Marie-Louise Johnsson

Mål: 10 000 krUppnått 01 aug 2012
Insamlat totalt hitills: 15 320 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskning

Marie-Louise Johnsson (1945-09-26 - 2012-07-02)

Välkommen till Marie-Louise minnesfond

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Marie-Louise Johnsson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Ann-Louis Larsson 26 sep 2012

Rapporterat inlägg

Grattis

Grattis min fina kusin på din födelsedag hoppas du firar den var du nu är.

Carin Larsson 17 aug 2012

Carin Larsson

Du som jag Marie-Louise älskade att resa och jag var i Bolivia när jag nåddes av det ofattbara beskedet att du slutat din vandring här på jorden. Vi träffades på mammas födelsedag några veckor före min avresa och det blev som vid alla möten med dig många glada skratt och intressanta samtal med dig. Du var uppriktigt glad för vår skull och du berättade om fina minnen från dina resor. Du var en verkligt inspirerande och engagerande person. Jag kan nästan inte skriva det här i imperfektform för du känns så levande för mig. Jag ser dig framför mig i mammas trädgård och jag hör ditt smittande skratt. Jag bevarar allt det i mitt hjärta.

Daniel 08 aug 2012

Rapporterat inlägg

Stort tack till alla som deltagit

Stort tack för alla fina blommor, gåvor här på fonden samt ert deltagande igår. Minnesstunden efteråt gick helt i vår mammas anda där den stora sorgen ifrån kyrkan mer förbyttes till glada minnen i hennes hus och trädgård. Glada skratt, fina tal och god mat och dryck gjorde allt mycket lättare. Vi får tacka oss själva för att vi gav oss attan på att göra det mesta själva! Mamma älskade alltid nör vi gjorde så gott vi kunde. Utfallet spelade inte någon roll. Men denna gången blev allt rätt för det är hon värd. Dekorationen på kistan skapade vi själva någon timme innan begravningen, Milena (Eriks mamma) spelade flygel vid avskedet och maten kom ifrån hennes restaurang Buffé i Malmö. Cocos och Adinas kolatårta som smakade precis som mammas. Alla som hjälpte till - Katya, Anders, Hans och Susanne, Bengt, Martin, Tobbe, Henrik och Magdalena, Jonas och Maria m.fl. Stort tack till er med! "Skuggan av ditt leende kommer att färga alla våra drömmar" Vila i frid mamma så ska vi nu sköta om ditt hus precis som du ville. Daniel