kajsa nära dig vilande i sin farfars famn. Saknar dig såååå!!
mycket, men känner att jag måste gå vidare med mitt liv men du kommer ju alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta.

Lisbeth 14 feb 2011

Rapporterat inlägg

Alla Hjärtans Dag

Saknar dig av hela mitt hjärta!

Lisbeth 31 jan 2011

I dag 31/1

är det ett halvår sedan du somnade in och lämnade mig. I mitt hjärta är du:
ÄLSKAD - SAKNAD

Lisbeth 10 jan 2011

Våra 25 år

I dag skulle vi ha firat vår 25 årsdag, men det blev inte som jag tänkt tyvärr. Har tänt ett ljus och tittar på foton under våra år tillsammans. Skall även tända ett ljus för dig här också mitt hjärta.
DU FINNS INOM MIG MED VÄRME.

Lisbeth 31 dec 2010

Nyårsafton utan dig

I dag är det 5 månader sedan du somnade in i din säng jämte mig. Det har varit en väldigt ensam dag, har haft svårt att glädjas av dagen när du inte är med mig.
Nu startar ett nytt år och måste ta mig i kragen och rycka upp mig. Tror att du önskat att jag skall vara gladare och med mindre tårar.
DU FATTAS MIG

Barbro 31 dec 2010

Nyårsafton

Idag tänker jag på dig Roger, men mest ändå tänker jag på Lisbeth. Vet att hon har en mycket jobbig dag idag, och hoppas att du kan ge henne kraft att klara denna dag då ni ju brukade ha så roligt tillsammans bara ni två. Det är ju inte konstigt att saknaden blir extra stor idag.
Det har varit ett jobbigt år på många sätt, det är många som lämnat jorden och det har varit sjukdom och elände. Nu får vi alla ta nya tag och försöka göra så gott vi kan för att nästa år 2011 skall bli ett bra år för oss alla här på jorden. Ha det gott Roger och vinka vid tolvslaget.

Lisbeth 24 dec 2010

JULAFTON

Nu är snart min första julafton utan dig slut. Det var även min första med Molly och hon var hur god som helst och mycket glad hela tiden. Det var god mat och hur trevligt som helst. Men trots det så fanns det en stor tomhet efter dig, du är så saknad!

Lisbeth 19 dec 2010

"Lilla julafton"

Nu är "Lilla Julafton" över för 2010. Det var en stor saknad och tomhet efter dig ändå gick det förvånatsvärt bra. Men det var mer dämpat när du inte var med. Din glädje och skratt på denna dag var påtaglig och "lyste med sin frånvaro" men det fanns i mitt och många andras hjärtan.

Barbro 12 dec 2010

Ett ljus för dig Roger och ett för andra nära och kära

När julen nu är nära kommer tankarna pådem man mist, det känns bra att tända ett ljus för dig Roger och samtidigt skänka en tanke åt de andra som man också saknar. Ta hand om din lilla Kajsa och ha det fint däruppe under julen. Ditt ljus här nere slocknar aldrig.

Lisbeth 08 dec 2010

Ett ljus för Kajsa och ett för dig Roger

I dag blir det din namngivningsdag för henne som vi aldrig fick träffa. Som ditt barnbarn Matilda sa i skolan att hon har en änglasyster Kajsa som är hos farfar i himmlen.
Sen tänder jag ett ljus för dig bara för att det känns så skönt djupt inne i sitt hjärta att du har ett barnbarn nära dig intill ditt hjärta.
Min saknad är stor men finns ändå ett visst lugn.

Lisbeth 21 nov 2010

Ännu en sorgens dag

Idag döptes ditt barnbarn Liam som var väldigt fint och han var hur snäll som helst. Fick veta att det sista barnbarnet som skulle komma i slutet av november föddes i dag den 21 november men var tyvärr redan död vid födseln.
Ta nu väl hand om och håll lilla Kajsa varsamt i famnen så vet vi att hennes farfar finns där med henne. Det är så jag måste tänka för att få livet att gå ihop just nu.

Barbro 10 nov 2010

Det finns en vind

Sitter och lyssnar på låten Det finns en vind med Lasse Stefans som jag vet ifrån Lisbeth att du tyckte så mycket om.
Varför var du tvungen att lämna henne?? Hon är så ledsen och ensam och saknar dig så oerhört mycket.
Försöker så gott jag kan att trösta och att finnas där för Lisbeth, men det är ju DU Roger som fattas.
Hoppas att det gamla talesättet "tiden läker alla sår" stämmer även för Lisbeth och att hon så småningom kan bli lycklig igen. Glömma dig går ju inte, men att glädjas åt alla fina minnen och se framåt med glädje kanske kan gå så småningom.

Hoppas vi ses igen Roger, det är så många som saknar dig.

Lisbeth 06 nov 2010

Vår kärlek är stark

Nu har jag hittat cd-skivan med Lasse Stefanz du tyckte så mycket om. Särskilt låten "Det finns en vind" som vi spelade så ofta när vi åkte bil. Klarade inte av att gå till minneslunden i dag utan tände ett ljus hemma vid ditt foto och spelade våra låtar.
Du är saknad

Lisbeth 22 okt 2010

Ett fruset hjärta

Men det dör man ju inte av. Fortfarande känns allt väldigt jobbigt, kanske blev det värre när jag fick höra att även Sven-Erik gått samma öde till mötes som du, så hastigt. Tänker på våra fina kvällar när vi tre tog en öl på puben i Huvudsta (Stockholm).
Vill bara vara hemma och vara tyst och prata så lite som möjligt med någon. Känner att jag behöver vara för mig själv ett tag med mina tårar och spela låtarna från din begravning.
Tänder nu ett ljus vid ditt foto. SAKNAR DIG!!

Barbro 21 okt 2010

Roger

Vill att det skall fortsätta att lysa ett ljus för dig Roger ett tag till. Vi saknar dig så mycket på jobbet, fast det är ju allra värst för Lisbeth. Hoppas att du kan ge henne lite kraft så att hon snart mår lite bättre igen. Det är så sorgligt att se henne lida så. Önskar så att du hade fått leva med din "Bettan" men livet är ju inte rättvist. Hoppas du har det bra i din himmel. Vi ses.

Hälsningar Barbro o Mats

Lisbeth 25 sep 2010

Du var mitt ljus!

Vill därför tända ett nytt ljus för dig. Saknaden är fortfarande alltför stor men det har ju inte gått så lång tid ännu. Tårarna finns där fortfarande varje dag men ändå på ett lugnare sätt. Du finns alltid i mina tankar och det känns skönt med alla våra fina minnen, ser mycket på foton och allt vi gjort tillsammans.
Vi två var ett!

Barbro 15 sep 2010

Rapporterat inlägg

Barbro

Tänker på dig varje dag, tiden går men det är ändå som den står stilla. Det är som man inte riktigt kan ta in att du är borta för alltid. Det är så orättvist att du inte fick leva och få uppleva din pension. Vi pratar om dig mycket, både här hemma och på jobbet. Det är bara roliga minnen vi har av dig.Många goa skratt har man fått genom åren. Första gången jag träffade dig och Yngve blev jag ju nästan rädd för er!! Ni var stora och högröstade och väldigt arga för att inte era löner var rätt! Då visste jag inte hur snälla ni var både du och Yngve. Sitter och lyssnar på "sex fot under" men hoppas och tror att du finns mycket högre upp. Hoppas vi ses där en gång. Sov gott!

Angelica 10 sep 2010

Rapporterat inlägg

Så vacker..

Denna sången var så vacker som du valde Lisbeth. Tårarna rinner när jag lyssnar på den. Jag kommer alltid tänka på Roger då jag hör den.

http://www.youtube.com/watch?v=IEWoqz0tWVM

Anita Strömberg 07 sep 2010

Rapporterat inlägg

Anita Strömberg

Ofattbart att du inte finns här längre
Tack för alla roliga stunder vi alla har haft
under 19 år.Dom finns i hjärtat o i minnet.
Vi ses en dag,då skall vi ta en öl o prata minnen.
Tänker på dig ofta och fattar ej ändå.Saknar dig.

Lisbeth 02 sep 2010

Rapporterat inlägg

En otrolig saknad

I dag är det en vecka sen begravningen. Ena stunden känns allt så avlägset och i nästa stund känns det som ett par timmar sen.
Det var viktigt för mig att det skulle bli ett ljust och vackert farväl, vilket det också blev.
Nu får man leva på våra minnen och det liv vi haft tillsammans, men tystnaden och tomheten känns mest svår. Tack och lov att man har släkt, vänner och alla arbetskamrater som bryr sig.
Men jag frågar mig ändå ofta, fattar jag egentligen vad som hänt, sunda förnuftet vet men hjärtat vill inte ta det till sig.
VARFÖR???

Yngve 25 aug 2010

Rapporterat inlägg

MIN ENDE BROR

Till min ende älskade bror och kompis
saknaden är stor.
Inga Danmarks resor mer med dej
Vi ses igen senare

Leif Eriksson och Dorota Wilhelmsson 24 aug 2010

Rapporterat inlägg

Leif och Dorota från Björlanda

Sista hälsning

Monica och Björn 22 aug 2010

Rapporterat inlägg

Du stora glada snälla lillebror och svåger.

Det är svårt att förstå att du inte finns här med oss längre.
Vi minns med glädje alla våra stunder tillsammans.
Vi älskar dig och kommer aldrig att glömma dig.
Många pussar och kramar.

Lisbeth Johansson Holmgren 22 aug 2010

Rapporterat inlägg

Morfar

Måste skriva att du blev morfar igen ca kl 05,30 22/8. Det blev en kille på 3860g och 51 lång. Tyvärr hann du aldrig uppleva ditt nya barnbarn men du är ju alltid med i våra hjärtan och tankar och då känns det skönt att få dela med sig av nyheterna.
En lycklig bonusmormor

Barbro Olofsson 21 aug 2010

Rapporterat inlägg

Min goa vän och arbetskamrat

Tack för att du var min vän när jag behövde det som mest. Du och Lisbeth har betytt så mycket för mig. Ni var värda att få många fler fina år tillsammans.Hoppas du har det bra där du är nu. Det är så konstigt att du aldrig mer skall komma upp till oss på eftermiddagen på jobbet. Tycker jag hör dig varje dag. Vi glömmer dig aldrig Roger. Kram från Barbro o Mats

Marita Johansson 20 aug 2010

Rapporterat inlägg

Till min alltid glade store-bror Roger

Vi saknar dig så mycket. Tårarna tar aldrig slut. Kan inte förstå. Inga mer stora hårda kramar från dig. Du borde fått många fina år till. Tänker på dig hela tiden.

Lisbeth Johansson Holmgren 20 aug 2010

Rapporterat inlägg

Mitt allt och bästa vän

Saknaden och tystnaden är så otroligt stor! Ingen som ringer mig varje dag och önskar mig godmorgon på jobbet plus några gånger till om dagen. Ingen att planera med vad vi skall göra nästa vecka eller i framtiden. Men samtidigt är jag så glad att vi fick nästa 25 år tillsammans med mycket fina minnen och det kan aldrig någon ta från mig. ÄLSKAR DIG!!

Sara 19 aug 2010

Rapporterat inlägg

Min älskade farbror

Det finns inga ord för hur mycket Du är saknad! Inget kan bli som det varit..vi firade Din födelsedag hos faster idag med Dig i våra hjärtan och tankar! Du fattas oss så otroligt mycket, finns ingen som kan fylla ut din plats!<3

Nettan, Peter och Mikael 19 aug 2010

Rapporterat inlägg

Till pappa,morfar och svärfar.

Min pappa,min morfar och min svärfar har en annorlunda födelsedag idag. Den tillbringas inte med familjen på jorden utan med familjen uppe i himlen. Hoppas att den har varit lika bra där hos dom som den brukade vara nere hos oss,dom andra åren.
Saknaden är stor.
Vi tänker på dig i mängder!
Kramar <3 <3 <3

Marie & Peter 19 aug 2010

Rapporterat inlägg

Marie & Peter

Min goaste farbror Roger
Du fattas oss så det gör ont!
Vi saknar dig! <3

Angelica 19 aug 2010

Rapporterat inlägg

Angelica

Till min morbror. Vi saknar dig.

Monica 19 aug 2010

Rapporterat inlägg

Monica

till vår goa bror och svåger

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)