Till minne av Eva Timelin

Mål: 13 000 krUppnått 19 aug 2015
Insamlat totalt hitills: 15 711 kr
Minnesfondens inriktning: Rädda kvinnohjärtatMål: 13 000 kr

gun 10 dec 2017

I vintens vita tid

Så hörs sången ljuda spröd och alla öron spetsas. Toner ljuder underbart och allting blir så stilla. Likt änglars ljud som väller fram men ändock stilla ljuvt. Finns tonen kvar så fylld med ljus så levande och ljuv.

Margareta Byléhn 19 aug 2015

Rapporterat inlägg

Margareta Byléhn

Tack Eva, för din härliga humor, ärlighet och rätt framma sätt, för härliga samtal om livet, arbete och massa annat i bilen på väg till kören. Tack för att jag har fått lära känna dig. Mina tankar går till dina fina killar som du alltid talade så varmt och gott om. Vila i frid. Kramar ❤️

Maria Berglund 18 aug 2015

Maria Berglund

Eva, du var så full av vilja, energi och glädje, full av omsorg för Adam och Richard och för dina vänner. Vänskapens värme och styrka växer och blir till något större, som varar i evighet. Även när vi inte längre kan ses, kan vi nå varandra. Tack för allt gott, både stort och smått, som jag fått dela med dig. Jag saknar dig.

Lasse Engvall 18 aug 2015

Rapporterat inlägg

Lasse Engvall

Vissa personer lämnar avtryck i ens liv. Eva lämnade både många roliga och en del allvarligare avtryck under tiden vi arbetade tillsammans. Richard och Adam, er mamma var som ni vet en speciell person och det kommer vi alla aldrig att glömma.

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)