Till minne av Janne "Svampen" Karlsson

Insamlat totalt hitills: 18 000 kr
Mål: 100 000 kr
Minnesfondens inriktning: HjärtinfarktMål: 100 000 kr

Janne "Svampen" Karlsson (1944-10-16 - 2015-06-22)

Till minne av vår älskade levnadsglada make, pappa, morfar och vän Janne "Svampen" Karlsson. Livet förändrades oväntat på en minut och du finns inte längre bland oss. Vi kommer minnas dig med glädje, prata om dig och föra vidare dina fina egenskaper till våra barn och barnbarn. Stor kram tills vi ses igen!

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärtinfarkt forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Janne "Svampen" Karlsson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Pernilla 16 okt 2018

Grattis på födelsedagen

Idag skulle du fyllt 74 år och vi skulle så gärna velat firat dig med fika och trisslotter som du uppskattade så mycket! Vi tänker att mamma skämmer bort dig på det sätt som går där ni är... Stor kram tills vi alla ses igen!

Pernilla Larsson 22 jun 2018

Finaste pappa och mamma

Idag är 3 år sedan du utan förvarning blev sjuk och somnade in. Det känns fortfarande overkligt. Som du vet blev mamma allvarligt sjuk hösten 2017 och somnade in mars 2018. Det som tröstar oss är att vi är övertygade om att ni två är tillsammans igen. Stor kram tills vi ses igen.

Pernilla Larsson 12 nov 2017

Grattis på Fars dag!

Idag har vi tänt ett ljus på minneslunden och hade du sett oss hade du trott att vi var "galna"...Vi tog mamma i rullstol genom stock och sten i Bondebacka och hon skrattade hela vägen med hjärtat i halsgropen! Ha det gott tills vi ses igen