Till minne av Jim Beckmann som dog av plötsligt hjärtstopp

Mål: 20 000 krUppnått 06 nov 2015
Insamlat totalt hitills: 22 900 kr
Minnesfondens inriktning: Plötsligt hjärtstoppMål: 20 000 kr

Cilla 06 feb 2015

Starkaste stjärnan

Jim! Det har tagit mig lite tid. Tid att förstå och tid att hitta sorgen. Eller sorgen har ju funnits där hela tiden, men jag har inte gett mig tid.Du får ursäkta men Sofie har varit viktigast. Jag glömmer aldrig första gången jag träffade dig. Du hade en mörkblå rock på dig och var en sån trevlig och artig kille, jag blev imponerad. Idag är jag fortfarande lite imponerad, du var så mycket och du var så intresserad av allt, man kunde lätt prata med dig, du visste lite om allting. Du och jag hade en del disskusioner, aldrig så vi blev arga på varandra utan de slutade alltid med att vi var överens om att vi inte var överens i vissa frågor. Och på Bali...Vad hade den resan varit utan dig? Tack för att du åkte fel. Vi hade aldrig fått se såna vyer utan dig, nu tror ju inte jag att du körde fel, utan du tyckte att vi skulle ta en annan väg, mycket mera spännande... Jag vill tacka dig för så mycket. Du gjorde en spännande sista resa, och du gjorde den tillsammans med min dotter. Du förändrade mycket i hennes liv och inte bara i hennes. Du blev en del i vår familj och vi saknar dig så himla mycket. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, du som mer och mer blev den son jag själv aldrig fick, en hyvens svärson. Jag hoppas att du tar det lugnt nu på dina vågor och att du tittar ner på oss ibland, Saknar dig Jim

Lina 04 jan 2015

Rapporterat inlägg

Du din nyfikne latmask, du fattas oss.

Jag har försökt sätta på mig skorna och gå ut till bilen i snart en timme nu, för att åka till din minnesstund och ta något slags officiellt hejdå. Hur gör man ens det? Hur hade du gjort om det vore jag eller någon annan av dina vänner som gått bort? Den tanken har varit med mig länge nu. "Vad hade Jim gjort?" är något jag tänker nästan dagligen, och konstigt nog känns det som en tröst. En klen sådan, men likväl en tröst. Du kommer alltid att vara den personen för mig; en förebild och en föredömlig själ, och samtidigt en riktig livsnjutare. Så vill jag också vara. Så ska jag också försöka bli. Hörrudu. Vi ses. Och då jävlar ska du få visa alla äventyr man kan kasta sig in i på stället där du är nu.

Britt Berzell 25 dec 2014

Rapporterat inlägg

Till minne av Jim

Min vän, ty med allt som susar och sjunger skall jag komma tillbaka igen. Genom fåglarnas kvitter i träden genom fjärilars fladdrande slag. Genom flingornas dans på er ruta skall jag ge er en hälsning var dag.   Och när björkarna spricker om våren och ni känner en varmare vind. Skall ni ana min själs odödlighet när jag dunlätt kysser er kind.   Och då vet ni: jag är inte borta nej mer nära än ni kan förstå. Genom allt som susar och sjunger skall min hälsning med kärlek er nå.

Karin Thyni (Jims mamma) 05 dec 2014

Rapporterat inlägg

Skriv gärna en hälsning till Jim

Skriv gärna några rader om Jim i gästboken och/eller lägg till ett foto som minne av honom

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)