Till minne av Janne "Svampen" Karlsson

Insamlat totalt hitills: 6 400 kr
Mål: 100 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärtinfarkt

Janne "Svampen" Karlsson (1944-10-16 - 2015-06-22)

Till minne av vår älskade levnadsglada make, pappa, morfar och vän Janne "Svampen" Karlsson. Livet förändrades oväntat på en minut och du finns inte längre bland oss. Vi kommer minnas dig med glädje, prata om dig och föra vidare dina fina egenskaper till våra barn och barnbarn. Stor kram tills vi ses igen!

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärtinfarkt forskning. 1 ljus brinner just nu till minnet av Janne "Svampen" Karlsson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Pernilla Larsson 16 okt 2016

Grattis finaste pappa på din födelsedag!

Idag skulle du fyllt 72 år! Vi saknar dig massor men hoppas du har det bra där du där, stor kram

Pernilla 22 jun 2016

Vår finaste pappa

Idag har det gått ett helt år sedan du försvann från våra liv. Vi saknar dig och din gråa kalufs. Nu är tyvärr Leah i himlen oxå men jag hoppas ni sitter och pratar om gamla minnen och resor ni upplevt. Ha det bra tills vi ses igen!

Pernilla 25 apr 2016

Finaste pappa

Hej! Nu var det ett tag sedan jag skrev. Det är inte bara du som försvunnit ur våra liv, både Prinsen och Woody är i hästhimmeln och Paris är en hundängel. Det har varit många avsked på en kort tid. Jag hoppas att du tar hand om dem och att ni är tillsammans. Mamma har inte längre något ressällskap som du vet, så hon bjuder mig och Hecka till New York, vi ska göra göra allt som ni gjorde och lite till... och vi reser imorgon. stor kram.