Till minne av Kerstin Larelius

Mål: 5 000 krUppnått 12 sep 2013
Insamlat totalt hitills: 7 250 kr
Minnesfondens inriktning: StrokeMål: 5 000 kr

Lotta 14 feb 2019

Lotta

Saknar dig så mamma! Alla Hjärtans Dag. Du var solen, hjärtat & navet i våra liv. Du var den vi vände oss till för stöd och kärlek. Åh, så jag önskar att du var här nu så jag hade fått höra dina kloka ord. Vi älskar & saknar dig för alltid.

Lotta 02 nov 2018

Saknaden

Älskade mamma Saknaden efter dig är enorm, skulle vilja stödja mig mot dig, höra dina kloka ord, känna din värme, ditt skratt & en klapp på kinden. Älskar att höra andra berätta om dig, deras fina minnen, deras saknad. Du berörde så många under ditt allt för korta liv. Älskad & saknad - aldrig glömd

Lotta 29 okt 2015

4 långa år

Saknar dig så mamma! Idag för fya år sedan var sista gången jag fick träffa dig. Vi klippte syrenhäcken. Du släpade grenar. Inte anade jag att det skulle bli sista gången vi sågs. Gjorde du det? Det var sista gången jag fick höra din röst, ditt skratt. Åt vi middag tillsammans? Det kommer jag inte ihåg. Allt som jag inte kommer ihåg, det gör mig ledsen. Detaljerna. Men det stora kommer jag för alltid ihåg. DU FINA MAMMA! Din kärlek till oss, dina kramar & pussen på kinden. Du var och är solen i våra liv. Saknar dig oändligt! Älskar dig oändligt!

Lotta 24 mar 2015

Saknar dig så mamma....

Älsakde mamma! Tiden går, såren läker lite men saknaden har bitit sig kvar. Tårarna kommer ibland. Tänker så ofta på dig. Men all saknad är bra, den betyder att du har varit så viktig del av mitt liv och kommer för alltid att vara det. Igår firade vi GERD, din namnsdag. Samma dag som Anitha fyllde 50 år. Så mycket små vardagliga saker som jag skulle vilja dela med dig. Saknad, älskad - för alltid!

Lotta 15 jul 2014

Saknar dig

Älskade mamma! Igår vad saknaden extra stor. Pratade om dig med Birgitta, hur vi saknar dig, men också om massa härliga minnen vi har av dig. Ingalill ska ut till Birgitta i veckan, då skulle du kommit med, där hörde du till! Saknade dig igår. Vi hade kanske åkt ut till Vaxholm och ätit strömming, eller fikat ihop. Jag hade fått höra din härliga röst i telefonen. Älskade fina mamma, saknaden efter dig är stor. Men din kärlek finns kvar i oss alla!

Lotta 30 jun 2014

Saknar dig så!

Älsakde mamma! På något sätt går våra liv vidare. Du finns i våra hjärtan, i våra sinnen, i våra liv. Du hjälpte oss att formas till de vi är idag, din gränslösa kärlek gjorde oss starka. Saknar dina telefonsamtal, saknade dig när Labbe fyllde 50 och när Kajsa tog studenten. Du skulle vara så stolt över Kajsa & förvånad att din son blivit så gammal. Du är nära i mina tankar när jag är i ditt älskade Schweiz, men konstigt att inte få fundera på vilken choklad du vill ha. Att inte få dela med mig av mina upplevelser och känslor med dig. ÄLSKAD; SAKNAD

Lotta 20 nov 2013

2 år av saknad

Varmt var ditt hjärta Och glatt ditt sinne Ljust och soligt Lyser ditt minne Älskade mamma, vi saknar dig så! Det öppna såret har läkt, men ärret är forfarande väl synligt. Vi är så glada för alla de år vi fick tillsammans, för kärleken du gav oss.

Lotta Larelius 17 nov 2013

Din röst

Den 17 november 2011 var sista gången både Labbe och jag fick prata med dig mamma. Sista gången vi hörde din röst & ditt skratt. Ditt varma & kärleksfulla skratt när du kommenterde min spruckna överläpp. Jag saknar så att kunna prata med dig älskade & fina mamma. 2 år av saknad. Älskade mamma!

Lotta 29 okt 2013

Syrenhäcken

Älskade och saknade mamma! Idag är det två år sedan sista gången du och jag träffades, sista gången vi klippte syrenhäcken tillsammans, sista gången vi åt middag, sista gången jag fick en kram och en puss på kinden av dig när jag gick! Om jag bara vetat att det var sista gången vi skulle ses.... Det känns som igår men också som en evighet sedan. Kärleksörten blommar, solen sken idag, stormen är över..... Du är fortfarande solen & värmen i våra liv, älskade mamma!

Lotta 27 okt 2013

Viggan

Älskade mamma! Igår hade du suttit framför tv:n och sett "Så mycket bättre", det var Lill Lindfors dag. När hon pratade om Viggbyholmskolan tänkte jag extra på dig mamma. Det fanns värme i hennes röst på samma sätt som du alltid hade när Viggan kom på tal. Har hittat ett foto med Lill från någon maskerad ni hade. Solen skiner & jag saknar dig när nu trädgården ska förberedas inför vintern. Vi saknar dig så mycket, så ofta älskade mamma

Lotta 20 okt 2013

100 veckor av saknad

Älskade mamma! Ett år och elva månader, precis 100 veckor idag har gått sedan du lämnade oss i förtvivlan och saknad. Solen har varit framme hela dagen, du var solen i våra liv! Den som gav oss styrka & kärlek. Du är alltid med oss i våra hjärtan! Älskad & saknad, alltid!

Lotta 16 okt 2013

Saknar dig....

Älskade mamma! Saknaden efter dig är stor, i det stora och i det lilla. Saknar att höra din röst, känna din varma kram, ditt skratt över en kopp kaffe och nu på hösten saknar jag så våra svampstunder i skogen. Men i mitt hjärta finns du för alltid! Min allra finaste mamma!

Lotta 26 sep 2013

Din födelsedag!

Grattis lilla mamma! Dagen fyller oss med oändlig saknad, din födelsedag. Det har redan gått två år sedan vi firade din födelsedag i Skogaby, en strålande solig och varm dag. Solen sken idag, som om du skickade en hälsning till oss, och fyllde våra hjärtan med all din kärlek! Saknar att få köpa en ask Paradis till dig, att få ge dig en stor kram & få tillbaka en puss på kinden, saknar att inte höra ditt skratt.. saknar dig så älskade mamma.

Lotta 04 sep 2013

Lotta

September, solen skiner. Älskade & saknade mamma!

Lotta 15 aug 2013

Saknar dig....

Vissa dagar är saknaden efter dig extra stor, idag är en sådan dag! Men då kommer solen fram och lyser från en klarblå himmel, kanske är det så du visar dig för mig, kankse är det där trösten ligger. Du är så älskad & saknad kära mamma!

Lotta 07 aug 2013

Solen har varit med oss hela sommaren

Älsakde mamma som var solen i våra liv. Solen har varit med oss hela sommaren. Du hade älskat sommaren, men också dragit dig undan till skuggan under äppelträdet. Du skulle också bett oss påminna dig om att du klagat på värmen när vintern tagit sitt tag om oss. Men ingen hade varit brunare än du nu!! Saknar dig!

Lotta 24 jul 2013

KERSTIN dagen

Idag har du namnsdag älskade Kerstin! När vi var små tog du alla tillfällen att fira namnsdagar, då fanns inte namn med som finns idag, men med din fantasi hittade vi det namn som låg närmst och firade den dagen. Då fanns inte Kerstin med, men nu. Vi hade kanske firat men en fika, ett kort, ett telefonsamtal, en kram - men det viktigaste du lärde oss var att visa kärlek och uppskattning till andra! Saknar dig älskade mamma!

Lotta 19 jul 2013

Kärleksört

Älskar dig! Stenen med den texten ligger kvar hos dig. Vi grävde upp en planta av din Kärleksört från Täby och planterade den hos dig i måndags. Kändes så fint! Du lärde oss så mycket om kärlek, älskade lilla mamma!

Lotta 07 jul 2013

Söndag på Sandbrovägen

Älskade mamma, saknaden efter dig är oerhörd, men den gör inte lika bedövande ont längre. Saknar dig när jag sitter på altanen i solen, när jag plockar ett strå smultron, en bukett blommor eller tar en tur med din cykel. Du skulle vara brunare än alla oss andra nu, sitta under äppelträdets skugga med något att läsa.... älskade, älskade mamma!

Lotta 22 maj 2013

Våren är här

Älskade mamma! April med Labbe & Kajsas födelsedagar har passerat. Det är så ofta vi saknar dig, ditt skratt, dina glada tillrop, ditt engagemang, din oändliga kärlek. Jag pratar ofta om dig, ögonen vattnas men det gör inte lika ont i hjärtat. Det är så mycket i våra liv som påminner oss om dig, dagligen. Du var och är solen i våra liv, i våra hjärtan. På söndag är det morsdag. I våra hjärtan är varje dag morsdag

Lotta 27 feb 2013

Vårsolen värmer

Älsakde mamma, en solig och varm vår-vinterdag som denna skulle du ha skottat bort snön på altanen, lyft ut en stol, tagit med en fika ut och satt dig i solskenet med näsan i vädret. Det här var din bästa tid på året! Du skulle säkert ringt till mig och berättat hur underbart du hade det! Jag saknar så ditt samtal, jag saknar dig så älskade mamma!

Lotta 14 feb 2013

Alla Hjärtans Dag

Våra tankar och kärlek går till dig vår älskade mamma lite extra idag! Ett hjärta i choklad hade fått dina intensivt bruna ögon att lysa upp. Älskade och saknade mamma!

Lotta 22 jan 2013

Frida 20 år

Den lilla flickan med de röda korkskruvarna har vuxit upp till en fantastisk ung kvinna som igår fyllde 20! När jag pratade med Frida stog jag i ditt kök, ditt foto på bordet, snön bäddade in huset & du fanns med oss i våra hjärtan. Vi saknar dig så mamma! Vi älskar dig så!

Lotta 04 jan 2013

Saknar dig

Älsakde mamma! Hur ofta kommer inte reflexen fortfarande att jag vill ringa till dig och berätta något roligt, fråga om något knivit eller bara för att få höra din röst. Saknar dig! Ännu en jul i Skogaby utan dig. Ännu en nyårsafton utan att få önska dig Gott Nytt År. Men Anna hade med sig en ask Paradis, så du var nog där. Älskad & Saknad.

Lotta 17 dec 2012

Avskedet i Täby Kyrka

Igår var det ett år sedan vi tog avsked i Täby Kyrka. Tände ljus, skottade snö :) och tänkte mycket på året som gått. Saknaden & tomheten är fortfarande oändlig. Dina favorit julsaker är framplockade, Det är bara du saknas! Men vi glädjs över alla fina minnen av jular tillsammans. Du är vår sol! Solen som glänste och lös upp vår väg. Älskad & saknad!

Lotta Larelius 20 nov 2012

Ett år av oerhörd saknad

Älskade mamma! Kan inte förstå att ett år har gått sedan du lämnade oss i största saknad & förtvivlan. Vi fick aldrig ta avsked, men vi vet ju hur svårt du tyckte att det var att ta avsked så kanske var det en mening med det? Såret är inte lika öppet, men ärret av saknad är stort. Saknar dig så! Att inte få höra din röst, en puss på kinden eller en kram, ditt skratt, din bestämda åsikt om något du tyckte var fel, din värme, ditt uppmuntrande ord, en kopp kaffe i soffan eller ute på altanen. Kan inte förstå att vi aldrig mer får uppleva det med dig. Men du finns ju alltid i våra hjärtan, i våra tankar. Och vi är så oerhört glada för att vi har fått ha dig i våra liv, i det liv du gav oss! Älskad, saknad! Vi saknar dig så! Älskade mamma!

Lotta 26 sep 2012

Din födelsedag

Tänker tillbaka på din födelsedag förra året som vi firade i Skogaby. Du väcktes med sång och en ask Paradis. Labbe hade tagit ledigt. Lunch ute i solskenet på torget i Laholm, vi tog smörgås men du tog två kakor. Sån var vår älskade mamma! Det var sista gången vi var tillsammans, sista gången Labbe fick träffa dig mamma! Vi saknar dig så oänderligt mycket! Men den dagen, din 72-års dag är ett ljust minne som vi bär med oss i våra hjärtan, för du finns konstant i våra hjärtan. Älskade och saknade mamma!

Lotta 21 sep 2012

10 oändliga månader av saknad

Igår var det den 20:e september, 10 månader av oändlig saknad. Älskade mamma!

Lotta 15 sep 2012

Svampskogen

Älskade mamma! Fatima & jag var ute i vår svampskog. Stället med Svart Trumpetsvamp gav mer än någonsin tidigare, en häslning från dig. Vi hade en lika underbar dag som du & jag hade senaste gången vi plockade svamp, den 10 aug förra året. Drack kaffe på samma ställe som vi alltid gjorde. Saknar dig så oerhört mycket!

Lotta 29 aug 2012

Du är solen!

Älskade mamma! Solen skiner och påminner oss alla om dig, att du är med oss. Behöver ditt stöd för saknaden efter dig är oändlig!

Lotta 14 aug 2012

Lotta

Älsakde mamma! Jag väntar på att smärtan ska bli mindre, men tårarna & tomheten släpper inte. Jag vill inte släppa taget. Saknar dig så mycket, så ofta. Att inte få höra din röst i telefonen, inte pussen på kinden, inte få sitta på altanen med en kaffe med Saffran runt benen. Finns det ett liv bortom detta? Träffade Martin igår som berättade att Marie-Louise har gått bort. Grannar i så många år. Mamma, tack för att du var vår mamma, tack för alla år vi fick med dig och all den värme som du gav. Saknar dig så!

Lotta 13 jul 2012

Strömming i Vaxholm

Älskade mamma! Saknar dig så oerhört, tårarna trillar. I morgon är det ett år sedan vi som så många gånger tidigare satt med utsikt över hamnen i Vaxholm och du åt din älskade strömming med potatismos. Minnen som värmer mitt hjärta! Lovar att ringa till Birgitta i morgon. Din trädgård blommar. Varför fick vi inte ha dig kvar längre? Men tiden vi fick med dig var den bästa, för vi hade den bästa mamman!

Lotta 06 jun 2012

Saknar dig så!

Älskade mamma! Mer än 6 månader har gått sedan du lämnade oss, du är saknad var dag. Kajsas första år på gymnasiet är snart till ända och Frida tar studenten nu på fredag. Du skulle vara så stolt över dem båda! Och just nu skulle du skratta igenkännande när jag diskuterar fula skor med Frida, om vilka skor man kan/inte kan ha till den vita studentklänningen. Vi kommer att sakna dig mer än vi kan sätta ord på nu på fredag när det är dags att fira Studenten. Hoppas att solen tittar fram så att vi kan känna att du är med oss, för i våra hjärtan är du ständigt närvarande älskade mor! <3>

Lotta 25 apr 2012

Lotta

Älskade mamma! För en vecka sedan fyllde Kajsa 17 år. Hon fick en guldfärgad cykel. Din rosa cykel står kvar i hallen där du ställd den efter din sista cykeltur, som du tyckte så mycket om! Mamma, hur mycket vi saknar dig! Saknaden är oändlig, men inte lika förlamande och smärtsam. Vi är så gränstlöst glada för allt du gett oss av kärlek, glädje & självförtroende. Att inte få ringa & höra din härliga röst & kloka ord blandat med din syn på vad som hänt runt om oss, stort & smått, det saknar vi oerhört! Älskade mamma!

Lotta 10 apr 2012

9 april

Älskade mamma. Igår fyllde Labbe år, vi saknade dig! Men vi vet att du finns i våra hjärtan, i solen, i våra själar. I år regnade Påsken & var kall, inte lika underbar som den vi fick tillsammans med dig förra året. När vi fyllde äggen med god choklad tänkte vi på dig kära mamma. Vi åkte ner till Wideröra en dag. Lisbet berättade när du gick fram till gräskanten och inspekterade, allt med värme och kärlek! Vi saknar dig så älskade mamma!

Lotta 23 mar 2012

GERD

Idag har du namnsdag älskade mamma, det är Gerd. Vi saknar dina kloka ord, din visdom. Saknar att inte höra din varma, lugna röst när du får oss att se på saker på ett enkelt sätt. Du var så klok älskade mamma. Det var en underbar vårdag idag, en dag när du skulle suttit i solen och njutit av livet. Du fattas oss! Men är för alltid älskad!

Lotta 21 mar 2012

Rapporterat inlägg

Lotta

Älskade mamma! Saknaden är oändlig. Labbe & jag pratade länge igår när jag var ute i Täby. Vi pratade om dig & hur mycket vi saknar dig, dagligen. När Göran fyllde 65 i måndags pratade vi med honom och Lisbet som liksom oss andra saknar dig, dina omtänksamma samtal & vänliga ord. Hon har berättat att busken i slänten är en Tibast, lite ovanlig. Du berörde så många hjärtan, du var en fantastisk mamma, farmor, svärmor, syster & vän in i det sista. Igår var det vårdagsjämning, solen är tillbaka. Saknar & älskar dig så mamma! <3>

Lotta 02 mar 2012

Lotta

Vårsolen skiner, din tid på året är här. Tiden du längtade till, tiden du älskade. Som Mårten sa: våren var här när Kerstin skottade bort snön från altanen och tog ut solstolen för att njuta av den första värmande solen. Jag är så glad att just du är min mamma, att jag fick ha dig i mitt liv i 46 år, att du lärde oss var kärlek var! Men vi saknar dig varje dag, älskade mamma! <3>

Lotta 20 feb 2012

Lotta

Tre månader har gått sedan du lämnade oss, men du är levande i våra tankar och hjärtan. Vårsolen lyser, precis som dina ögon. Du skulle säkert skottat en plätt på altanen och njutit av solen. Älskade mamma, vi saknar dig så! Du är vår sol! <3>

Lotta 08 feb 2012

Lotta

Det är så mycket vi vill berätta för dig eller fråga dig om älskade mamma!
Du skulle vara så stolt nu Farmor: Frida klarade både teorin & uppkörningen första gången, så nu är körkortet hennes!
Labbe & jag har träffat din läkare och vi förstår varför du tyckte om honom. Han stöttar oss och försöker ge svar på våra frågor.
Alla människor runt omkring oss är fantastiska samtidigt som de saknar dig, precis som vi gör.

Lotta 20 jan 2012

Lotta

Idag är det den 20:e januari. Två evighetslånga månader har gått sedan du lämnade livet här, men du lämnade oss inte. Du finns i våra hjärtan. Men vi saknar dig så! Vi saknar dina telefonsamtal, din omsorg, ditt skratt, dina kramar. I morgon fyller Frida 19, det är första födelsedagen utan dig. Tårarna rinner. Älskade mamma, vi saknar dig så! Du saknas i vår vardag, i våra liv!

Lotta 09 jan 2012

Lotta

Nu är helgerna över och vardagen ska träda in. Men allas vår vardag har förändrats, den kommer aldrig mer igen, för du finns inte längre i den. Du finns i våra hjärtan men vi kan inte ringa till dig för goda råd och uppmuntran eller få en stor kram av dig. Men om vi blundar, då kan vi se, höra, känna och lukta- då är du alltid nära. Mamma, du är för alltid en del av oss. Älskad & saknad!

Lotta 02 jan 2012

Lotta

Älskade mamma! Det känns så svårt att börja ett nytt år utan dig, utan att få önska dig ett riktigt gott nytt år & höra hur innerligt du önskar oss alla ett fantastiskt nytt år. Vi vet i våra hjärtan att du finns med oss och önskar oss allt gott. Vi vet att du vill att vi ska vara glada & bära med oss din kärlek i våra hjärtan, alltid! Din kärlek till oss var och är gränslös. Vi saknar dig så älskade mamma!

Lotta 25 dec 2011

Lotta

Mamma, vi saknade dig så igår på julafton. Dina tindrande ögon och dina julkulor till örhängen.Vi saknade ditt skratt, dina rim på paketen. Men du fanns med oss i våra hjärtan. Solen strålade och i solen finns du. Du är vår sol! Älskade lilla mamma så mycket vi saknar dig!

Lotta 19 dec 2011

Lotta

Avskedet i Täby Kyrka blev lika fint och varmt som du alltid var. Tomheten och saknaden är oändlig! Fast störst var kärleken, du berörde så många och deras kärlek tillbaka till dig är det som lindrar smärtan. Älskade mamma!

Lotta 15 dec 2011

Rapporterat inlägg

Lotta

Mamma, fyra långa veckor har gått sedan jag sist hörde din röst. Jag vet att du är med oss i morgon, för din tröst och stöttning kommer vi att behöva. Älskade mamma!

Lotta 12 dec 2011

Lotta

Tre veckor av oänlig saknad.

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)