Till minne av Kerstin Larelius

Mål: 5 000 krUppnått 12 sep 2013
Insamlat totalt hitills: 7 250 kr
Minnesfondens inriktning: StrokeMål: 5 000 kr

Kerstin Larelius (1939-09-26 - 2011-11-20)

Till minne av vår älskade Kerstin!
Hon tänkte alltid mer på oss andra; barn, barnbarn, släktingar och vänner.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Stroke forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Kerstin Larelius. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Lotta 14 feb 2019

Lotta

Saknar dig så mamma! Alla Hjärtans Dag. Du var solen, hjärtat & navet i våra liv. Du var den vi vände oss till för stöd och kärlek. Åh, så jag önskar att du var här nu så jag hade fått höra dina kloka ord. Vi älskar & saknar dig för alltid.

Lotta 02 nov 2018

Saknaden

Älskade mamma Saknaden efter dig är enorm, skulle vilja stödja mig mot dig, höra dina kloka ord, känna din värme, ditt skratt & en klapp på kinden. Älskar att höra andra berätta om dig, deras fina minnen, deras saknad. Du berörde så många under ditt allt för korta liv. Älskad & saknad - aldrig glömd

Lotta 29 okt 2015

4 långa år

Saknar dig så mamma! Idag för fya år sedan var sista gången jag fick träffa dig. Vi klippte syrenhäcken. Du släpade grenar. Inte anade jag att det skulle bli sista gången vi sågs. Gjorde du det? Det var sista gången jag fick höra din röst, ditt skratt. Åt vi middag tillsammans? Det kommer jag inte ihåg. Allt som jag inte kommer ihåg, det gör mig ledsen. Detaljerna. Men det stora kommer jag för alltid ihåg. DU FINA MAMMA! Din kärlek till oss, dina kramar & pussen på kinden. Du var och är solen i våra liv. Saknar dig oändligt! Älskar dig oändligt!