Till minne av Kerstin Larelius

Mål: 5 000 krUppnått 12 sep 2013
Insamlat totalt hitills: 7 000 kr
Minnesfondens inriktning: Stroke

Kerstin Larelius (1939-09-26 - 2011-11-20)

Till minne av vår älskade Kerstin!
Hon tänkte alltid mer på oss andra; barn, barnbarn, släktingar och vänner.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Stroke forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Kerstin Larelius. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Lotta 02 nov 2018

Saknaden

Älskade mamma Saknaden efter dig är enorm, skulle vilja stödja mig mot dig, höra dina kloka ord, känna din värme, ditt skratt & en klapp på kinden. Älskar att höra andra berätta om dig, deras fina minnen, deras saknad. Du berörde så många under ditt allt för korta liv. Älskad & saknad - aldrig glömd

Lotta 29 okt 2015

4 långa år

Saknar dig så mamma! Idag för fya år sedan var sista gången jag fick träffa dig. Vi klippte syrenhäcken. Du släpade grenar. Inte anade jag att det skulle bli sista gången vi sågs. Gjorde du det? Det var sista gången jag fick höra din röst, ditt skratt. Åt vi middag tillsammans? Det kommer jag inte ihåg. Allt som jag inte kommer ihåg, det gör mig ledsen. Detaljerna. Men det stora kommer jag för alltid ihåg. DU FINA MAMMA! Din kärlek till oss, dina kramar & pussen på kinden. Du var och är solen i våra liv. Saknar dig oändligt! Älskar dig oändligt!

Lotta 24 mar 2015

Saknar dig så mamma....

Älsakde mamma! Tiden går, såren läker lite men saknaden har bitit sig kvar. Tårarna kommer ibland. Tänker så ofta på dig. Men all saknad är bra, den betyder att du har varit så viktig del av mitt liv och kommer för alltid att vara det. Igår firade vi GERD, din namnsdag. Samma dag som Anitha fyllde 50 år. Så mycket små vardagliga saker som jag skulle vilja dela med dig. Saknad, älskad - för alltid!