Till minne av Harry Holgersson

Insamlat totalt hitills: 513 kr
Mål: 1 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 1 000 kr

Harry Holgersson (1933-02-23 - 2014-09-08)

Harry var en underbar person. Han berättade gärna om fiske, mat och resor. Detta gjorde han på ett fängslande sätt som ibland trollband åhörarna vid bordet. Den mat som låg honom närmast om hjärtat var kroppkakor. Dessa gjorde han själv och bjöd gärna släkt och vänner. Dessutom gillade han att baka goda kakor och tårtor. Harry var mycket godhjärtad och omtänksam. Alltid färdig att rycka in och ge en stödjande hand till den som var handikappad. Detta även de sista åren då han själv behövde tanka upp (få blod) då och då. Just uttrycket tanka upp använde han själv. Nu enormt saknad.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Harry Holgersson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

vän 24 feb 2017

Det känns bra

att kunna skänka pengar till hjärt-lungfonden genom denna minnessida. Att se Harry och minnas tillbaka. Igår skulle Harry ha fyllt år om han fått leva vidare. Jag tror dock att Harry var ganska nöjd över att få haft ett så pass långt liv även om sorgen kändes tung vid hustruns sjukdom och död och senare när en son dog.

gun 15 maj 2016

En kändis från Karlskrona

Var gång jag ser denna figur hemma i hyllan påminns jag om dig Harry. Du som så gärna ville dela ut denna till de du tyckte om. Jag är mycket glad att du valde mig att ingå i denna skara. Det känns lite speciellt.

gun 01 nov 2014

Saknad

Jag och Bea saknade dig mycket på höstträffen. Det kändes fel när du inte satt vid din vanliga plats. Att flytta runt vid måltiderna var inte riktigt din stil. Du ville helst bli kvar vid bordet och stolen du valt ut. Nu har du fått lämna jordelivet och återförenats med din kära hustru. Jag är mycket tacksam att jag fått lära känna dig.