Till minne av Janne "Svampen" Karlsson

Insamlat totalt hitills: 15 800 kr
Mål: 100 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärtinfarkt

Janne "Svampen" Karlsson (1944-10-16 - 2015-06-22)

Till minne av vår älskade levnadsglada make, pappa, morfar och vän Janne "Svampen" Karlsson. Livet förändrades oväntat på en minut och du finns inte längre bland oss. Vi kommer minnas dig med glädje, prata om dig och föra vidare dina fina egenskaper till våra barn och barnbarn. Stor kram tills vi ses igen!

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärtinfarkt forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Janne "Svampen" Karlsson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Pernilla Larsson 22 jun 2018

Finaste pappa och mamma

Idag är 3 år sedan du utan förvarning blev sjuk och somnade in. Det känns fortfarande overkligt. Som du vet blev mamma allvarligt sjuk hösten 2017 och somnade in mars 2018. Det som tröstar oss är att vi är övertygade om att ni två är tillsammans igen. Stor kram tills vi ses igen.

Pernilla Larsson 12 nov 2017

Grattis på Fars dag!

Idag har vi tänt ett ljus på minneslunden och hade du sett oss hade du trott att vi var "galna"...Vi tog mamma i rullstol genom stock och sten i Bondebacka och hon skrattade hela vägen med hjärtat i halsgropen! Ha det gott tills vi ses igen

Pernilla Larsson 24 jun 2017

En sommarhälsning till pappa

Det har nu gått över 2 år sedan du lämnade oss. Den 22 juni lämnade vi fina blommor på minneslunden och åt sedan tapas på vänner och vin. Tapas är inget du hade uppskattat utan du hade föredragit jordgubbstårtan vi åt igår på midsommarafton :). Vi är övertygande om att du har det bra där du är då du gjorde så mycket gott för oss och andra. Stor kram tills vi ses igen