Till minne av Kjell Frank

Insamlat totalt hitills: 522 kr
Mål: 1 000 kr
Minnesfondens inriktning: StrokeMål: 1 000 kr

Kjell Frank (1940-11-10 - 2013-03-05)

Kjell Frank var en mycket omtänksam person. Alltid färdig till att ge leende, komplimanger och kramar till alla han mötte. Trots att han var halvt handikappad på grund av en stroke så beklagande han sig aldrig. Det fanns som ett lyckligt sken runt om honom som spreds vidare så fort han mötte någon. Kjell fortsatte att resa ut i världen för att möta leverantörer av frukt. Då var han tvungen att ha vänner eller assistenter med sig på grund av sitt handikapp. Kjell var också känd som Apelsinkungen på grund av sin stora import av frukt.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Stroke forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Kjell Frank. Ett ljus brinner i 3 veckor.

gun 06 nov 2016

Fortfande saknad

Vi pratade om våra minnen av Kjell och saknaden. Nu har det gått mer än tre år men Kjell lever kvar i våra tankar. På något sett är Kjell fortfarande närvarande på våra träffar på Valjeviken.

gun 04 dec 2013

En tid av saknad

Vi är många som saknar Kjells alltid så varma blick och alla vänliga kommentarer som han alltid spred runt om sig. Bara att se Kjell gjorde mig varm inombords. Att han fanns på Valjeviken kändes som en självklarhet de gånger jag själv kom dit. I våras när jag kom dit och Kjell inte kom och beskedet gavs att han nyss avlidet så var det som om kylan spred sig i rummet. Kjell med sin värme och sitt härliga sätt skulle aldrig mer lysa upp tillvaron för oss som känt oss så nära honom. Men sen kändes det som om Kjell åter fanns nära som om hans innersta väsen fanns på plats igen. Osynlig för ögat men dock kännbart närvarande.